لیک شد
[TABLE="class: ncode_imageresizer_warning, width: 338"]
[TR]
[TD="class: td1, width: 20"]
[/TD]
[TD="class: td2"]اینجا را کلیک کنید تا این تصویر را در اندازه واقعی آن ببینید.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
اطلاعات بازی:
SS VERSION: Version 2
WAVE: XGD3
RELEASE NAME: Crysis 3 XBOX360-iMARS
REGION: PAL & NTSC-U
LANGUAGES: English & French Only
RELEASE DATE(S): February 19, 2013
بازی بر روی چه Frimware هایی اجرا میشود؟
این بازی حاوی اپدیت داشبورد 2.0.15574.0 است و در قالب XGD 3 عرضه شده . با LT 3 میتوانید براحتی این بازی را اجرا کنید . همچنین در صورتی که dae.bin کنسول شما بروز نشده , بازی را میتوانید با کانورت کردن به LT 2 با LT 2 نیز اجرا کنید . برای اطلاعات بیشتر در رابطه با اجرای بازیهای XGD 3 حاوی اپدیت داشبورد جدید با LT 2 به پست 2475 این صفحه مراجعه کنید
dae.bin جدید دقیقا چکار میکند؟
dae.bin کنسول شما اگر بروز شود و در صورتی که LT 2 داشته باشید ممکن است بازیهای XGD 3 را دیگر نتوانید اجرا کنید
و در صورت داشتن LT 3 مشکلی بوجود نمی اید و فقط dae.bin موجب میشود بازیهای XGD 3 ترانکات رایت شده روی هارد نصب و یا اجرا نشوند
اخیرا گفته شده حتی با انجام اپدیت جدید و اجرای بازیهایی که حاوی این اپدیت هستند با LT 2 مشکلی بوجود نیامده این موضوع درست است؟ ایا ممکن است برای من هم مشکلی بوجود نیاد و راحت بازیها رو اجرا کنم؟
بله این موضوع تا حدی درست است, بطور کلی در صورت بروز شدن dae.bin و در صورت داشتن LT 2 بازیهای XGD 3 نباید اجرا شوند ولی اگر از قبل dae.bin کنسول شما از طریق Xbox Live بروز نشده میتوانید بازیهای XGD 3 حاوی اپدیت داشبورد 2.014699.0 و 2.0.14719.0 را به LT 2 کانورت کنید و بازی را با LT 2 اجرا کنید .همانطور که میدانید بازیهای حاوی اپدیت داشبورد جدید dae.bin رو بروز میکنند ولی ممکن است این مورد اثر نکند و هیچ مشکلی بوجود نیاورد . برای اطلاعات بیشتر در این رابطه به پست 2475 این صفحه مراجعه کنید
اگر من درایو 78-79 hitachi/ Samsung با LT 2 داشته باشم باز هم این مشکلات را خواهم داشت؟
خیر . این درایوها A.P.2.5 را چک نمیکنند و شما براحتی میتوانید با LT 2 بازیهای حاوی داشبورد جدید را چه افلاین چه انلاین بازی کنید و مشکلی هم نخواهید داشت فقط باید برای انلاین توجه کنید که بازی بصورت کامل رایت شده باشد
]