Crysis 2 در نیویورک جریان خواهد داشت ؟!!

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
OPMCover_Crysis.jpg

شماره مارچ مجله PlayStation: The Official Magazine قرار است اولین اطلاعات از Crysis 2 چاپ شود.

نکته جالب اینجاست که عکس صفحه اول مجله عرضه شده است که این موضوع را بیان می کند که این بار بیگانه ها به نیویورک حمله کرده اند !!

با این حساب باید انتظار داشت که شماره دوم در نیویورک به وقوع بپوندد. به نظر می رسد تغییرات اساسی در بازی ایجاد شده است و باید تا عرضه شماره مارچ صبر کنیم.

واقعا بعضیا نشون دادن دارن به جای بازی کردن فیلم سینمایی نگاه می کنند. از جمله ایشون
دوست من این دوستمون هم تا حدود زیادی راست میگه چون شاخص ترین عنصر تو کرایسیس کیفیت درختاش بود و اگه اینا هم نباشه بازی کرایسیس میشه مثل کال اف دیوتی و کسی نمیاد بگه گرافیکش خیلی بالاتره و بهتون هم بگم اصل برتری موتورپایه cry engine به جنگل و ... هست.
احتمالا کنسول ها نمی تونن درخت های جنگل رو رندر کنن
به نظر من یکی از دلایلم همینه

دوست من این دوستمون هم تا حدود زیادی راست میگه چون شاخص ترین عنصر تو کرایسیس کیفیت درختاش بود و اگه اینا هم نباشه بازی کرایسیس میشه مثل کال اف دیوتی و کسی نمیاد بگه گرافیکش خیلی بالاتره و بهتون هم بگم اصل برتری موتورپایه cry engine به جنگل و ... هست.
اتفاقا بر عکس ا
یندفعه crytek می خواد قابلیت های جدید موتور خودشو نشان بده تا بتونه به عنوان یه رقیب برای epic مطرح بشه
.چیزی که به نظر می رسه به زودی با عرضه ی موتور جدید id و crytek اتفاق می افته
و به مطمئنا crysis 2 بهترین جا برای اثبات قدرت موتور جدید هست.

دقیقا من تو یکی از اسکن هایی که تو همین وبسایت از مجله ی فک کنم pcgamer گذاشته بودن بچه ها خوندم که به خاطر کمتر بودن قدرت کنسولها مناطق جنگلی خیلی کمتر خواهند بود

اتفاقا بر عکس ا
یندفعه crytek می خواد قابلیت های جدید موتور خودشو نشان بده تا بتونه به عنوان یه رقیب برای epic مطرح بشه
.چیزی که به نظر می رسه به زودی با عرضه ی موتور جدید id و crytek اتفاق می افته
و به مطمئنا crysis 2 بهترین جا برای اثبات قدرت موتور جدید هست.
دوست من درسته کرایتک میخواد با اپیک رقابت کنه ولی خودتون هم میدونید یکی از تفاوت های عمده این موتورپایه با موتورپایه های دیگه تو واقعی جلوه دادن جنگل و درختاشه و اشاره منم مخصوصا به کرایسیس هست.(شما اگه کرایسیس را بازی کرده باشین تو چه صحنه هایی ازش شگفت زده میشدید؟؟معلومه که اصل شگفتی کرایسیس تو واقعی بودن جنگلهاش بود حتی فارکرای 2 هم همین طور بود و حتی مافیا2)به هرحال اگه تو کرایسیس 2 و سری های بعدش جنگل و درختی نباشه خیلی خیلی کم پیش خواهد اومد که گیمر را از نظر گرافیکی شگفت زده کنه.

دوست من درسته کرایتک میخواد با اپیک رقابت کنه ولی خودتون هم میدونید یکی از تفاوت های عمده این موتورپایه با موتورپایه های دیگه تو واقعی جلوه دادن جنگل و درختاشه و اشاره منم مخصوصا به کرایسیس هست.(شما اگه کرایسیس را بازی کرده باشین تو چه صحنه هایی ازش شگفت زده میشدید؟؟معلومه که اصل شگفتی کرایسیس تو واقعی بودن جنگلهاش بود حتی فارکرای 2 هم همین طور بود و حتی مافیا2)به هرحال اگه تو کرایسیس 2 و سری های بعدش جنگل و درختی نباشه خیلی خیلی کم پیش خواهد اومد که گیمر را از نظر گرافیکی شگفت زده کنه.

با این استنباطی که شما فرمودید نشون میده که Cryengine فقط استعداد به تصویر کشیدن جنگل و دارو درخت رو داره , با این اوصاف باید اسم انجینشونو تارزان میزاشتند...

مگه شما تریلر مقایسه ی کرای انجین رو روی 360 ,PS3 ندیدی ..؟

با این استنباطی که شما فرمودید نشون میده که Cryengine فقط استعداد به تصویر کشیدن جنگل و دارو درخت رو داره , با این اوصاف باید اسم انجینشونو تارزان میزاشتند...

دوست من این چیزی که موتورپایه بازی نشون میده من نمیگم Cryengine موتورپایه ضعیفی هست تو قسمت های دیگه ولی از موتورپایه های دیگه تنها به تصویر کشیدن جنگل و .. فعلا برتره.
بابا دمت گرم حرف دل ما را میزنی شما اگه این ویدئوها را دیده باشید تو تمامی قسمت ها( غیر از جنگل )گرافیک بازی در حد modern warfare 2 هست و مخصوصا تو یکی از ویدئوهاش که مقایسه دو ورژن کنسولیه ساختمانهایی را نشون میده که در حد موتورپایه های متوسط امروزیه.
من از شما یه سوال میکنم این خودش تمام مفهوم را می رسونه
چه چیز کرایسیس باعث میشه ما بگیم عجب گرافیکی داره؟

من نمیدونم چرا همه میخوان به NY حمله کنن ... این همه شهر توی آمریکاست ... ( در ضمن این بیگانه ها از کجا میدونن باید به آمریکا حمله کنن ... ؟ )

د حتی فارکرای 2 هم همین طور بود و حتی مافیا2)
این چه ربطی به crytek دارن ؟؟:-"
تاز ه شما چه جوری محیطای جنگلی فار کرای 2 رو با کرایسی مقایسه می کنی زمین تا آسمون فرق دارن.:confused:
منظور من اینه که کرایتک قدرتشو در خلق طبیعی ترین جنگل ممکن اثبات کرده ودوباره کیتونه به نمایش بزاره پس حالا نوبت حمله به نقاط قوت سایرین و عرضه ی چیزهای جدیده.

آخرین ویرایش:
دوست من این چیزی که موتورپایه بازی نشون میده من نمیگم Cryengine موتورپایه ضعیفی هست تو قسمت های دیگه ولی از موتورپایه های دیگه تنها به تصویر کشیدن جنگل و .. فعلا برتره.

بابا دمت گرم حرف دل ما را میزنی شما اگه این ویدئوها را دیده باشید تو تمامی قسمت ها( غیر از جنگل )گرافیک بازی در حد modern warfare 2 هست و مخصوصا تو یکی از ویدئوهاش که مقایسه دو ورژن کنسولیه ساختمانهایی را نشون میده که در حد موتورپایه های متوسط امروزیه.
من از شما یه سوال میکنم این خودش تمام مفهوم را می رسونه
چه چیز کرایسیس باعث میشه ما بگیم عجب گرافیکی داره؟

اصولا شما می دونی Tech Demo چی هست ؟ تو این دمو می خوان قابلیت هایی رو که CryEngine 3 توانایی داره اجرا کنه نشون بدن ! و گرافیک جزء مسائلی هست که خود سازنده ها می تونن با کار کردن روی مدلینگ و تکسچر بهتر در بیارنش ! و این وسط موتور قدرت داره خیلی بیشتر از این ها گرافیک نشون بده ! و این دمو برای نشون دادن قابلیت ها بود نه فقط گرافیک ! اون قسمت ها ساختمون ها هم برای نشون دادن رنگ بندی های مختلف بود !! نه اینکه بخوان این گرافیک هست !! یا مثلا قسمتی که قلعه و وسائل قرون وسطی رو نشون میداد برای فیزیک بود !

اصولا شما می دونی Tech Demo چی هست ؟ تو این دمو می خوان قابلیت هایی رو که CryEngine 3 توانایی داره اجرا کنه نشون بدن ! و گرافیک جزء مسائلی هست که خود سازنده ها می تونن با کار کردن روی مدلینگ و تکسچر بهتر در بیارنش ! و این وسط موتور قدرت داره خیلی بیشتر از این ها گرافیک نشون بده ! و این دمو برای نشون دادن قابلیت ها بود نه فقط گرافیک ! اون قسمت ها ساختمون ها هم برای نشون دادن رنگ بندی های مختلف بود !! نه اینکه بخوان این گرافیک هست !! یا مثلا قسمتی که قلعه و وسائل قرون وسطی رو نشون میداد برای فیزیک بود !
دوست من منظور من از گرافیک مدلینگ و تکسچر بهتر نیست درسته این مسائل را میشه ارتقا داد و tech demo هم گرافیک نهایی بازی را نشون نمیده اما شما منظور من را درست متوجه نشدی که کرایسیس بدون جنگل چیزی برای برتری خیلی زیاد نسبت به بازی های دیگه نداره در اصل صحبت من به واقعی جلوه دادن تصاویر در کرایسیس بود که باعث شد بشه کرایسیس نه گرافیک این دوتا با هم فرق دارند.نمیدونم شما کرایسیس را بازی کردید 99 درصد مراحل تو جنگله و فارکرای 2 100 درصدش تو جنگله و حتی مافیا 2 که درختای زیادی تو شهر هست این نشون میده سازنده ها نقطه قوت این موتورپایه را تو به تصویر کشیدن واقعی طبیعت میببند و چیزی که همه از کرایسیس انتظار دارند دیدن تصاویر شبیه به واقعیت که همه را شگفت زده کنه نه یه بازی اول شخص اکشن که مدلینگ و تکسچر و نورپردازی و ... بهتری نسبت به رقباش داشته باشه و اگه کرایسیس جنگل و طبیعت نداشته باشه یه بازی میشه با گرافیک بالا ولی دیگه اسمش کرایسیس نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or