Crysis 3 رسما رونمایی شد

TCSCELL

8
کاربر سایت
crysis-3-2.jpg

پس از شایعتی که چند روز اخیر فضای اینترنت را در بر گرفته بود، امروز EA به طور رسمی از سومین شماره از عنوان تحسین شده Crysis رونمایی کرد و آن را بزرگترین "شوتر بلاک باستر" سال بعد نامید.
Cevat Yerli مدیر عامل شرکت Crytek در این مورد گفت: "Crysis 3 مخلوطی از شوتر سندباکس، مبارزات پیشرفته و اسلحه های مدرن انسانی و فضایی خواهد بود که دوست داران سبک شوتر عاشق آن خواهند شد."
ایشان ادامه داد: "به کمک آخرین تکنولوژی های به کار رفته در CryEngine3.0، ما توانایی ارائه محیطی با 7 تم مختلف خواهیم داشت که یک تجربه خیره کننده از لحاظ بصری و مرتبط با گیم پلی ارائه خواهد داد."

حوادث Crysis 3 در سال 2047 و در شهر نیویورک رُخ خواهد داد. مانند شماره قبل، شخصیت اصلی بازی Prophet خواهد بود. او به نیویورک که اکنون تقریبا تخریب شده و پوشیده از درخت است برگشته است. ولی با شهری شبیه به یک گنبد نانویی و تحت سلطه نیروهای Cell مواجه می شود. گنبد نانویی، بخشی از طرح و نقشه Cell برای سلطه بر دنیا است. بازیکنان در بازی با هر دو نیروی انسانی و فضایی مبارزه خواهند کرد.

Crysis 3 در بهار 2013 برای سه پلتفرم PC، PS3 و X360 منتشر خواهد شد.

اولین تصاویر و باکس آرت بازی را در زیر می توانید تماشا کنید:

آخرین ویرایش:
چیزی که من از کرایسس یاد گرفتم انقدر که هایپ میشه خود بازی اونی نیست که همیشه میگند مخصوصا نسخه دوم انقدر که تعریفش کرد EA و الکی هایپش کرد و بزرگش کرد اونی نشد که میگفتن و جز گرافیک تو بقیه موارد مشکل داشت
پ.ن:هوش مصنوعی دشمنان فراموش نشه و بخش مالتی پلیر

خبر خوبی می باشد. تبریک به طرفداران بازی (از جمله به خودم هم تبریک میگم).
9c3scivvcyy3er2pufpi%5b1%5d.gif

البته بهتر بود می ذاشتند Next-Gen باشه تا این که روی همین نسل بدنش بیرون، ولی خوب همین جوری هم اگر با توجه به این که کنسول های جدید تو راهه و دیگه خیلی نیاز ندارند وانمود کنند که 360 و PS3 هنوز چقدر خوبند، نیان دوباره نسخه PC رو به زور ضعیف عرضه کنند و بعد با پچ HD به نصف پتانسیل اصلی برسونند، Crysis 3 هم تجربه خوبی خواهد بود... :)
منو بگو به خاطر این Crysis 2 ویندوز عوض کردم ! !!!!!! !
منم همین طور! :دی

تازه ویندوز 64 بیتم هم خراب در اومد و هی هنگ می کرد و بعد از چند روز علافی دوباره مجبور شدم برگردونم به 32 بیت! تاپیکش تو بخش مشکلات هست!
sgipr9u1dpo18eausfrr%5b1%5d.gif

این خبرام نیست باووو
با 4 تا عکس گول نخورید !!!
ارتقاء سیستم و ....
یاد بتل3 افتادم
دوتا 580 اس ال آی میخواست !!!!!!!!!!!!!!! =))
هنوزم میخواد ! وقتی تو کسپین با 64 نفر آدم داری بازی میکنی دور و برتم همش انفجار و تخریب و اینا : با یه دونه 570 دارم رو مدیوم بازی میکنم 60 فریم میده ! رو اولترا 580 SLI تضمین میکنه ! یه دونه 580 نمیکشه همه جای بازی رو .

هنوزم میخواد ! وقتی تو کسپین با 64 نفر آدم داری بازی میکنی دور و برتم همش انفجار و تخریب و اینا : با یه دونه 570 دارم رو مدیوم بازی میکنم 60 فریم میده ! رو اولترا 580 SLI تضمین میکنه ! یه دونه 580 نمیکشه همه جای بازی رو .

والا من یه 460gtxمارک gainwardدارم که اورکلاکش کردم رو 800و سرعت شیدر هم 1600هست.پهنای باندشم 128گیگ.

رو دایرکس 11الان داره عالی میکشه رو رزلوشن 1280در1024با تنظیمات ultraحتی تو مکانهای بسیار شلوغ.البته cpuخیلی شرط هست که مال من چهار هسته ایی 3.40هست و مدل950amd

رو دایرکس 11فریم زیر 45نمیاد.

اگه میرفتین رو کنسول با 30 فریم بازی میکردین اونوقت میفهمیدین .دیر لود شدن تکسچرها که دیگه بماند رو کنسول.

این خبرام نیست باووو
با 4 تا عکس گول نخورید !!!
ارتقاء سیستم و ....
یاد بتل3 افتادم
دوتا 580 اس ال آی میخواست !!!!!!!!!!!!!!! =))
قضیه کرایسیس با بتل زمین تا اسمون فرق میکنه کوروش.بتل 3 هایپ در هایپ بود ولی کرایسیس ثابت کرده که برای اجرا بازی به سیستم واقعا قوی لازم داره.
از معدود بازی های معرفی شده توی این چند ماه اخیر که من رو هایپ نکرد حتی 1% :دی
اتفاقا احسان من برعکس تو.از شنیدن این خبر بسیار هایپ شدم.:dبیصبرانه منتظر عرضه بازیش هستیم.

والا من یه 460gtxمارک gainwardدارم که اورکلاکش کردم رو 800و سرعت شیدر هم 1600هست.پهنای باندشم 128گیگ.

رو دایرکس 11الان داره عالی میکشه رو رزلوشن 1280در1024با تنظیمات ultraحتی تو مکانهای بسیار شلوغ.البته cpuخیلی شرط هست که مال من چهار هسته ایی 3.40هست و مدل950amd

اگه میرفتین رو کنسول با 30 فریم بازی میکردین اونوقت میفهمیدین .دیر لود شدن تکسچرها که دیگه بماند رو کنسول.

فرض بازی بر 1080 با 60 فریم ثابت بوده که بیشتر از یه 580 نیاز داشت

بعد amd 950 نداره ها 955 داره که 3.2 هست:d

dx 11 هم نداشت dx10 بود

اگه dx11 حسابی روی این بازی بذارن دیگه کنسولیش نکنن یه 680 حتما می خواد

فرض بازی بر 1080 با 60 فریم ثابت بوده که بیشتر از یه 580 نیاز داشت

بعد amd 950 نداره ها 955 داره که 3.2 هست:d

dx 11 هم نداشت dx10 بود

اگه dx11 حسابی روی این بازی بذارن دیگه کنسولیش نکنن یه 680 حتما می خواد

من کرایسیز2 رو بازی نکردم تا پچ دایرکس11 وتکسچرش رلیز شد بعد بازی کردم.

اون cpuرو هم اورکلاک کردم.کلا همه چی رو سیستم من اورکلاک هست.از رم گرفته تا گرافیک .

ولی من با تنظیمات ultraاز اول تا اخر بازی با اون رزلوشن زیر 45نمیومد.

680چه خبره بابا !!!!

مگه میخوای انریل4 رندر کنی!!!

در این حالت اگر تانک جلوی شما منفجر کنن فریم ریتتون میرسه 10 بعد برمیگرده . میگم که بعضی جاها نمیکشه . کلا بحث رو تموم کن بازی رو بچسب . سازنده بازی نگفته که حتما باید 2 تا 580 باشه تا بازی بیاد بالا . گفته اگر میخواین مثل آدم با آخرین تنظیمات گرافیکی ممکن (دیگه نه افت فریم در هیچ جا و Blah Blah Blah )‌ 2 تا 580 ببند و خصاص !‌ تبریک میگم با یه 460 رو Ultra بازی میکنی ولی اگر بخوای درست در حد حرفه ای بای کنی نباید FPS زیر 60 بره چونکه دچار مشکل میشی . تجربه شخصی :d !‌ دیگه ادامه ندیم تاپیک به بیراهه میره میریم هواخوری :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or