Crysis 3 رسما رونمایی شد

TCSCELL

8
کاربر سایت
crysis-3-2.jpg

پس از شایعتی که چند روز اخیر فضای اینترنت را در بر گرفته بود، امروز EA به طور رسمی از سومین شماره از عنوان تحسین شده Crysis رونمایی کرد و آن را بزرگترین "شوتر بلاک باستر" سال بعد نامید.
Cevat Yerli مدیر عامل شرکت Crytek در این مورد گفت: "Crysis 3 مخلوطی از شوتر سندباکس، مبارزات پیشرفته و اسلحه های مدرن انسانی و فضایی خواهد بود که دوست داران سبک شوتر عاشق آن خواهند شد."
ایشان ادامه داد: "به کمک آخرین تکنولوژی های به کار رفته در CryEngine3.0، ما توانایی ارائه محیطی با 7 تم مختلف خواهیم داشت که یک تجربه خیره کننده از لحاظ بصری و مرتبط با گیم پلی ارائه خواهد داد."

حوادث Crysis 3 در سال 2047 و در شهر نیویورک رُخ خواهد داد. مانند شماره قبل، شخصیت اصلی بازی Prophet خواهد بود. او به نیویورک که اکنون تقریبا تخریب شده و پوشیده از درخت است برگشته است. ولی با شهری شبیه به یک گنبد نانویی و تحت سلطه نیروهای Cell مواجه می شود. گنبد نانویی، بخشی از طرح و نقشه Cell برای سلطه بر دنیا است. بازیکنان در بازی با هر دو نیروی انسانی و فضایی مبارزه خواهند کرد.

Crysis 3 در بهار 2013 برای سه پلتفرم PC، PS3 و X360 منتشر خواهد شد.

اولین تصاویر و باکس آرت بازی را در زیر می توانید تماشا کنید:

آخرین ویرایش:
Crysis 2 اونقدرم شاخ نبود والا نمیدونم این همه ارتفاع برای چیه!:d
بازیه خیلی خوبی بود ولی نه انقدر که میگین.کلا هوش مصنوعی فاجعه و مشکل لودشدن بافت ها و از همه بدتر باگ هاش حداقل نذاشت که من تجربه فوق العاده ای داشته باشم به خاطر همینم اومدن شماره سومش اصلا هیجان زدم نمیکنه!

متاسفانه بازی نسخه pcاین مشکلات رو داشت.کنسولش هم اصلا من بازی نکردم چون از 30فریم حالم بهم میخوره...

ولی از حق نمیشه گذشت انصافا موزیک بازی عالی بود .گرافیک بازی هم با پچ دایرکس 11خوب شد ولی انتظار بیشتری میرفت.گیم پلی هم خوب بود.
داستانش هم خوب.

حداقل هر چی هست از اون codو هیلو خیلی بهتره.

تیر کمون این یارو تو عکس تخیلی‌ هست؟:دی هوا رو کشیده :دی
=================================

خیلی‌ خوشحال شدیم، همین الان رفتمC2 رو دوباره نصب کنم سر مردم رو بترکونم :دی

پسر خوب اگه دقت کنی میبینی که تیرو کان رو واقعی طراحی کردن تیر رو ول کرده یعنی نه اینکه هوا رو کشیده ! ;;)

منو بگو به خاطر این Crysis 2 ویندوز عوض کردم ! !!!!!! !

نه مثل اینکه ماکرو و سونی حداقل تا دو سال دیگه میخوان این نسلو ادامه بدن و گرنه مطمئنا این بازی معرفی نمیشد
از نظر گرافیکیم من فکر نمیکنم خیلی چیز عجیب غریبی باشه و انتظار پیشرفت زیادی رو ندارم البته در مورد نسخه های کنسولی نظرم اینه وگرنه نسخه ی PC مطمئنا عالی میشه و احتمالا یه نسل با نسخه های 360 و ps3 اختلاف داره
ما توانایی ارائه محیطی با 7 تم مختلف خواهیم داشت که یک تجربه خیره کننده از لحاظ بصری و مرتبط با گیم پلی ارائه خواهد داد."
این تیکش عالی بود احتمالا هم طرفدارای بازی اول راضی میشن هم کسایی که نسخه ی دوم و اکشن تر رو دوست داشتن فقط خدا کنه کرایتک این دفعه دیگه داستان یه درست حسابی واسه بازی نوشته باشه چون مشکل اصلی هر دوتا نسخه ی قبلی داستانای چیپ و سادشون بود

اسامی واقعی:
First Lieutenant Jake Dunn: Nomad
Major Laurence Barnes: Prophet
Sergeant Michael Sykes: Psycho
Harold Cortez: Aztec
Martin Hawker: Jester

خود Prophet تو Crysis 2 گفت که اون تنها بازمانده حوادث Lingshanـه ولی ممکنه سایکو و نومد هنوز زنده باشن و Prophet از این موضوع خبر نداشته.
البته هيچ جاي بازي گفته نميشه كه تنها بازمانده پرافت بود بلكه خودش ميگه من از اون جريان زنده موندم و از بقيه خبر ندارم و متاسفانه هنوز من منتظرم كه نومد رو وارد داستان كنن چون بدون نومد و سايكو حال نميده:d

البته هيچ جاي بازي گفته نميشه كه تنها بازمانده پرافت بود بلكه خودش ميگه من از اون جريان زنده موندم و از بقيه خبر ندارم و متاسفانه هنوز من منتظرم كه نومد رو وارد داستان كنن چون بدون نومد و سايكو حال نميده:d
خُب منم همینو گفتم دیگه!:-/ :دی
از نظر گرافیکیم من فکر نمیکنم خیلی چیز عجیب غریبی باشه
همون Crysis 2 بدون افت فریم و باگ با کمی بهبود کیفیت بدن بیرون، خودش رو کنسول چیز عجیب و غریبی خواهد بود:دی

نه ديگه!:d
نكته رو "تنها بازمانده" هست،وقتي ميگيم تنها بازمانده يعني تاييد شده كه به ديار باقي شتافتن:d ولي تنها خبر اينه كه خود پرافت ميگه كه من از خودم خبر دارم بقيه رو نميدونم،واي چي ميشد اگر يه اسپين آف از اتفاقات جزيره تو فاصله زماني كرايسيس ١ و ٢ ميساختن!:(

ای کاش میذاشتن برا نسل بعد...:| ولی با این حال به شدت خوشحال شدم امیدوارم اینبار دیگه بازی رو سر هم بندی نکنن بدن بیرون چون اینبار من یه crysis 1 دیگه میخوام.
شوخی بود دیگه؟؟از هیلوخیلی بهتره؟؟؟شماpsفن ها همیشه منو سوپرایز میکنین:دی

نظر شخصی میدونی چیه ؟ احترام بهش چطور ؟ من با crysis بیشتر از halo حال میکنم حالا باید به شما جواب پس بدم ؟

به شدت خوشحال شدیم...:dخدا کنه فقط نومد و سایکو هم باشن....امیدوارم یه ذره بیشتر رو داستان و شخصیت بازی کار کنن اون شخصیت نسخه دو که لال بود اصلا حرف نمیزد نومد خیلی باحالتر بود...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or