شيش هفت ساعت حدودا
یکم بیشتره بنظرم ...انقدرم کم نبود....mw2 هم انقدر کم نبود داش.......
من خودم حدودا 9 تا 10 ساعت تمومش کردم....
شيش هفت ساعت حدودا
برا منم دفعه اول حدودا همونقدر طول كشيد !!یکم بیشتره بنظرم ...انقدرم کم نبود....mw2 هم انقدر کم نبود داش.......
من خودم حدودا 9 تا 10 ساعت تمومش کردم....
دوستان تو قسمتی که از آسانسور میاد بالا و تعداد زیادی از این حیونای فضایی رو می کشه
بعد از کشتن همشون میرم دم یه در (پنجره )بعد رو به رو تو فاصله زیاد یکی از این سفینه هاشون اونجاست
باید چی کار کنم ؟هر چی تیر میزنم بهش نمی خوره تیر هام تموم میشن
این بازی با lt اولیه کار میکنه و حتی lt+ هم نمیخواد ... با دیسک اکتیو هم کار میکنه...دوستان سلام...
آيا اين بازي آپديت lt مي خواد؟ منظورم lt جديد 1.9 نيست....منظورم همون lt اوليه هست...من تا به حال اصلا آپديت نكردم...
با تشكر
این بازی با lt اولیه کار میکنه و حتی lt+ هم نمیخواد ... با دیسک اکتیو هم کار میکنه...
وقتی شما این 2تا بازی انجام دادی یعنی حداقل دستگاهت lt هست ... lt+ واسه اینه که شما تو live امنیت داشته باشی و بتونی اون 6 تا بازی ap25 بازی کنی .... همین وگرنه تو اجرای بقیه بازی ها این 2 تا fw فرقی ندارنبا تشكر از شما...
lt اوليه چيه ؟ من كه اصلا تا به حال آپديت نكردم يعني lt اوليه رو دارم؟
من اين lt رو از زماني كه بازي هايي چون halo reach و cod black ops آمدند شنيدم كه همه مي بردند Lt مي كردند كه بن نشن و از اين حرفا...من همون 2 بازي رو روي همين دستگاهم بدون Lt زدم...از كجا بفهمم lt دارم يا نه؟
وقتی شما این 2تا بازی انجام دادی یعنی حداقل دستگاهت lt هست ... lt+ واسه اینه که شما تو live امنیت داشته باشی و بتونی اون 6 تا بازی ap25 بازی کنی .... همین وگرنه تو اجرای بقیه بازی ها این 2 تا fw فرقی ندارن