Crysis 2 هم به نوعی DRM دارد ؟!

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member

اگر هنوز یادتون باشه در هفته ی پیش بازی crysis 2 به صورت غیر قانونی به بیرون درز پیدا کرده است و تونسته به صورت مجانی و ناقص مورد استفاده ی خیلی ها قرار بگیره خوب در همین راستا شرکت crytek هم در گفتگویی با مجله ی اینترنتی gamerzines بیان کرده است که وقتی ما دیدیم که این بازی به صورت غیر قانونی به بیرون درز کرده است مجبور شدیم از یک سیستم امنیتی استفاده کنیم که همان DRM است ، البته این جور که گفته شده این DRM به نوع دیگری است ( هم میتونه اسون باشه هم سخت هکش ) در ادامه این شرکت گفته است : ما حدودا خیلی از وقت خود را در ساخت این بازی صرف کردیم و مجبوریم برای حمایت از ان از این سیستم استفاده کنیم که به نوعی امروزه این سیستم گسترده شده است ( منظورش یوبی سافته) دست اندر کاران ما با عشق و علاقه و شوق بسیاری بازی راساخته اند پس اگر میخوایید بازی را تجربه کنید باید ان را بخرید
این بازی در تاریخ 2 فروردین 90 برای pc ,xbox , ps3 عرضه خواهد شد .
گویا شایعاتی را هم در بعضی از فرم ها دیدم که میگن با ابدیت این xbox ها هم نمیخونه ( نکته ی انحرافی
برای متن کامل این خبر و جزییات به منبع رجوع کنید من فقط لپ مطلب رو گفتم .

منبع

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: slipkboy
به نظر من حقشون هست که از مالشون دفاع کنن صنعت بازی وقتی ضربه میخوره که ما بازی رو اورجینال نخریم(حالا بعضی ها سوء استفاده میکنن از این فرصت...بماند)نمونش همین صنعت بازی که در ایران رشد نکرد و نخواهد کرد(از شرکتهای ناشر بازی سوال کنید مطمئن میشید)ترخدا جبه نگیرید و منطقی و منصفانه فکر کنید.

میخوام رشد نکنه تو ایران صنعت بازی اونوقت هی باید بازی های زپرتی دفاع از فلسطین و.... بازی کنیم بابا بچسبین کپی همین بازی های خارجی رو بازی کنین حالشو ببرین :d
منطق بهتر این
من که دیگه کفگیرم به ته دیگ خورده شما رو نمی دونم

به نظرم حق داره که به نوعی از محصولش محافظت کنه. به هر حال رو این بازی وقت و هزینه ی زیادی شده پس یه همچین کاری به جاست.

وجود DRM(همین قفله) اجبار کرده بود که هنگامی که در حال بازی هستی حتما باید به نت کانکت باشی این موضوع باعث شده بود مشکلات بسیاری مثل قطع شدن سرور اصلی و در دسترس نبودن آن و .... به وجود بیاد.

من که راحت کپیشو بازی کردمو مشکلی نداشت>:d<

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or