Crysis 2 XBOX360 vs PC

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DieDie

کاربر سایت
fo4x39f9b8g53pii1k.jpg

این لینک مقایسه دموی مولتی پلیر دوتا بازی منبع آلمانی بود نمیدونم تنظیمات نسخه pc چی هست.
http://www.gamesaktuell.de/Crysis-2-PC-213107/News/Crysis-2-Die-PC-und-Xbox-360-Multiplayer-Demo-im-Grafikvergleich-814323/galerie/1496242/

تو هیچ موردی قابل مقایسه نیست. نسخه pc یه سر و گردن بهتره.فقط برای مثال به draw distance و سیستم lighting توی دو نسخه دقت کنید
عکس ها جا به جا نشده 360 که بهتره:d

مثلا نسخه ی pc اون ساختمون شیشه ای سمت چپ معلوم نیست ساختمونه اون دور هم توی 360 کمی تا حدودی واضح تر هست کنتراست 360 هم که خیلی بیشتره
چه جالب چون تو قسمت سمت چپ صفحه یه ساختمون تو نسخه pc کمتره پس 360 بهتره!!!
درباره تفاوت distance بازی هم که حتما شوخی میفرمایید!

آخرین ویرایش:
عکس ها جا به جا نشده 360 که بهتره:d

مثلا نسخه ی pc اون ساختمون شیشه ای سمت چپ معلوم نیست ساختمونه اون دور هم توی 360 کمی تا حدودی واضح تر هست کنتراست 360 هم که خیلی بیشتره

فقط 360 اون افکت دود اضافه رو نداره

360 با اون موشن بلور ماورای تصورش خیلی خیلی غیر واقعیه . نوزپردازیش هم اغراق شدس . کلن از هر تکنیکی استفاده کردن تا فریم رو حفظ کنن .

بله؟ شما موشن بلور تو عکس از کجا فهمیدین؟ این ها رو باید در گیم یا فیلم دید بعد دیگه از کیلزون که بیشتر نیست که خیلی هم عالی بود

نورپردازیشم اتفاقا کمتر از pc هست و خوب برتری pc در این زمینه مشخصه می دونید اصلا معنی اغراق چی هست؟

بله؟ شما موشن بلور تو عکس از کجا فهمیدین؟ این ها رو باید در گیم یا فیلم دید بعد دیگه از کیلزون که بیشتر نیست که خیلی هم عالی بود

نورپردازیشم اتفاقا کمتر از pc هست و خوب برتری pc در این زمینه مشخصه می دونید اصلا معنی اغراق چی هست؟
نه بابا من کلاس اول دبستانم فقط معلمم بجای بابا آب داد بهم یاد داده کرایسیس اغراق داد .

بیخیال بابا . قشنگ معلومه نسخه PC از لحاظ نورپردازی بسیار واقعی تر و واقع گرایانه تره . کجای دنیا انقد همه چیز متمایل به آبیه که تو این عکس هست ؟! بعدشم شما عمق ابرها رو میبینی ؟!
بعدم انقد از نسخه 360 تریلر دیدم که بدونم چقد زیاد استفاده موشن بلور توش هست !
تازه فک نکنم بهترین تنظیمات PC باشه . یکی از دوستانی که لیک شده رو بازی کرده بیاد اینجا یه عکس بزاره از بهترین تنظیمات اون نسخه مستفیض شیم .

عکس PC یکم به سمت راست هستش! دقت کن!
اون ساختمون هست ولی تو تصویر نیُفتاده!

به این نکته توجه کردم اما واقعا وجود نداره بعضی ساختمون ها با هم فرق دارن توی یه عکس دیگه هم اینطوریه اون دیگه وسط تصویره

نه بابا من کلاس اول دبستانم فقط معلمم بجای بابا آب داد بهم یاد داده کرایسیس اغراق داد .

بیخیال بابا . قشنگ معلومه نسخه PC از لحاظ نورپردازی بسیار واقعی تر و واقع گرایانه تره . کجای دنیا انقد همه چیز متمایل به آبیه که تو این عکس هست ؟! بعدشم شما عمق ابرها رو میبینی ؟!
بعدم انقد از نسخه 360 تریلر دیدم که بدونم چقد زیاد استفاده موشن بلور توش هست !
تازه فک نکنم بهترین تنظیمات PC باشه . یکی از دوستانی که لیک شده رو بازی کرده بیاد اینجا یه عکس بزاره از بهترین تنظیمات اون نسخه مستفیض شیم .

خوب اغراق می شه زیاده روی که معنی منفی داره اما این اینجا معنی نمی ده هر چی منابع نوری بیشتره باشه بهتره اون موشن بلور هم به کیفیت بر می گرده

من خودم طرفدار کرایتکم قبلا این شرکت نشون داده که می تونه موتور یه نسل جلوتر ارائه بده اما همه می گفتن که نمی تونه در یک کنسول که محدوده خوب کار کنه حالا اگه نسخه ی کنسولی بتونه کیفیتی در حد pc شو داشته باشه و بهترین گرافیک سال بشه رسما به عنوان بهترین شرکت از لحاظ گرافیک شناخته می شه اما اگه تفاوت زیاد باشه بازم محبوبیت زیادی کسب نمی کنه شما ها فقط طرفداری رو یاد گرفتین اما چجوریشو دیگه نه

• Like
Reactions: mehdihoo
شما ها فقط طرفداری رو یاد گرفتین اما چجوریشو دیگه نه
خب کجای پست من ایراد داشت ؟
شما داشتی علنا میگفتی فرق ندارن !
عکس ها جا به جا نشده 360 که بهتره
البته این تیکت شوخی بود :دی اما بقیشو که کاملا جدی گفتی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or