Crysis 3 | Xbox 360

چی دارین میگین ، تو یه کشور که تحریم شده ، انتظار دارین بازی های ارجینال بدون عیب و ایراد داشته باشید
بازی هایی که اصلا افت فریم نداره ، بخاظر دیسک هاش هستو نوع رایت
پس الکی خودتونو عذاب ندین که بهترین دیسک ها تو ایران نمیاد که افت فریم نداشته باشه!!!!!!
حتی بهرین نوع دیسک تو ایران ، در مقابل دیسک های ساخت غرب و اروپا ، هیچه

چی دارین میگین ، تو یه کشور که تحریم شده ، انتظار دارین بازی های ارجینال بدون عیب و ایراد داشته باشید
پس الکی خودتونو عذاب ندین که بهترین دیسک ها تو ایران نمیاد که افت فریم نداشته باشه!!!!!!

تا حالا رو 360 بازی کردی؟!!!!!/:)

آقا شما کجا انگلیسی خوندن یاد گرفتی ؟ بگو ما هم بریم اونجا !!!
شرایطش رو نداری.
کرایتک خودش اینقدر از گیمش رو کنسول دفاع نمیکنه که بعضی از بچه ها میکنن.انگار ما که انتقاد میکنیم دلمون نمیخاد یه بازی خوب انجام بدیم.شاید فریم ریت هم یه معنی دیگه داره که من نمیدونم.شایدم بهتره بگم بازی افت فریم نداره و فریم ریت رو 20 قفل شده و پایین نمیاد و بعضی وقتا هم خودشو میکشه بالا رو 25.پس آورین

شما اول ببین افت فریم به چه چیز هایی ربط داره بعدا بیا اینجا پست در موردش بده

خیلی از کاربر های اینجا از جمله خود بنده با دستگاه های Jtag شده بازی رو اجرا می کنیم ، خیلی ها هم بازی ها رو روی هارد نصب می کنند، بازی از روی هارد اجرا می شه در نتیجه Transfer Rate اش به مراتب از دیسک بیشتره

بماند که افت فرم ریت ربطی به این مورد نداره اصلا مگر این که مقطعی باشه که نیست

برای به حداقل رسیدن افت فریم بازی رو بریزید روی هارد یا هارد ندارید یه فلش 8 گیگ رو کانفیگ کنید روی کنسول برای این منظور.

یادمه رو بعضی بازیهایی هم که گرافیک انچنان نداشت بخاطر رایت بد دیسک یا کند کاری درایو کنسول
بعضی موقعها افت فریم برای من پیش میومد که میریختم رو هارد بهتر میشد.
البته شاید بهتر شد
معلوم نیست شاید کلا دیگه زیادی سنگینه واسه کنسول و کرایتک رحم نکرده:d

شرایطش رو نداری.
کرایتک خودش اینقدر از گیمش رو کنسول دفاع نمیکنه که بعضی از بچه میکنن.انگار ما که انتقاد میکنیم دلمون نمیخاد یه بازی خوب انجام بدیم.شاید فریم ریت هم یه معنی دیگه داره که من نمیدونم.شایدم بهتره بگم بازی افت فریم نداره و فریم ریت رو 20 قفل شده و پایین نمیاد و بعضی وقتا هم خودشو میکشه بالا رو 25.پس آورین

من اصلاً کاری به افت فریم بازی ندارم ، بازی رو نخریدم و نظری هم در مورد افت فریمش ندادم.
اون نظراتی که داده بودن بر مبنای اون ویدئویی بود که توی یوتوب دیده بودن که با توجه به اون ویدئو افت فریم به نظر نمیومد ، واسه همین تعریف کرده بودن از ویدئو(که شما مطابق میل خودتون ترجمه کردید اون نظرات رو) . بنده هیچ بحثی در مورد افت فریم با شما نکردم که داری واسم توضیح میدی افت فریم داره.

من برنرمکس رایت کردم
ریختم تو هارد و هییییچ موشکلی نداره !!

فریم ریتش ثابت نیست ولی زیر 30 نمیاد !!
کلا خیلی روونه ولی در شرایط شلوغ روون میشه :D
عالی !! گرافیک محشره ...
ولی گیم پلیش خیلی از هیلو تقلید کرده !!

جون عممتون بازی رو نخریده اظهار نظر نکنید !

آخرین ویرایش:

با این اوضاعی که میبینم دیگه حتما امروز فردا usa بهمون حمله میکنه
من اصلاً کاری به افت فریم بازی ندارم ، بازی رو نخریدم و نظری هم در مورد افت فریمش ندادم.
اون نظراتی که داده بودن بر مبنای اون ویدئویی بود که توی یوتوب دیده بودن که با توجه به اون ویدئو افت فریم به نظر نمیومد ، واسه همین تعریف کرده بودن از ویدئو(که شما مطابق میل خودتون ترجمه کردید اون نظرات رو) . بنده هیچ بحثی در مورد افت فریم با شما نکردم که داری واسم توضیح میدی افت فریم داره.

داداش سطر اول مخصوص شما بود بقیه رو با جناب عالی نبودم که اظهار نظر تحاجمی کردی.در ضمن یکم تو زبان فارسی قسمت آرایه های ادبی رو بیشتر بخون تا فرق شوخی و کنایه و استعاره رو بهتر درک کنی

متاسفانه Crytek کلی از جذابیت های نسل بعد رو اسپویل کرده :| پیشنهاد می کنم برای هیجان زده شدن پیرامون نمایش های نسل بعد کنسول ها Crysis 3 رو بازی نکنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or