Crysis 2 در حالت 3D "خوش آیندتر" از Kill Zone 3 است!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

TCSCELL

8
کاربر سایت
crysis22.jpg

Cevat Yerli میگوید: وقتی Crysis 2 در حالت 3D عرضه شود,یک تجربه ی خوش آیند تر نسبت به KZ3 برای گیمر ها به ارمغان می آورد.

بر اساس صحبت های یرلی Crysis 2 از یک افکت 3D مقعر(کاو)استفاده میکند که باعث میشود اشیا از صفحه بیرون نزند که به بازی عمق بیشتری میدهد!

یرلی به Videogamer گفت: من شنیدم که تعداد زیادی از مردم میگویند(و خودم هم دیدم)که ما تجربه ی 3D بهتری را نسبت به بقیه ی بازی های حاظر در نمایشگاه برایشان ایجاد کردیم.ولی من نمیخواهم از بازی خاصی نام ببرم.

به هر حال,وقتی در مقاسه با KZ3 از او سوال هایی شد او گفت که ندیده که بازی در حالت 3D اجرا شود,اما از دیگران شنیده که Crysis 2 به نظر بهتر میآید.

یرلی ادامه داد: به نظر من Crysis 2 یک تجربه ی خوش آیندتر است.مردم هم همین را میگویند و اینکه برای چشم راحت تر است و عمق بیشتری دارد.اگر بخواهم صادق باشم,هنوز KZ 3 را ندیده ام.ای کاش دیده بودم ولی آنها به من اجازه نمیدهند که ببینم!!!

Crysis 2 پاییز امسال برای PS3,PC و X360 با پشتیبانی از 3D عرضه میشود.

• Like
Reactions: capitanrayan
چه ربطی داره
اگه حرفهای من اسپم بود پس این هم خدای اسپمه :
شما به خودت شک داری ؟ کی به پست شما گفت اسپم ؟! :دی
جواب پست شما رو من این دادم :
طبق قانون الان نظر Cevat Yerli با نظر خسته تنها از نظر سطح کیفی و فنی برابر ِ ! حداقل بازی خودش رو دیده ؟! آها، پس از سوی مریم مقدس تصاوییر هم از سوی Killzone 3 بهش وحی شده که تونسته باز هم به نظرات خوشحال دادن ادامه بده ؟

قبل از قضاوت چشمان خود را باز بفرمایید که من مجبور نشم چندین بار پست بدم.

--
اینجا کسی نمیگه فقط کرایسیس خوبه حداقل من یکی اینجور فکر نمیکنم ولی اینجا بعضی ها خیلی دارن بزرگنمایی میکن مخصوصا سر قضیه 3d بودن killzone3 که ........ من براتون مثال زدم سایتها را که حداقل اونا تجربه کردن و از نزدیک تمام بازی ها را دیدن و مثل ما ننشستن تبلیغات بازیسازها را گوش بدنو جو گیر بشن و بعد نظر بدن !
نمونه مثال
1UP
BEST 3D
Crysis 2

GameSpay
Best 3D Experience:
Crysis 2

وقتی به ضررشونه الان میان میگن حرف سایتها رو قبول ندارن
lol

شما به خودت شک داری ؟ کی به پست شما گفت اسپم ؟! :دی
جواب پست شما رو من این دادم :

ok
شرمنده عزیز

خوشم میاد خود نویسنده ها دارن راست راست اسپم میدن اونوقت میان از اینور به کاربرای عادی گیر میدن:laughing:
همون نمایش گیم پلی Crysis2 خیلی خیلی از نمایش kZ3 بهتر بود.
PS3+Sony = بت هایی که بعضی ها میپرستند:laughing:

بهتر نیست قبل از قضاوت خودتون برید مصاحبه صالی رو بخونید و به طرز نگارش 247 و ترجمه دوستان اعتماد نکنید ؟

در کل کاری به سه بعدی و غیر سعه بعدی نداریم کلا کریسیس از نظر گرافیکی از هر بازی بهتر بود و بهتر خواهد بود من خودم وقتی کیل زون 2 رو دیدم اصلا خوشم نیومد در حالی که کریسیس 1 یه بازی فوق العاده طبیعی بود ایشالا 3 بهتر هم باشه که اگه بهتر باشه هیچ بازی به پاش نمیرسه

بازیشون فوق العادست...اما این بنده خدا نمیدونه که : "دست،همیشه بالای دست هست..."
یکمم باید پاشونو از آلمان بذارن بیرون آفتاب مهتاب ببینن طفلیا:d...

بازیشون فوق العادست...اما این بنده خدا نمیدونه که : "دست،همیشه بالای دست هست..."

اخه شما با این حرفا به کجا میرسی ؟؟ شما که بدتر از اون اقا هستی ... وقتی شما چیزی ندیدی چرا میای الکی
شلوغ میکنی هنوز که چیزی مشخص نشده اخه با چه مدرکی این حرفو میزنی ؟؟

آخرین ویرایش:
منظورش crysis 2 رو کنسولها بوده که گفته کيفيتش بالاتر از killzone 3 خواهد بود يا اين که منظورش pc بود؟؟ اگه pc بود که اصلاً احتياجی به گفتن نبوده..crysis های شمار قبلی ( warhed , crysis 1) هم از همين الان رو pc با يه کارت high quality يه سرو گردن از killzone 3 بالاتره .با اون تريلر هايی که من از killzone 3 ديدم..هرچند گرافيک KZ3 واقعاً زيباست...باور کنيد خيلی چيز ها مثل روز روشنه ولی 100% منظورش crysis 2 رو کنسولها بوده نه crysis 2 رو pc

دوست من چه ربطی داره همه ما تریلر هر دو بازی رو با نمایشگر های معمولی مشاهده کردیم پس بهتره در مورد 3Dش نظری ندیم بهتره نظرات کسایی که دیدن رو بررسی کنیم و از مجموع اونا یه برداشت احتمالی بکنیم ، در ضمن من فکر میکنم برای یک بازی FPS این مناسبتره که تصویر عمق داشته باشه تا آدم احساس کنه درون بازی هست نه اینکه صفحه بزنه بیرون!
نه دیگه اینی که شما میگی شد تکنولوژی زمان پیغمبر:)
حالا اگه شما اینطوری دوست داری میل خودته اما دلیل نمیشه درست باشه چون هرچی به سمت پیشرفت میریم اشیا بیشتر میزنن بیرون(از این بهتر نشد توضیح بدم)و اون تکنولوژی که به تصویر فقط عمق میده هیچچچچ کار شاخی نیست چون از بدو تولد کارتهای 8000 انویدیا اینا بوده
مهم اینه که بازی از اول و به صورت حرفه ای real 3d ساخته شه
========
توی خیلی از سایت ها هم برعکس گفتن ....
کلا هرکی بیاد راجع به Uncharted و halo و KZ نظر بده و یه جوری بگه که ما بهتر هستیم کنسول باز های عزیز با سلاح های گرم ( ! ) و سرد به پذیراییشون میان ....

عزیزم کل سری halo و KZ رو بذاری روی هم به گرد پای تکنولوژی که توی Crysis هست نمیرسن ...
الان بحث سر 3d هست:)
دوما که عمرا این شماره به خاطر محدودیت کنسول گرد خاک کرایسیس 1 هم نمیشه
==========
جدیداً اکثر شخصیت های حقوقی و حقیقی دارند علیه سونی و محصولاتش صحبت میکنند!!
ببین دیگه سونی چیه دیگه
=========
اخه شما با این حرفا به کجا میرسی ؟؟ شما که بدتر از اون اقا هستی ... وقتی شما چیزی ندیدی چرا میای الکی
شلوغ میکنی هنوز که چیزی مشخص نشده اخه با چه مدرکی این حرفو میزنی ؟؟ باور کن کرایسیس هنوز با این که چند سال ازش میگذره هنوز گرافیکش تکه
فقط باید صبر کردو دید که این شاهکار این بار چی کار میکنه بازم شاهکار میشه یانه ؟؟
اخه عزیز من الان اصلا بحث سر بالاتر بودن گرافیک نیست اونم pc الان بحث سر 3d بودنه که kz3 تونسته اولین بازی باشه که با بالاترین کیفیتای ممکن روی یک کنسول از 3d به عنوان real استفاده کنه نه اینکه عمق داشته باشه تا با 2تا تلق ابی و قرمز بشه 3d دید
==========
خوشم میاد خود نویسنده ها دارن راست راست اسپم میدن اونوقت میان از اینور به کاربرای عادی گیر میدن:laughing:
همون نمایش گیم پلی Crysis2 خیلی خیلی از نمایش kZ3 بهتر بود.
PS3+Sony = بت هایی که بعضی ها میپرستند:laughing:
نتیجه اخلاقی این پست؟؟؟؟؟!!!!
خوبه اوضاع بر عکسه

ما به کی قسم بخوریم شما بفهمید بحث سر مقایسه pc با کنسول نیست؟شما بگید ما به هرکی بخواید قسم میخوریم الان بحث سر اینه که کدوم بازی واقعا 3d ساخته شده تا با 2تا عینک ابی قرمز تلقی نشه بازی کرد و کدوم تونسته برای اولین بار این کارو رو کنسول انجام بده
که جواب روشنه
kz3

• Like
Reactions: mehdihoo
اخه عزیز من الان اصلا بحث سر بالاتر بودن گرافیک نیست اونم pc الان بحث سر 3d بودنه که kz3 تونسته اولین بازی باشه که با بالاترین کیفیتای ممکن روی یک کنسول از 3d به عنوان real استفاده کنه نه اینکه عمق داشته باشه تا با 2تا تلق ابی و قرمز بشه 3d دید

منم منظورم دقیقا همین بود فقط یکم بد نوشتم ...

نه دیگه اینی که شما میگی شد تکنولوژی زمان پیغمبر:)
حالا اگه شما اینطوری دوست داری میل خودته اما دلیل نمیشه درست باشه چون هرچی به سمت پیشرفت میریم اشیا بیشتر میزنن بیرون(از این بهتر نشد توضیح بدم)و اون تکنولوژی که به تصویر فقط عمق میده هیچچچچ کار شاخی نیست چون از بدو تولد کارتهای 8000 انویدیا اینا بوده
مهم اینه که بازی از اول و به صورت حرفه ای real 3d ساخته شه
فهمیدم منطق مقایسه ی شما چیه .... متاسفم !
اولا شما هنوز crysis 3d رو ندیدی پس قضاوت نکن که 3d این بازی خیلی سطحیه ....!
دوما دلیل نمیشه چون بازی KZ از اول بر پایه 3d ساخته شده از هرچی عناوینی که به صورت 3d عرضه میشه بهتر باشه ... آخه اینم شد منطق ! #:-s
دوما که عمرا این شماره به خاطر محدودیت کنسول گرد خاک کرایسیس 1 هم نمیشه
روی کنسول بله ... چون سخت افزارش جواب نمیده ... ولی دلیلی نمیبینم که حرف شما در رابطه با pc هم صادق باشه ....

ایشون خوب میبینن بیرون آلمان رو و حتی خیلی از سایت های اونور به صورت حاضر در نمایشگاه دوتا بازی رو دیدن و نظر دادن که crysis بهتر بوده ... پس شما هم هر وقت یه بار یه فیلم یا بازی 3d دیدی بیا از این اسپم ها بده .... :|

فهمیدم منطق مقایسه ی شما چیه .... متاسفم !
اولا شما هنوز crysis 3d رو ندیدی پس قضاوت نکن که 3d این بازی خیلی سطحیه ....!
دوما دلیل نمیشه چون بازی KZ از اول بر پایه 3d ساخته شده از هرچی عناوینی که به صورت 3d عرضه میشه بهتر باشه ... آخه اینم شد منطق ! #:-s
نه عزیز من شما خوب دقت نکردی چی شد! حالت 3d تو kz3 بهترینه چون اساتید فن بوی ps3 دارن اینو میگن. پس دیگه حرفی برای هیچکس باقی نمیمونه!!اخه native 3d تشریف دارن این بازی.

نه، حالا که فکر می کنم حق همیشه با Crysis 2 هست. داستان Halo هم از نظر نویسنده این بازی مزخرف و سطحی ِ . anything ؟

ارش من کاری با بچه های بازی سنتر ندارم ولی همین یرلی اصلا با قاطعیت حرف نزده و گفته که از روی حرف های مردم که شنیده این طور برداشت کرده و خودش هنوز kz3 رو تجربه نکرده !! من نمیدونم چرا این قدر این موضوع رو بزرگ میکنین(تو نه کلا میگم) یه حرفی زده مطمئن هم نبوده باید دید چی میشه به همین سادگی...

ارش من کاری با بچه های بازی سنتر ندارم ولی همین یرلی اصلا با قاطعیت حرف نزده و گفته که از روی حرف های مردم که شنیده این طور برداشت کرده و خودش هنوز kz3 رو تجربه نکرده !! من نمیدونم چرا این قدر این موضوع رو بزرگ میکنین(تو نه کلا میگم) یه حرفی زده مطمئن هم نبوده باید دید چی میشه به همین سادگی...
من دارم تو بازی سنتر کار می کنم، اینجا هم فعالیت می کنم. همون موقع که ریچارد مورگان اون حرف رو زد بابک که هم دوستمه هم فن Halo شاهد ِ گفتم بزرگی داستان یه بازی مثل Halo با حرف های این آقا زیر علامت سوال نمیره! حالا برگرد صفحات قبل ُ نگاه کن ببین چه خبره. والا منم میگم، یارو خودش ندیده، کارگردان بازی Crysis 2 هم هست، نکنه انتظار میره بیاد بگه Killzone 3 خوب ِ ولی خوب بازی سنتر دیگه !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or