gamekhor2007
کاربر سایت
استاد مگه تریلر E3 رو ندیدی؟ روی 360 بود 3D هم بود ! الان این تریلر مقداری اضافات هم دارهکسی میدونه این تریلر جدید ماله چه پلتفرمیه؟اگه واسه کنسول ها باشه که واقعا ترکونده! محشر بود...
اونی که توی E3 دیدیم HD رو من پیدا نکردم . اینو دیدم تقریبا همون میزد-شاید من زیاد جوگیر شدم ولی این تریلر از نمایش e3 بهتر بود به نظرم...
مگه 360 هم 3D داره ؟؟ :dاستاد مگه تریلر E3 رو ندیدی؟ روی 360 بود 3D هم بود ! الان این تریلر مقداری اضافات هم داره
(عین بچه ها):
تازَشَم میگن 3D از kill morgh 3 بهتره:d
چوات گفت که این بازی برای تمامی پلتفرم ها 3D هستمگه 360 هم 3D داره ؟؟ :d
یسری اینقدر خوشحالن که نمیخواند باور کنند کرایسس هم 3D رو ساپورت میکنه حالا چه برسه به اینکه 360 هم 3D داره!(کلا با حرف خوشحال ها رو زیاد گوش نده،بزار نویسندگیشون رو انجام بدن)خه میدونی از بس بعضی ها گفتن 100 % روی این کنسول فقطا ما پیش خودمون فکر کردیم اینم قضیه همونه !! :d
نمیدونستم 360 هم آره !! :d
آخه میدونی از بس بعضی ها گفتن 100 % روی این کنسول فقطا ما پیش خودمون فکر کردیم اینم قضیه همونه !! :dچوات گفت که این بازی برای تمامی پلتفرم ها 3D هست
همین Batman:AA هم 3D بود- AVATAR :Video game هم 3 بعدی بود-
شما ها فکر میکنید 3D یه غولیه که نمیتونه اجرا بشه؟ MS گفت- 3D براحتی روی 360 امکان پذیره-
ولی وقتی همه کس توانیی لذت بردن ازش رو ندارند فقط یه امتیاز میشه برای برخی افراد درست مثل تنظیمات High end شماره اول بازی که فقط یکسری افراد ازش لذت بردن
الانم این 3D رو همه کس تجربه نمیکنن.
شاید بخاطر این بوده که بازی های First party که دارن میان از این قابلیت پشتیبانی نمیکنن -پس مانوری هم داده نمیشه که خودشون زیر سوال نرنشاید به خاطر اینه که امسال سونی رو 3D بودن بازی هاش خیلی تبلیغ کرده ولی ماکروسافت اصلا رو 3D بودن تبلیغی نکرده و روی بازی خاصی تاکید نرده که 3D هست![]()