Crysis 3 | Xbox 360

اگه میخواید گرافیک بازی رو کنسول رو ببینید،برید ویدئوی The 7 wonders of crysis 3 -episode 6 رو ببینید.
گرافیک این اپیزود از قسمت های قبلی خیلی پایین تر بود و به نظرم به احتمال خیلی خیلی زیاد این ویدئو از نسخه کنسولی هست
دقیقا همون چیزی که من تو نسخه مولتی بازیش کردم و گفتم وحشتناک گرافیکش رابیش تشریف داره و دوستان بهم توپیدن.حالا امشب گذاشتم واسه دانلود ببینم همون رابیشه یا اینکه رابیش بهتریه:d

مثل اینکه فریم ریت بازی بازم ثابت نیست.:|

just on first mission, looks great on console but i may d/l it for pc. the fps is pretty bad and FOV is awful.
That sloppy Framerate is annoying sometimes
s.gif
Game looks awesome.
The Game looks awesome in Campaign :o But sadly the Framerate is really bad, its worse than Crysis 2 :/
البته بعضی ها هم هستن که میگن افت فریم ندارن،که البته سر فارکرای 3 هم افرادی بودن که میگفتن افت فریم ندارن.........:|

دوستان 25 دقیقه اول بازی روی کنسول رو توی یوتیوب دیدم.اینجوری شدم:-o!
این الان رو کامپیوتر بود یا PC ؟!!!
نمیگن یه وقت مردم سکته میزنن؟!!!!!!!:eek::o

اصلاً حال نکردم این پروفیت حرف میزنه
یاد شماره 2 بخیر به الکتراز عادت کرده بودم هیچی نمی گفت ولی گرافیکش مثل اینکه خیلی عالی در اومده(Ps3)
از نسخه x360 فیلمی بیرون نیموده؟

اگه وضعیت Xbox 360 و PS3 توی نسخه اصلی شبیه همون بتا باشه،نسخه PS3 گرافیک بهتری نسبت به Xbox 360 داره.....

نه بابا اون 25 دقیقه نسخه نهایی هست که بازی لیک هم شده واسه هر دو کنسول . پس گرافیک نهایی همونه ولی از مقایسه گرافیک PS و 360 خبری ندارم چون ندیدم .

نه بابا اون 25 دقیقه نسخه نهایی هست که بازی لیک هم شده واسه هر دو کنسول . پس گرافیک نهایی همونه ولی از مقایسه گرافیک PS و 360 خبری ندارم چون ندیدم .
منظورم این بود که توی نسخه بتا،گرافیک PS3 بهتر بود(عکس های مقاسه توی سایت The lens of truth هست).
اگه گرافیک نسخه کامل هم شبیه بتا باشه پس ps3 گرافیک بهتری داره...........

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or