DieDie
کاربر سایت
این دوتا بازی رو باید پچ کنی یا پچ شدشو بگیری
چون این اپدیت قفل ap 2.5 این بازیارو فعال کرده
آقا دیسیت دیرد نیکُنه :d
این دوتا بازی رو باید پچ کنی یا پچ شدشو بگیری
چون این اپدیت قفل ap 2.5 این بازیارو فعال کرده
سمت راست؟با X برمیداره.3 تا هم بیشتر نمی تونی برداری.من جدیدا هرچی سمت راست رو فشار میدم برای C4 بر نمیداره !!
C4 هم دارم ! مشکل از کجاس ؟!
با استفاده از جهت سمت چپ میتونی اینکارو کنی.یه سوال هم برام پیش اومده:چجوری میتونم اسلحه رو از حالت تک تیر به حالت رگبار تغییر بدم.
عزیزم میدونم همه اینارا !! دیگه انقدر شاسگول نیسم !!سمت راست؟با X برمیداره.3 تا هم بیشتر نمی تونی برداری.
اونجا میتونی قدرتهای لباست رو ارتقا بدی.هر کدوم مربوط به یک قدرت هستن.مثلا اونی که رو شستته و با Y انتخابش میکنی,اولیش رد گلوله هارو تو بازی مشخص میکنه.اونی که رو انگشت اشارت هست و فکر کنم با X انتخاب میشه,مربوط به شارژ نانو سوییت هست که بعد از استفاده تو حالت Armor زودتر شارژ میشه.بقیه هم الان یادم نیست ولی مربوط به قابلیت های Cloak باید باشه و پرش.هر کدوم از فضایی ها رو که بکشی و از رو جسدشون رد شی یه چیزایی میگیره که در واقع همونا واحد پولی بازی واسه گرفتن اون آپگرید هاست.دوباره درود
تو بازي وقتي دكمه back ميزنيم انگشتاش نشون ميده روش يك سري ايتم درباره اون ها توضيح بديد؟
بعد در مرحله دوم بازي يك سري موجودات ميان شاخ هاي قرمز دارن بهترين روش كشتنشون چيه و يك چيزي از بدنشون استخراج مييكنه يكدفعه قدرتش صفر ميشه بعد دوباره به حالت عادي برميگرده اون چيه؟
قربون همتون
دارم از بازي لذت ميبرم دمشون گرم نورپردازي بازي:-o
دوبار Y رو بزن.راستی دوستان نارنجک با چی میندازه ؟! :d
من هرچی تلاش کردم نشد ! این C4 هم که برای ما یه مسئله ی بزرگی شده !!
دو تا y بزنراستی دوستان نارنجک با چی میندازه ؟! :d
من هرچی تلاش کردم نشد ! این C4 هم که برای ما یه مسئله ی بزرگی شده !!
خُب با Y زدن فقط اون پارامترها رو انتخاب میکنی.واسه فعال کردن و یا خریدشون باید RT رو بزنی.خوب اقاي tcscell فكر كنم اقا سينا باشي
وقتي تو حالتback مثلا y ميزنم فقط اون انگشتش رو تكون ميده كاري نميكنه خودش اپديت ميشه؟؟ با تشكر.
مطمئنی اصلا نارنجک یا C4 داری!؟ شیاد اصلا نداشته باشی.یه بار برو از یه جا نارنجک بگیر.همون موقع دوبار Y رو پشت سره هم بزن ببین چی مشه.:d
بابا انگار این بازی با من مشکل داره ؟! :d
10 بار تالا Y زدم اما نمیشه !! اون سمت راست هم که برای C4 جواب نمیده !! :d
دفعه اول جواب میداد اما فقط همون 1 بار بود ! نترنجک هم که اصلا نمیندازه !! :d
مشکل چیه ؟؟!