Crysis 2 در حالت 3D "خوش آیندتر" از Kill Zone 3 است!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

TCSCELL

8
کاربر سایت
crysis22.jpg

Cevat Yerli میگوید: وقتی Crysis 2 در حالت 3D عرضه شود,یک تجربه ی خوش آیند تر نسبت به KZ3 برای گیمر ها به ارمغان می آورد.

بر اساس صحبت های یرلی Crysis 2 از یک افکت 3D مقعر(کاو)استفاده میکند که باعث میشود اشیا از صفحه بیرون نزند که به بازی عمق بیشتری میدهد!

یرلی به Videogamer گفت: من شنیدم که تعداد زیادی از مردم میگویند(و خودم هم دیدم)که ما تجربه ی 3D بهتری را نسبت به بقیه ی بازی های حاظر در نمایشگاه برایشان ایجاد کردیم.ولی من نمیخواهم از بازی خاصی نام ببرم.

به هر حال,وقتی در مقاسه با KZ3 از او سوال هایی شد او گفت که ندیده که بازی در حالت 3D اجرا شود,اما از دیگران شنیده که Crysis 2 به نظر بهتر میآید.

یرلی ادامه داد: به نظر من Crysis 2 یک تجربه ی خوش آیندتر است.مردم هم همین را میگویند و اینکه برای چشم راحت تر است و عمق بیشتری دارد.اگر بخواهم صادق باشم,هنوز KZ 3 را ندیده ام.ای کاش دیده بودم ولی آنها به من اجازه نمیدهند که ببینم!!!

Crysis 2 پاییز امسال برای PS3,PC و X360 با پشتیبانی از 3D عرضه میشود.

• Like
Reactions: capitanrayan
من دارم تو بازی سنتر کار می کنم، اینجا هم فعالیت می کنم. همون موقع که ریچارد مورگان اون حرف رو زد بابک که هم دوستمه هم فن Halo شاهد ِ گفتم بزرگی داستان یه بازی مثل Halo با حرف های این آقا زیر علامت سوال نمیره! حالا برگرد صفحات قبل ُ نگاه کن ببین چه خبره. والا منم میگم، یارو خودش ندیده، کارگردان بازی Crysis 2 هم هست، نکنه انتظار میره بیاد بگه Killzone 3 خوب ِ ولی خوب بازی سنتر دیگه !
منم یه زمانی مثل تو بودم الان بی خیال میگزرم از کناره پست ها ! سعی کن بی خیال باشی روله اینو از من داشته باش:دی بزار ملت هر چی میخوان بگن...! البته این دلیل نمیشه حرف یرلی اشتباه باشه ها به نظرم باید صبر کرد و دید چی میشه به هر حال چند تا سایت معتبر هم کرایسیس رو تو 3d انتخاب کردن...!
ارش طرف خودش ندیده با قاطعیت هم حرفی نزده و اتفاقا خیلی محافظه کارانه صحبت کرده اگه قاطعانه حرف میزد اون وقت میشد گفت چرت گفته...

منم یه زمانی مثل تو بودم الان بی خیال میگزرم از کناره پست ها ! سعی کن بی خیال باشی روله اینو از من داشته باش:دی بزار ملت هر چی میخوان بگن...! البته این دلیل نمیشه حرف یرلی اشتباه باشه ها به نظرم باید صبر کرد و دید چی میشه به هر حال چند تا سایت معتبر هم کرایسیس رو تو 3d انتخاب کردن...!
ارش طرف خودش ندیده با قاطعیت هم حرفی نزده و اتفاقا خیلی محافظه کارانه صحبت کرده اگه قاطعانه حرف میزد اون وقت میشد گفت چرت گفته...
من که عین خیالم نیست فقط خواستم یادآوری کنم چون انقدر مشغله و کار دارم که دیگه تایم به این جور بحث ها نرسه :دی روله برکَن لباس این تیم رو :دی

آخرین ویرایش:
توی خیلی از سایت ها هم برعکس گفتن ....
کلا هرکی بیاد راجع به Uncharted و halo و KZ نظر بده و یه جوری بگه که ما بهتر هستیم کنسول باز های عزیز با سلاح های گرم ( ! ) و سرد به پذیراییشون میان ....

عزیزم کل سری halo و KZ رو بذاری روی هم به گرد پای تکنولوژی که توی Crysis هست نمیرسن ...
سلاح های گرمو که به من تیکه انداختی،من از حق خودم میگذرم؛اما کی این حرفارو یاد توی pc باز داده؟جواد یرلی به اتفاق برو بکس کرایتک توبه به درگاه کنسول وکنسول باز جماعت کردن،با اون عزمتشون...چرا؟چون بازی با pc پشیزی نمی ارزه و کلا بازی ساختن رو pc = ضرر خالص ...حالا شما میای عنوانای گنده ی کنسولا رو میکوبی؟!؟!؟!؟!؟!؟!دس به KZ زدی ؟به halo چطور؟
pc بازای عزیز :offtopic:...

تو فرم های دیگه تایپیک ها وقتی به اثبات برسند که دروغه قفل میشن ولی اینجا تایپیک ها همیشه
سر دعوا بسته میشه جالبه نه ؟؟؟ :d جالب ترش اینه که این همه نظر 5 صفحه ای هیچ کدوم چیزی بازی نکردن و ندیدن واقعا که ...

مگه چيزي اومده كه ملت بازي كنن و نظر بدن:dولي اين نظر ها رو هوا نبوده و طبق تريلرهايي كه منتشر شده بوده;)

اخه بعضی ها خیلی مطمئن حرف میزنن انگار بازی چیزی کردن ...

...

آخرین ویرایش:
تو فرم های دیگه تایپیک ها وقتی به اثبات برسند که دروغه قفل میشن ولی اینجا تایپیک ها همیشه
سر دعوا بسته میشه جالبه نه ؟؟؟ :d جالب ترش اینه که این همه نظر 5 صفحه ای هیچ کدوم چیزی بازی نکردن و ندیدن واقعا که ...

...
مگه چيزي اومده كه ملت بازي كنن و نظر بدن:dولي اين نظر ها رو هوا نبوده و طبق تريلرهايي كه منتشر شده بوده;)

...
تو فروم های دیگه پنکه ها(فن های بی منطق) بن میشند ولی این جا همه سوار همند.
جالب ترش اینه که :
Crysis
KZ 2

جالب ترش اینه که :
Crysis
KZ 2

حب شما هنوز سر مرحله اول گیر کردی (یعنی نمیدونی گرافیک کرایسیس بهتره یا KZ2 ) حتی خوده فن های kz2 هم قبول کردن
بحث با شما هم پس بی فایده میشه ... دوستان قبلا تو تایپیک های مربوط به کرایسیس دلایل
علمی رو زحمت کشیدن گفتن شما برگرد از اول شروع کن خواهشا 2 تا عکس نگیرین دلیل بیارین بیارین تو رویا هاتون ...

جالب ترش اینه که :
Crysis
KZ 2
الان منظورت از این جالب ترش چیه؟
اگه میخوای مقایسه کنی که شما فقط به اسلحه ها دقت کنید همه چی حله
خواهشا نیای بگید این یه تصویر فلانه و از این حرفها
یکی از همین فن های محترم pc یه بار فرمودن که یه بازی هر تصویری که ازش بزاری نشون گر گرافیک بازی هست (برای مقایسه گرافیک gow 3 با کرایسیس) ;)

یکی از همین فن های محترم pc یه بار فرمودن که یه بازی هر تصویری که ازش بزاری نشون گر گرافیک بازی هست (برای مقایسه گرافیک gow با کرایسیس) ;)
من خودیم باو:d
===========
حب شما هنوز سر مرحله اول گیر کردی (یعنی نمیدونی گرافیک کرایسیس بهتره یا KZ2 ) حتی خوده فن های kz2 هم قبول کردن
بحث با شما هم پس بی فایده میشه ... دوستان قبلا تو تایپیک های مربوط به کرایسیس دلایل
علمی رو زحمت کشیدن گفتن شما برگرد از اول شروع کن خواهشا 2 تا عکس نگیرین دلیل بیارین بیارین تو رویا هاتون ...
جز گرافیک چی داره؟:)

چطوریاس که برای نشون دادن برتریه بازیهای pc عکس میزارید ولی بر عکسش شدنی نیستو دلیل باید بیاریم؟
در ضمن برای نشون دادن برتری گرافیک باید text گذاشت؟ :)
شما قبلا هم تو تاپیک تصاویر kz3 با کمبود دلیل برای اثبات حرفتون مواجه شدید و بلا فاصله از همین حملات بحث با شما بی فایدس و حال بحث ندارم استفاده کردید ;)
شما که از اول میدونی بحث بی فایدس خیلی ساده میتونید اصلا بحثو شروع نکنید ;)
قبلا هم گفتم جدیدا مد شده وقتی نمیتونن دلیل پیدا کنن از همین حرفها میزنن
درست مثل شما که وقتی یه سایتی درباره kz بد میگه قبول ندارین میگین چرت میگن
ولی اگر یه سایته دیگه دربارش خوب بنویسه میگین باید به حرف سایت ها گوش کرد :))
شما دو تا پست از من رو نشون بدین که متضاد حرف زده باشم ;) بدون مدرک که نمیشه کسی رو متهم کرد میشه؟
لطفا عقاید بقیه رو به پای کسه دیگه نزارید :)
من تا حالا همچین حرفی نزدم (منظورم اینطوری ضدو نقیض)

آخرین ویرایش:
اصلا گرافیک کرایسیس نعوذ بالله خدا ... مگه چقدر یه بازی گرافیکه ؟گرافیک هیلو 3 خیلی بالا بود ؟!وای الحق والانصاف بازی بسیار شاخی بود...:d

اصلا گرافیک کرایسیس نعوذ بالله خدا ... مگه چقدر یه بازی گرافیکه ؟گرافیک هیلو 3 خیلی بالا بود ؟!وای الحق والانصاف بازی بسیار شاخی بود...:d
خب این که دیگه بدتر شد:)) الان شما داشتی گرافیک رو زیر سوال میبردی .. کم که اوردی داری میگی جز گرافیک چی داره ؟؟ :))خیلی مسخرست واقعا
شما در کل مشکل داری برو ببین خودت چی نوشتی؟؟؟

هیچی یافت نشد برادر ...:d

همین دیگه تا کم میارین بچسبونین به حرف های بی ربط دیگه .... در ضمن یاداوری کنم که کرایسیس یکی از بهترین گیم پلی ها رو داره اینم به همه ثابت شده

چطوریاس که باری نشون دادن برتریه بازیهای pc عکس میزارید ولی بر عکسش شدنی نیستو دلیل باید بیاریم؟
برای نشون دادن برتری گرافیک باید text گذاشت؟ :)

....

من خودیم باو:d
===========

خب این که دیگه بدتر شد:)) الان شما داشتی گرافیک رو زیر سوال میبردی .. کم که اوردی داری میگی جز گرافیک چی داره ؟؟ :))خیلی مسخرست واقعا
شما در کل مشکل داری برو ببین خودت چی نوشتی؟؟؟
من کرایسیس رو رو ultra نمیدونم چیچی high (ازین اصطلاحات pc بازا :-&!بگذریم!)بازی کردم...نمیدونم چجور احساسمو بیان کنم،گیم پلی بازی یجاییش میلنگید...یجور نخوشی بود...!
آدم half life یا هیلو یا KZ بازی میکنه با هر شلیکش حال میکنه اما کرایسیس نه نمی چسبید...

Last edited by a moderator:
من کرایسیس رو رو ultra نمیدونم چیچی high (ازین اصطلاحات pc بازا :-&!بگذریم!)بازی کردم...نمیدونم چجور احساسمو بیان کنم،گیم پلی بازی یجاییش میلنگید...یجور نخوشی بود...!
آدم half life یا هیلو یا KZ بازی میکنه با هر شلیکش حال میکنه اما کرایسیس نه نمی چسبید...
هر ادمی یه طور بازی میکنه و بازی ها رو دوست داره ... منم بر فرض از gow خوشم نمیاد نمیام صاف برم تو تایپیکش بگم من یه طوری هستم نمیدونم احساس میکنم از این بازی بدم میاد و...
احساساتتو هیچ وقت تو جمع اعلام نکن خواهشا ...

آقایون اصلا ما اینجا داریم راجع به چی بحث میکنیم ....! ؟ :-/

بازی با pc پشیزی نمی ارزه و کلا بازی ساختن رو pc = ضرر خالص ...
چه ربطی به بحث ما داره ؟
شما میای عنوانای گنده ی کنسولا رو میکوبی
نه ! فن های عنوان های گنده کنسولا رو میکوبم ! :d

کی از همین فن های محترم pc یه بار فرمودن که یه بازی هر تصویری که ازش بزاری نشون گر گرافیک بازی هست
اون بشری که این حرفو زده مایع ننگ جامعه ی pc باز هاست .... :d

تا اونجایی که من از این 4-5 صفحه فهمیدم اینجا سر تکنولوژی ساخت بازی ها بحث میشه نه سر داستان و گیم پلی برادر !

اینی که شما گفتی میشه تعریف علمی فن !
چطوریاس که باری نشون دادن برتریه بازیهای pc عکس میزارید ولی بر عکسش شدنی نیستو دلیل باید بیاریم؟
برای نشون دادن برتری گرافیک باید text گذاشت؟ :)
عکس کیلو چنده ! :d آدم بازی هارو میبینه قضاوت میکنه ! :|

چشم ها را باید شست ....جور دیگر باید دید ! :d
میدونم هیچ ربطی به تاپیک نداره .... درسته از لحاظ گیم پلی cysis به هیلو نمیرسه ولی مطمئنا جذابیت ها و لذت های خودشو داره که به نظر من ( تاکید میکنم نظر من ) حتی از KZ بهتره ...

احساساتی شدی برادر ! در ضمن اینجا در رابطه با گیم پلی بحث نمیشه ! :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or