versus
کاربر سایت
من همون گرافیک رو میگفتم .خُ بیخود گفتی از نظر گرافیک که چرا، خارق العاده بود.
ولی تو ژانر اصلا بهترین نبوده، CoD: MW 1 تا کنون به نظرم بهترین شوتر این جِــنِــر ِیشِـــن هست...
من همون گرافیک رو میگفتم .خُ بیخود گفتی از نظر گرافیک که چرا، خارق العاده بود.
ولی تو ژانر اصلا بهترین نبوده، CoD: MW 1 تا کنون به نظرم بهترین شوتر این جِــنِــر ِیشِـــن هست...
غیب شدن که تو 1 هم بود که اونم اسکی از بازیهای دیگه () بودعاشق غیب شدنش شدم
غیب شدن که تو 1 هم بود:biggrin1: که اونم اسکی از بازیهای دیگه () بود:biggrin1:
گیم پلیش هم شدید خطی شده. من کلا با گیم پلیش اصلا حال نکردم. Sandbox بودن قبلی کجا و این کجا...
گفتن بازی فریم ثابته و 720 !احتمال خیلی زیاد درستش میکننتریلر رو دیدم. نظرم عوض شد واقعا همچین گرافیکی در کنسول ها شاهکاره! فوق العاده بود از لحاظ گرافیکی.
ولی افت فریم داشت در حد تیم ملی آلمان (). کلا Crytek انگار به افت فریم علاقه داره اگه افت فریمش درست شه بی رقیب میشه!
غیب شدن که تو 1 هم بود که اونم اسکی از بازیهای دیگه () بود
گیم پلیش هم شدید خطی شده. من کلا با گیم پلیش اصلا حال نکردم. Sandbox بودن قبلی کجا و این کجا...
مثل نسخه اول کاملا ثابت خواهد بود(متحرّک)والا توی نمایش 1 ماه پیش بازی داشت 10 فریم اجرا میشد یرلی داشت می گفت 30 فریم ثابته :biggrin1: شاید منظورشون همون بوده :biggrin1:
پس مشکل هنوز ادامه داره دفعه آخر که تریلر دیده بودم روی 10 فریم داشت اجرا می شد.ولی افت فریم داشت در حد تیم ملی آلمان (:biggrin1. کلا Crytek انگار به افت فریم علاقه داره:biggrin1: اگه افت فریمش درست شه بی رقیب میشه!
والا توی نمایش 1 ماه پیش بازی داشت 10 فریم اجرا میشد یرلی داشت می گفت 30 فریم ثابته شاید منظورشون همون بودهگفتن بازی فریم ثابته و 720 !احتمال خیلی زیاد درستش میکنن
نه اون نیست یعنی صحنه هایی از اون هم هست + صحنه های دیگری از بازی که اضافه شدهاین همون تریلری نیست که تو ایستگاه مترو با یک موجود گنده داره میجنگه ؟
من که با تریلر های e3 کلا خیلی حال کردم تا به حال همچین گرافیکی برای ایکس باکس نیومده و با این گیم پلی به دوستانیکه میگفتن گرافیک این نسخه از نسخه اول پایینتره ثابت شد که اشتباه میکردن