نه متاسفانه! اون موقع من PC بازی میکردم و سیستمم کرایسیس 1 رو حامل نبود!:dcrysis اول رو بازی کردی؟ اگه بازی نکردی که خب احتمالا از اون هم یه همچین مشکلی رو باید میگرفتی چون دقیقا اونم همینطوری بود!
احتمالا برای مشکلات دیگش هم یه پچی چیزی حتما میدن چون دیگه بعضیاش خیلی تابلو بود!
قبول دارم! ممنون! (اگه منم اینجوری کردم خودمم مستثنی نکردما!):dبابا شما دیگه کی هستین بچه شدین از نی نی کوچولوهام بدتر کردین بس کنین دیگه والا صد رحمت به بچه نی نی ها:d
من متن اصلی رو چون v*p*nـم فعلا کار نمیکنه نخونمدم و فقط دارم از رو ترجمه ی خبر میگم.من حرفي برا گفتن ندارم رو كه نيست فشار فشار فشار
بفرما اينو ديگه خود چوات سوات جواد كيه گفته اصله جنسه ديگه ماله خود كرايتكه
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1280638&postcount=1
متن رو بطور كامل بخون
وقتي اونا دارن ميگن بهترين هوش مصنوعيه تاريخ يعني چي اونوقت؟ اين بود بهترين تاريخ
قرار بود فروشش بيشتر از CoD بشه
ولی الان چی!؟رسیدی به یه مصاحبه ای که تنها چیزی که توش گفته شده اینه که میخوایم فروشمون در حده COD BO باشه!نگفته اگه فروشش کمتر از BO شد ادامه نمیدیم!يادته گفتن اگه فروشش بيشتر از CoD نشه ديگه ادمش نميديم
الان من به چه زبونی باید بگم!؟ میگم قبول دارم AI مشکل داره و غیر طبیعی هست و خوب نیست.کرایتک هم در این زمینه نتونست به حرفش عمل کنه!وقتي اونا دارن ميگن بهترين هوش مصنوعيه تاريخ يعني چي اونوقت؟ اين بود بهترين تاريخ
ولی الان چی!؟رسیدی به یه مصاحبه ای که تنها چیزی که توش گفته شده اینه که میخوایم فروشمون در حده COD BO باشه!نگفته اگه فروشش کمتر از BO شد ادامه نمیدیم!
اين يعني داره بطور غير مستقيم ادعا ميكنه مگه غير اينه؟ كدوم استوديوي مياد ميگه اگه بازيه من در حد فلاني فروخت ادامش ميدمیکی از عواملی که ما را ترقیب به ساخت شماره های بیشتری از Crysis می کند این است که شماره دوم در حدود بازی Call of Duty : Black Ops بفروشد"
عزیز شما داری به قول معروف پیاز داغشو خیلی زیاد میکنی!اینجوری که شما میگی که نیست.طرف گفته ادامه دادن سری به موفقیت شماره ی دوم بستگی داره که یکی از این موفقیت ها میتونه فروشی در حد COD BO باشه!!ولی اون چیزی که شما میگی بار منفیش خیلی خیلی بیشتر از این حرفه!اين يعني داره بطور غير مستقيم ادعا ميكنه مگه غير اينه؟ كدوم استوديوي مياد ميگه اگه بازيه من در حد فلاني فروخت ادامش ميدم
من دوست نداشتم چنين پست هايي رو كه قبلا بوك مارك كردم اينجا قرار بدم ولي در اين 2 پست ميتونيد سخنان گوهر بار جناب گارتال در مورد سايت IGN بخونيد كه چطوري زير سوال مي بردش ولي الان براش حجت شده
اينجا
اينجا
در اين مورد حق با شماست من قبول كردمعزیز شما داری به قول معروف پیاز داغشو خیلی زیاد میکنی!اینجوری که شما میگی که نیست.طرف گفته ادامه دادن سری به موفقیت شماره ی دوم بستگی داره که یکی از این موفقیت ها میتونه فروشی در حد COD BO باشه!!ولی اون چیزی که شما میگی بار منفیش خیلی خیلی بیشتر از این حرفه!
من وکیل وصی فرخ نیستم.مطمئنا خودش میاد جواب میده,ولی این اصلا درست نیست میری پست سال 2008ـش رو میکشی بیرون!! من هم ممکنه 3 سال پیش خیلی چیزا گفته باشم که الان به هیچ کدومش اعتقاد نداشته باشم!همینطور اون چیزایی که بهشون اعتقاد داشتم ممکنه تو این سه سال خیلی تغییر کرده باشه!در کل حرکت جالبی نیست این کار.
حالا اگه مقداری تیز بین باشن چه مشکلی داره:d؟! من که اینو مشکل نمیبینم.نه متاسفانه! اون موقع من PC بازی میکردم و سیستمم کرایسیس 1 رو حامل نبود!:d
خب حالا مشکل مشکله دیگه، میخواد توی کرایسیس0 هم بوده باشه! من نباید مشکلو بگیرم و چشممو ببندم؟!
اگر نگاه کنید من شما رو ارجاع میدم به صفحات قبل که از بازی تقریباً تعریف کردم! یعنی جبهه نگرفتم، مشکلشو گفتم.
همینجا هم بدور از هرگونه تاثیر پذیری هم نظر خودم رو میگم تا خیال دوستان رو راحت کنم:
کرایسیس2 "یکی از بهترین بازیها از نظر گرافیک، گیمپلی، داستان" برای من بوده و هست.
حالا این بهترین ها میخواد ده تا باشه میخواد هزار تا باشه.
در طول بازی هم اصلاً احساس خستگی نکردهام و دوستش هم دارم.
قبول هم دارم که مشکلاتی هم داره و لزوماً یک بازی خوب بدون ایراد نمیشه.
تمام.
قبول دارم! ممنون! (اگه منم اینجوری کردم خودمم مستثنی نکردما!):d
همین اکثریته که باعث شده ما تازه الآن جهان سومی باشیم! :biggrin1:شما در اقلیت کامل هستید عزیز میتونی بری با شخصیت های فوق العاده Medal of Honor و Call of Duty محشور بشی:biggrin1:
بچه ها بازی واسه کسایی که نسخه های قبلی (PC) رو بازی نکردن چجوریه؟ تونستن خوب داستان بازیو به گیمر معرفی کنن یا نه؟