Crysis 2 در نیویورک جریان خواهد داشت ؟!!

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
OPMCover_Crysis.jpg

شماره مارچ مجله PlayStation: The Official Magazine قرار است اولین اطلاعات از Crysis 2 چاپ شود.

نکته جالب اینجاست که عکس صفحه اول مجله عرضه شده است که این موضوع را بیان می کند که این بار بیگانه ها به نیویورک حمله کرده اند !!

با این حساب باید انتظار داشت که شماره دوم در نیویورک به وقوع بپوندد. به نظر می رسد تغییرات اساسی در بازی ایجاد شده است و باید تا عرضه شماره مارچ صبر کنیم.

OPMCover_Crysis.jpg

شماره مارچ مجله PlayStation: The Official Magazine قرار است اولین اطلاعات از Crysis 2 چاپ شود.

نکته جالب اینجاست که عکس صفحه اول مجله عرضه شده است که این موضوع را بیان می کند که این بار بیگانه ها به نیویورک حمله کرده اند !!

با این حساب باید انتظار داشت که شماره دوم در نیویورک به وقوع بپوندد. به نظر می رسد تغییرات اساسی در بازی ایجاد شده است و باید تا عرضه شماره مارچ صبر کنیم.
:x:x:x
حتما چهار تا درخت هم توش هست!!!:دی

واقعا تاسف داره که اولین اطلاعات CRYSIS 2 توی مجله ی پلی استیشن چاپ شه .:mad:
با توجه به تک دموهای موتور جدید کریتک به نظر می رسه حداقل برای اثبات قابلیت ها و بازاریابی اقدام به استفاده از محیط های شهری هم بکنند.
ولی فکر کنم فقط بخشی از بعضی شهری باشه آخه نصف حاله بازی به سند باکس جنگلیش بود...

واقعا تاسف داره که اولین اطلاعات CRYSIS 2 توی مجله ی پلی استیشن چاپ شه .:mad:
با توجه به تک دموهای موتور جدید کریتک به نظر می رسه حداقل برای اثبات قابلیت ها و بازاریابی اقدام به استفاده از محیط های شهری هم بکنند.
ولی فکر کنم فقط بخشی از بعضی شهری باشه آخه نصف حاله بازی به سند باکس جنگلیش بود...

احتمالا کنثول ها نمی تونن درخت های جنگل رو رندر کنن :دی :lol:

خیلی ممنون.
من چند تا عکس تو مجله دیدم تو جنگل بود

کرایسیس بی جنگل مثله زنبور بی عسله
واقعا بعضیا نشون دادن دارن به جای بازی کردن فیلم سینمایی نگاه می کنند. از جمله ایشون.
احتمالا کنثول ها نمی تونن درخت های جنگل رو رندر کنن :biggrin1: :lol:
هـَــ ــهَ هــــو هـــــو
احتمالا شهر نیویورک تحت شرایط جوی خاصی جنگل گونه شده مثل فیلم I am legend .
حتما چهار تا درخت هم توش هست!!!:biggrin1:
ما آخر نفهمیدیم چرا همه چیز داره تو درخت و جنگل خلاصه میشه؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or