Blackberry
کاربر سایت
وقتی تگ میکنی تو نقشت معلوم میشن. میتونی تو نقشه راحت ببینیشون.وقتی دشمنارو تگ میکنیم و دورشون قرمز میشه چه فایده ای داره؟ چه استفاده ای میشه ازش کرد؟
وقتی تگ میکنی تو نقشت معلوم میشن. میتونی تو نقشه راحت ببینیشون.وقتی دشمنارو تگ میکنیم و دورشون قرمز میشه چه فایده ای داره؟ چه استفاده ای میشه ازش کرد؟
دو بار Y رو بزن نارنجک رو که گرفت تو دستش با RT پرتاب میکنه.سلام به همه من دیگه دارم به چیز میرم یکی کمک کنه توی بازی چطور میشه نارنجک انداخت این قضیه سه تا کلید چیه کمککککککککک
دو بار Y رو بزن نارنجک رو که گرفت تو دستش با RT پرتاب میکنه.
قضیه ی سه تا کلید هم همین الان به گوشم خورده!! بیشتر توضیح بده.
باورتون میشه منی که این بازیو تموم کردم تا الان نمیدونستم چجوری نارنجک می ندازه :dدو بار Y رو بزن نارنجک رو که گرفت تو دستش با RT پرتاب میکنه
شما هم زیادی مشکل داری با این بازی داشداستان بازی : کاملا مزخرف
تنوع دشمنان : 5-6 نوع دشمن تکراری
تنوع محیط : تکراری
گرافیک : تو حالت عادی عالیه . نسبت به تعریفهاش مزخرفه !
تنوع سلاح : خوبه
ایراد بزرگ : پر از ایراد هست ، ولی بزرگترینش اینه که کاراکترتون لاله ! بعد از Dead Space ایراد میگرفتن .
نکته مثبت : شوتینگ جالبیه . از 10 میشه گفت تا 7 تا سرگرمتون میکنه .
کلا واسه 1-2 ساعت خوبه ، بعدش دیگه فقط دوست دارین زودتر تموم بشه از این زجر خلاص بشین .
اینارو واسه کسایی نوشتن که فن این بازی نیستن (مثه خودم) که وقت و پولشون رو هدر نکنن .
باورتون میشه منی که این بازیو تموم کردم تا الان نمیدونستم چجوری نارنجک می ندازه :d
شما هم زیادی مشکل داری با این بازی داش
مشکل از دیسکته.با سلام
وقتي داشتم بازي crysis 2 رو انجام ميدادم وسطاي بازي هنگ ميكنه و تصوير همون جا كه هست ميمونه و فقط بايد كنسول رو خاموش كني.
تا حالا به لايو وصل نشدم .از صحبتهاي بچه ها مشكوك شدم كه ايا من هم فلگ شدم با اينكه تا حالا لايو وصل نشدم؟و يا فقط ديسك بازي مشگل داره و هر دفعه به اين قسمت ميرسم همين اتفاق برام مي افته.
باعثِ فعال کردنِ ARMOR میشه و DAMAGE ِ کمتری می خوری!!سلام این دکمه LB دقیقا چه کاربردی داره و چه نیرویی فعال میشه؟