Crysis 2 در حالت 3D "خوش آیندتر" از Kill Zone 3 است!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

TCSCELL

8
کاربر سایت
crysis22.jpg

Cevat Yerli میگوید: وقتی Crysis 2 در حالت 3D عرضه شود,یک تجربه ی خوش آیند تر نسبت به KZ3 برای گیمر ها به ارمغان می آورد.

بر اساس صحبت های یرلی Crysis 2 از یک افکت 3D مقعر(کاو)استفاده میکند که باعث میشود اشیا از صفحه بیرون نزند که به بازی عمق بیشتری میدهد!

یرلی به Videogamer گفت: من شنیدم که تعداد زیادی از مردم میگویند(و خودم هم دیدم)که ما تجربه ی 3D بهتری را نسبت به بقیه ی بازی های حاظر در نمایشگاه برایشان ایجاد کردیم.ولی من نمیخواهم از بازی خاصی نام ببرم.

به هر حال,وقتی در مقاسه با KZ3 از او سوال هایی شد او گفت که ندیده که بازی در حالت 3D اجرا شود,اما از دیگران شنیده که Crysis 2 به نظر بهتر میآید.

یرلی ادامه داد: به نظر من Crysis 2 یک تجربه ی خوش آیندتر است.مردم هم همین را میگویند و اینکه برای چشم راحت تر است و عمق بیشتری دارد.اگر بخواهم صادق باشم,هنوز KZ 3 را ندیده ام.ای کاش دیده بودم ولی آنها به من اجازه نمیدهند که ببینم!!!

Crysis 2 پاییز امسال برای PS3,PC و X360 با پشتیبانی از 3D عرضه میشود.

• Like
Reactions: capitanrayan
مین دیگه تا کم میارین بچسبونین به حرف های بی ربط دیگه .... در ضمن یاداوری کنم که کرایسیس یکی از بهترین گیم پلی ها رو داره اینم به همه ثابت شده
نکنه این منبع اثبات شما همون ویکیپدیا هست؟
منم میخوام همون جمله ای که در مورد گرافیک کرایسیس زده رو برای کیلزون 2 اضافه کنم بعد عکس بگیرم بزارم تو امضام :d
اون بشری که این حرفو زده مایع ننگ جامعه ی pc باز هاست .... :d
ممکنه به مذاقتون خوش نیاد ولی اون بشر vahid_ba بودن
دیگه فکر کنم همه pc بازها ایشونو بشناسنو قبولش داشته باشن ;)
عکس کیلو چنده ! :d آدم بازی هارو میبینه قضاوت میکنه ! :|
بنده هم هر دو بازی ها رو (کرایسیس رو روی ultra) بازی کردم و قضاوت کردم که kz2 بسیار بهتر از کرایسیس هست

آخرین ویرایش:
میگم دقت کردید آسمون این روزا چه قدر فرق کرده:d.رنگ آبی توش انگار داره موج می زنه....................
آخه هنوز نه به باره نه به دار که اینقدر دارید در موردش بحث می کنید.

آخرین ویرایش:
وقتی 77 تا پست توی تاپیک وجود داره ولی حتی یکی از پستها هم مفید نیست , متآسفانه مجبورم تاپیک رو قفل کنم. با پاک شدن پستهای اضافه هم فقط اولین پست تاپیک میمونه که فرقی با قفل شدن نداره ...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or