Crysis 3 | PC

64178907175615469154.png

سومین قسمت از Sandbox Shooter بزرگ Crytek در حال ساخت است و طبق گفته Cevat Yerli شانزدهم همین ماه میلادی به طور رسمی رونمایی خواهد شد.
اولین گمانه زنی ها با لیک شدن زودتر از موعد مقرر باکس آرت بازی در وبسایت Origin زده شد.
اولین اطلاعات بازی نیز از طریق یک وبسایت روسی لیک شده است:

• شاهد یک نیویورک تخریب شده خواهیم بود که اکنون تقریبا به یک جنگل تبدیل شده است.
  • Crytek قول ساخت بهترین FPS Sandbox موجود را داده است.
  • در کنار Premium Edition، بازی دارای پک Hunter Edition نیز خواهد بود.
  • پلتفرم های PC، PS3 و X360 میعادگاه گیمرها با Crysis 3 خواهد بود.
  • بازی در بهار 2013 عرضه خواهد شد.

اولین تصویر از بازی که گفته می شود نیویورک تخریب شده را نشان می دهد:

1334152587127.png
====
اطلاعات جدید در مورد بخش داستانی:
حوادث Crysis 3 در سال 2047 و در شهر نیویورک رُخ خواهد داد. مانند شماره قبل، شخصیت اصلی بازی Prophet خواهد بود. او به نیویورک که اکنون تقریبا تخریب شده و پوشیده از درخت است برگشته است. ولی با شهری شبیه به یک گنبد نانویی و تحت سلطه نیروهای Cell مواجه می شود. گنبد نانویی، بخشی از طرح و نقشه Cell برای سلطه بر دنیا است. بازیکنان در بازی با هر دو نیروی انسانی و فضایی مبارزه خواهند کرد.
صحبت های Cevat Yerli در مورد این شماره:
Cevat Yerli مدیر عامل شرکت Crytek در این مورد گفت: "Crysis 3 مخلوطی از شوتر سندباکس، مبارزات پیشرفته و اسلحه های مدرن انسانی و فضایی خواهد بود که دوست داران سبک شوتر عاشق آن خواهند شد."
ایشان ادامه داد: "به کمک آخرین تکنولوژی های به کار رفته در CryEngine3.0، ما توانایی ارائه محیطی با 7 تم مختلف خواهیم داشت که یک تجربه خیره کننده از لحاظ بصری و مرتبط با گیم پلی ارائه خواهد داد."

تصاویر جدید:

Last edited by a moderator:
لامصب مشکلش خود فریم نیس من خودم راحت تو فضاهای بازی 30 35 تا و بسته 50 60 تا میگیرم ولی بد میکشه پایین اصلا ثبات نداره اینو نمیشه کاریش کرد مثلا مرحله Welcome to the Jungle من بیشترین افت فریم داشتم جوری بود که میخواستن بازی در جا Unistall کنم ولی صبر پیشه کردم:d
ولی خدا وکیلی عجب گرافیکی داره اصلا نمیشه در وصفش چیزی گفت!

دوستان ببخشید که خیلی سوالم ممکنه مسخره باشه ولی من یه چیزی رو نفهمیدم . نمیدونم کجای داستان این سری رو اشتباه گرفتم ولی :

تو نسخه دوم مگه پرافت اصلی خودکشی نکرد و لباسشو داد به یک بنده خدای دیگه که فکر کنم اسکش آلکاتراز بود . خب چه طور توی 3اش بازم همون پرافت اصلیه تو نانو سیوته ؟
سوال دومم
یعنی آخرش مثلا نانو سیوت با پرافت با هم ادغام شدن ؟ یا پرافت از بس با این DNA سف و نانو سیوت در ارتباط بوده بدون لباس هم اینطوری شده ؟؟

دوستان ببخشید که خیلی سوالم ممکنه مسخره باشه ولی من یه چیزی رو نفهمیدم . نمیدونم کجای داستان این سری رو اشتباه گرفتم ولی :

تو نسخه دوم مگه پرافت اصلی خودکشی نکرد و لباسشو داد به یک بنده خدای دیگه که فکر کنم اسکش آلکاتراز بود . خب چه طور توی 3اش بازم همون پرافت اصلیه تو نانو سیوته ؟
سوال دومم
یعنی آخرش مثلا نانو سیوت با پرافت با هم ادغام شدن ؟ یا پرافت از بس با این DNA سف و نانو سیوت در ارتباط بوده بدون لباس هم اینطوری شده ؟؟
کلا این نانو سوت از همون اولش نقشه هارگریو بوده که این رو روی سرباز ها امتحان گنه چونکه با استفاده از تکنولوژی خود بیگانه ها ساختنش . به پرافت گفته شده بوده که این لباس رو دارن آزمایش میکنن روشون و به بقیه تیم رپتور چیزی گفته نشد . با اینکه پرافت میدونست املا بازم انگار چیزی بهش نگفتن چونکه این لباس کم کم با سربازی که اون رو پوشیده ادغام میشه . پرافت که توی شماره 2 خودشو کشت هم خود پرافت بود و هم نبود چونکه پرافت اصلی با نانوسوت ادغام شده بود و اینم دوباره پرافت بود (درکش مغزمو آزار میده یه کم) پس خودشو کشت به به زندگیش یه جورایی به عنوان نانوسوت ادامه داد تا اینکه تو پایان شماره 2 معلوم نشد سر آلکاتراز چه بلایی اومد و دیگع کنترل سوت دست پرافت بود .آخر شماره 3 هم شکل نانوسوت به شکل فیزیکی پرافت تبدیل شد .

سوال دومم
خودت جواب خودتو دادی خوب :دی پرافت در واقع خاطرات و شخصیت ـش توی نانوسوئیت دخیره شده بود قبل از خودکشی.

[video=youtube;yQXbyeztSe4]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yQXbyeztSe4[/video]

---------- نوشته در 01:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:20 PM ارسال شده بود ----------

بیچاره آلکاتراز. پرافت گرفت خوردش. :|:d

گرافیکو تا جایی خوب کن که 23-24 تا فریم بگیری دیگه:دی ببین اگه Shadow رو High کنی FPS چه جوری میشه.

بیخیال بابا زیر 30 فریم که نمی فهمی چی داری بازی می کنی

برای این بازی 30 فریم هم کفایت نمی کنه، حد اپتیمالش 40 یا 45 فریم به بالاست، با 30 فریم اصلا طبیعی به نظر نمیاد بازی.

کسی سه بعدی بازی رو تست کرده ما که با انویدیا تست کردیم اصلا جالب نبود فقط سرعت فریم رو کم میکرد=((

شما با 3DVISION تست کردی یا سه بعدی AMD؟
مانیتورت چیه؟

بازی همینجوری هم سنگین هست، چه برسه به حالت 3 بعدی که فشار دوبرابر میشه.

برای این بازی 30 فریم هم کفایت نمی کنه، حد اپتیمالش 40 یا 45 فریم به بالاست، با 30 فریم اصلا طبیعی به نظر نمیاد بازی.

مانیتورت چیه؟

هنوز وقت نکردم بازی رو بگیرم
اما برای حالت 3 بعدی بهترین فریم 120 هست با این حساب تنظیمات رو حسابی باید بیاریم پایین
اما بازی 3DVISION READY نیست.

مانیتورت چیه؟

با 30 فریم می شه بازی کرد اما لذت نداره اما می گم زیر 30 اصلا نمی شه بازی کرد بله دقیقا درسته بالای 40 فریم بسیار بهتر هست. من 3d زدم حرف نداره 3d این بازی هم نیازی به چیزی نداره side by side هست فقط tv 3d می خواد افت فریم خاصی هم ایجاد نمی کنه

هرچی رفتم جلو که مراحل بشه تو مایه های مرحله ‏Welcome to jungle‏ نشد که نشد..آدمهاش کمتر شدند موجودات عجیب و غریب فضاییش بیشتر و لوکیشن ها توی شب و تاریکتر ‎:|

سوال دومم
در پایان قسمت دوم شخصیت آلکاترز تقریبا میمیره اینها میان نانو سوئیت رو که حافظه پرافت داخلشه رو روی تن این سوار میکنند اما مغزش توسط پرافت کنترل میشه به زبون ساده خودمون روح پرافت میره در جسم این بنده خدا آلکاترز .البته هنوز مشخص نیست که آیا این بنده خدا آلکاترز در حین این اتفاقات هوشیار بوده و متوجه اتفاقات بوده یا نه .بعضی ها میگن این اختلالات الکتریکی که بعضی مواقع میومده جلوی چشم پرافت به خاطر این بوده که مغز آلکاترز میخواسته کنترل رو بدست بگیره . جلل اخالق !!

متاسفانه باید اعلام کنم که کارتم ( ati 5850 tf ) کاملا روی فول اچ دی جلو این بازی کم آورد و فریم با آخرین تنظیمات بیشتر از 4 5 نشد lol *****ها رو غیر فعال کردم باز به سختی به نزدیک 14 رسید که اصلا جالب نبود فعلا بیخیال بازی شدم تا ساله بعد انشاالله وضعمون ردیف بشه یه کارت دیگه بگیریم بازی کنیم اینو

برای این بازی 30 فریم هم کفایت نمی کنه، حد اپتیمالش 40 یا 45 فریم به بالاست، با 30 فریم اصلا طبیعی به نظر نمیاد بازی.شما با 3DVISION تست کردی یا سه بعدی AMD؟مانیتورت چیه؟بازی همینجوری هم سنگین هست، چه برسه به حالت 3 بعدی که فشار دوبرابر میشه.
چرا 30 فریم کفایت نمیکنه؟ اتفاقا گیم پلی بازی کلا برای 30 فریم بسته شده! حتا روی کنسول ها هم 30 فریم هست؟من متوجه نمیشم چی طبیعی نیست؟ التبه قبول دارم فریم بالاتر تو جزئیات هم تاثر قابل قبولی داره ولی خب اینطوریم نیست که مثلا با 30 فریم هیچی نشده دید :|. زیر 30 دیگه خب خدائی ستمه!

چرا 30 فریم کفایت نمیکنه؟ اتفاقا گیم پلی بازی کلا برای 30 فریم بسته شده! حتا روی کنسول ها هم 30 فریم هست؟من متوجه نمیشم چی طبیعی نیست؟ التبه قبول دارم فریم بالاتر تو جزئیات هم تاثر قابل قبولی داره ولی خب اینطوریم نیست که مثلا با 30 فریم هیچی نشده دید :|. زیر 30 دیگه خب خدائی ستمه!

چون رفتار گرافیک و موتور هر بازی با بازی دیگه فرق داره، واسه این بازی حتی نسخه ی دومش هم با 30 فریم طبیعی نبود، نسخه ی سوم هم همینه، کلا حداقل فریم هر سبک بازی با بازی سبک دیگه هم فرق می کنه، سبک شوتر باید فریم خیلی بیشتری تولید کنه تا استراتژی یا نقش آفرینی

حرف شما هم که می گی برای 30 فریم هست فقط کاری مختص کنسولهای داغون نسل فعلی هست، ربطی به PC نداره،هیچ سازنده ای واسه بازی روی PC فریم رو FIX نمی کنه!! باید بازی کنی و مقایسه کنی که متوجه بشی، دوستان دیگه هم هستن، بپرس تا توضیح بدن.

ینی از همین العان میگم کلله بازی های جدید باید جلو ی گرافیک این گیم لنگ بندازند رو tv55 با انتی الیاز بالا زدم وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای اصلا یه چیزی غیر قابل باور ه ه ه ه لامصصصصب...ای کاش همه گیم همینشکل بودن ای کاش به خاطر محدودیت کنسول ها گیم ها خراب نمیشدند ولی این دیگه هیچ فرقی با cg نمیکنه ه هه ه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or