بنظرم گرافیک بازی پشرفت محسوس و خاصی نسبت به نسخه قبلی نکرده چه تو فریم چه AA و . . . فقط یسری افکت های C2 رو تو بازی نمی بینیم مثل MB و بعضی افکت های نوری که احتمالاً تو نسخه نهایی به بازی اضافه میشن . شاید تفاوت اصلی c3 با c2 تو تغییر محیط هاش باشه و بشه گفت رندر محیط هایی که شامل پوشش گیاهی هستن سنگین تر از ساختمان ها و محیط های شهری c2 هست .
البته یه نکته رو هم اضافه کنم اگه فریم بازی تو سینگل هم مثل مولتی نسبتاً پایدار باشه قضیه خیلی متفاوت میشه :d
الان یکی از مپ ها رو بازی به صورت private ران کن بعد ببین فریم بازی چطوره تقریباً رو 30 قفل میشه ! ولی وقتی join میشی به یه سرور و تعداد کارکتر ها و انفجار ها زیاد میشه فریم بازی به طور محسوسی پایین میاد حالا خودت حساب کن دیگه تو سینگل که هوش مصنوعی و مواردی که اشاره کردی مثل حجم آبجکت ، بافت و . . . هم به پردازش بازی اضافه میشه چه بلایی سره فریم بازی میاره!دلیل نداشتن تفاوت محسوس بین 3 و 2 همین بتا بودنشه وقتی بازی کردم احساس کردم همه کانسپ های 2 رو واسه این پایه گذاشتن :d
واسه رندر کردن هم این چند مدت اینقدر وقت داشتن که بتونن موتور رو بهینه کنن البته این فقط بتاس و چند تا محیط محدود با NPC های محدود پس معلومه ST نداشته باشه و فریم ریت نسبتا ثابت باشه
ولی مطمئنم با این حجم بافتی تو بازی که قراره تو بازی باشه فریم ریت از 22 یا 25 بالاتر نزنه و نتیجه ای مثل Far Cry 3 بده مگه اینکه بازی رو قیچی کنن
فقط امیدوارم تو نسخه نهایی هوش مصنوعی در حد هویج شاهد نباشیم
من که پینگم زیاد چنگی به دل نمی زنه ولی تو این بازی زیاد مشکلی ندارم.سروراش خیلی ردیفه.اگه پوینت نخواد این رو هم در کنار هیلو بازی میکنم.فكر كنم 10 نفر بشيم قرار بذاريم با هم بازي كنيم با پينگ خوب هر كس هر ساعتي ميتونه بياد بگه من خودم شبا هستم
من خودم jaki ـماینو از کجا اوردی ![]()
من اینو درست کرده بودم
(Vahid_ba )
هیجان اخر بازی c2 اون مراحل شب خداییش خیلی حال میداد
![]()
به عنوان یادگاری اینو گذاشتم!
یادتونه ؟! این عکسو یکی از بچه ها هنگامی که بازی دوم اومدش رو کنسولا تهیه کرد ( کامنتا رو جمع آوری کرده بود
)
واقعا اشک در چشمانم حلقه زد با خوندنش!
ببینم امسالم چنین میشه ؟( دروغ گفتمیه ساعت داشتم میخندیدم
)
![]()

کدوم تریلر؟
تو تاپیک Crysis 3 PS3 بچهها دارن به شدت از گرافیک بازی انتقاد میکنن میگند در حد Call of Duty 1 بوده
من که رو Xbox 360 بازی کردم, احساس میکردم دارم نسل بعد رو بازی میکنم
نظر شما چی دوستان؟ گرافیک کنسولی یعنی انقد افتضاح بوده؟ یعنی من عمق دید شماها رو ندارم؟
نقل قول از تاپیک Crysis 3 PS3: