Crysis 2 هم به نوعی DRM دارد ؟!

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member

اگر هنوز یادتون باشه در هفته ی پیش بازی crysis 2 به صورت غیر قانونی به بیرون درز پیدا کرده است و تونسته به صورت مجانی و ناقص مورد استفاده ی خیلی ها قرار بگیره خوب در همین راستا شرکت crytek هم در گفتگویی با مجله ی اینترنتی gamerzines بیان کرده است که وقتی ما دیدیم که این بازی به صورت غیر قانونی به بیرون درز کرده است مجبور شدیم از یک سیستم امنیتی استفاده کنیم که همان DRM است ، البته این جور که گفته شده این DRM به نوع دیگری است ( هم میتونه اسون باشه هم سخت هکش ) در ادامه این شرکت گفته است : ما حدودا خیلی از وقت خود را در ساخت این بازی صرف کردیم و مجبوریم برای حمایت از ان از این سیستم استفاده کنیم که به نوعی امروزه این سیستم گسترده شده است ( منظورش یوبی سافته) دست اندر کاران ما با عشق و علاقه و شوق بسیاری بازی راساخته اند پس اگر میخوایید بازی را تجربه کنید باید ان را بخرید
این بازی در تاریخ 2 فروردین 90 برای pc ,xbox , ps3 عرضه خواهد شد .
گویا شایعاتی را هم در بعضی از فرم ها دیدم که میگن با ابدیت این xbox ها هم نمیخونه ( نکته ی انحرافی
برای متن کامل این خبر و جزییات به منبع رجوع کنید من فقط لپ مطلب رو گفتم .

منبع

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: slipkboy
واااااای! خدا به دور!
بیچاره ها چقدر چششون ترسیده! و چقدر هم پول دوست هستن اینا!مثل اینکه راستی راستی باید این بازی رو اریجینال بزنیم ... :(

به نظر من حقشون هست که از مالشون دفاع کنن صنعت بازی وقتی ضربه میخوره که ما بازی رو اورجینال نخریم(حالا بعضی ها سوء استفاده میکنن از این فرصت...بماند)نمونش همین صنعت بازی که در ایران رشد نکرد و نخواهد کرد(از شرکتهای ناشر بازی سوال کنید مطمئن میشید)ترخدا جبه نگیرید و منطقی و منصفانه فکر کنید.

البته نباید این چنین کارهایی رو محکوم کرد. هیچ کی از دزدیده شدن اموالش خوشش نمیاد حتی خود دزد :دی

به نظر من حقشون هست که از مالشون دفاع کنن صنعت بازی وقتی ضربه میخوره که ما بازی رو اورجینال نخریم(حالا بعضی ها سوء استفاده میکنن از این فرصت...بماند)نمونش همین صنعت بازی که در ایران رشد نکرد و نخواهد کرد(از شرکتهای ناشر بازی سوال کنید مطمئن میشید)ترخدا جبه نگیرید و منطقی و منصفانه فکر کنید.

متاسفانه مجبوریم کپی بگیریم. سطح درآمد ما با اونها در یک حد نیست. شاید واسه اونها هم مثلا 60-70 دلارول کمی نباشه ولی در مقابل ما پایینه.

یه خبر گذاشتی پونصد تا شکلک در اوردی:-/
اولا این حرفت اسپمی بیش نیست دوما شما مگه چشت چهطور میبینه 5 تا رو 500 تا دیدی مگه ضرب در 100 کردی :d
بگذریم بی خیال

همین حرف کرایتک باعث میشه که خیلی ها که میخواستن ارجینال بخرن دیگه نمیخرند :| از جمله خودم و به قول دوستمون کدهای DRM رو پیدا کردن و فهمیدن دیگه و در 2 سوت حل میشه پس جای نگرانی نیست;)

ما تو همه بازی ها این DRM رو داریم. DRM همون قفل نرم افزاری هست که تو اکثر یازی ها می بینیم و برای اجرای بازی به صورت کپی ما رو مجبور به استفاده از کرک می کنه.(البته DRM = قفل نرم افزاری نیست ولی یکی مصادیقش محسوب میشه.)

اون چیزی که برای pc باز ها تزسناکه در واقع ubisoft drm هست که مال شرکت ubisoft که برای کار نیاز به اتصال دائمی به اینترنت دارد.

ولی همون طور که توی منبع هم گفته شده در کرایسیس 2 از یک typical drm استفاده شده نه همون drm معروف ubi که نیاز به اتصال دائم به اینترنت دارد......

• Like
Reactions: Saber
دیوانه ـَن اینا
بازی تغریبا کامل لو رفته حالا بجای اینکه یکچیره اضافه بذارن تو نسخه اوریج مثله دمو یا هر چیز دیگه که گیمر تشویق بشه بره اوریج بگیره یه قفل گذاشتن که به گیمر بر بوخوره از لجه کرایتک بره کپی بخره!
در ظاهر کار درستیه این کار ولی یجور توهین به PC گیمر هاست این یک
2 اینکه یه هفته بعد کرک میشه تموم میشه میره فقط مثل یوبی بدنایمیش میمونه برای EA و Crytek

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or