Crysis 2, Xbox360 Thread

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یکم بیشتره بنظرم ...انقدرم کم نبود....mw2 هم انقدر کم نبود داش.......

من خودم حدودا 9 تا 10 ساعت تمومش کردم....
برا منم دفعه اول حدودا همونقدر طول كشيد !!
اما دفعه دوم چون همه چيز دستم بود گوله رفتم جلو و به اين زماني رسيدم حدودا ;)

[FONT=&quot]دوستان میشه بگین نحوه آپگرید کردن تو بازی چطوری وقتی [/FONT]BACK [FONT=&quot] رو میزنم چندان ازش سر در نمیارم [/FONT]
[FONT=&quot]و چه زمانی میتونم آپگرید کنم، و هر کدوم مربوط به چه توانایی هستن؟
[/FONT]

[FONT=&quot][/FONT]

دوستان تو قسمتی که از آسانسور میاد بالا و تعداد زیادی از این حیونای فضایی رو می کشه
بعد از کشتن همشون میرم دم یه در (پنجره )بعد رو به رو تو فاصله زیاد یکی از این سفینه هاشون اونجاست
باید چی کار کنم ؟هر چی تیر میزنم بهش نمی خوره تیر هام تموم میشن

دوستان تو قسمتی که از آسانسور میاد بالا و تعداد زیادی از این حیونای فضایی رو می کشه
بعد از کشتن همشون میرم دم یه در (پنجره )بعد رو به رو تو فاصله زیاد یکی از این سفینه هاشون اونجاست
باید چی کار کنم ؟هر چی تیر میزنم بهش نمی خوره تیر هام تموم میشن

باید با دوربینت سفینه رو نشونه بگیری و تگ بزنی
بعد هواپیمای خودی میاد و منفجرش میکنه

دوستان سلام...

آيا اين بازي آپديت lt مي خواد؟ منظورم lt جديد 1.9 نيست....منظورم همون lt اوليه هست...من تا به حال اصلا آپديت نكردم...

با تشكر:x
این بازی با lt اولیه کار میکنه و حتی lt+ هم نمیخواد ... با دیسک اکتیو هم کار میکنه...

این بازی با lt اولیه کار میکنه و حتی lt+ هم نمیخواد ... با دیسک اکتیو هم کار میکنه...

با تشكر از شما...

lt اوليه چيه ؟ من كه اصلا تا به حال آپديت نكردم يعني lt اوليه رو دارم؟

من اين lt رو از زماني كه بازي هايي چون halo reach و cod black ops آمدند شنيدم كه همه مي بردند Lt مي كردند كه بن نشن و از اين حرفا...من همون 2 بازي رو روي همين دستگاهم بدون Lt زدم...از كجا بفهمم lt دارم يا نه؟

با تشكر از شما...

lt اوليه چيه ؟ من كه اصلا تا به حال آپديت نكردم يعني lt اوليه رو دارم؟

من اين lt رو از زماني كه بازي هايي چون halo reach و cod black ops آمدند شنيدم كه همه مي بردند Lt مي كردند كه بن نشن و از اين حرفا...من همون 2 بازي رو روي همين دستگاهم بدون Lt زدم...از كجا بفهمم lt دارم يا نه؟
وقتی شما این 2تا بازی انجام دادی یعنی حداقل دستگاهت lt هست ... lt+ واسه اینه که شما تو live امنیت داشته باشی و بتونی اون 6 تا بازی ap25 بازی کنی .... همین وگرنه تو اجرای بقیه بازی ها این 2 تا fw فرقی ندارن

وقتی شما این 2تا بازی انجام دادی یعنی حداقل دستگاهت lt هست ... lt+ واسه اینه که شما تو live امنیت داشته باشی و بتونی اون 6 تا بازی ap25 بازی کنی .... همین وگرنه تو اجرای بقیه بازی ها این 2 تا fw فرقی ندارن

خيلي ممنون از راهنمايي شما....

پس حله ديگه:d

دوستان،بنده به تازگی این بازی بو گرفتم و خیلی هم اهل بازی نبودم و انگلیسیم هم دست و پا شکسته هستش.
همون مرحله اول گیر کردم D:
اونجایی که یکی مرده رو زمین و یه در روبهرو هستش که قفله.هیچ رقمه باز نمیشه؛تفنگ هم تیر نداره.
چیکار باید کرد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or