Crysis 2 در حالت 3D "خوش آیندتر" از Kill Zone 3 است!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

TCSCELL

8
کاربر سایت
crysis22.jpg

Cevat Yerli میگوید: وقتی Crysis 2 در حالت 3D عرضه شود,یک تجربه ی خوش آیند تر نسبت به KZ3 برای گیمر ها به ارمغان می آورد.

بر اساس صحبت های یرلی Crysis 2 از یک افکت 3D مقعر(کاو)استفاده میکند که باعث میشود اشیا از صفحه بیرون نزند که به بازی عمق بیشتری میدهد!

یرلی به Videogamer گفت: من شنیدم که تعداد زیادی از مردم میگویند(و خودم هم دیدم)که ما تجربه ی 3D بهتری را نسبت به بقیه ی بازی های حاظر در نمایشگاه برایشان ایجاد کردیم.ولی من نمیخواهم از بازی خاصی نام ببرم.

به هر حال,وقتی در مقاسه با KZ3 از او سوال هایی شد او گفت که ندیده که بازی در حالت 3D اجرا شود,اما از دیگران شنیده که Crysis 2 به نظر بهتر میآید.

یرلی ادامه داد: به نظر من Crysis 2 یک تجربه ی خوش آیندتر است.مردم هم همین را میگویند و اینکه برای چشم راحت تر است و عمق بیشتری دارد.اگر بخواهم صادق باشم,هنوز KZ 3 را ندیده ام.ای کاش دیده بودم ولی آنها به من اجازه نمیدهند که ببینم!!!

Crysis 2 پاییز امسال برای PS3,PC و X360 با پشتیبانی از 3D عرضه میشود.

• Like
Reactions: capitanrayan
به هر حال,وقتی در مقاسه با KZ3 از او سوال هایی شد او گفت که ندیده که بازی در حالت 3D اجرا شود,اما از دیگران شنیده که Crysis 2 به نظر بهتر میآید.
03c1165bbf404bd88aad.jpg

که اینطور! خب منم از دیگران شنیدم که Killzone 3 به نظر بهتر میآید. lolz

من موندم با این حرفهایی که قبلا زده بود در مورد kz2 و halo چه جوری از E3 زنده بیرون اومده :d

من خودم از kz زیاد خوش نمیاد ولی این اقا هم فکر کرده خیلی بازیش خفنه.زیاد به حرفاش توجه نکنید.

آی خیلی خوشم میاد هیچکدوم از شما تریلر KZ3 رو روی نمایشگر های 3D ندیدید اونوقت میگید اون بهتره این بهتره!
اون اطرافیان اون آقا که سه بعدی دیدن بیان نظر بدن بهتر از قضاوت های نادرست ما هست!
بعد حالا این چه ربطی به اظهارات مورگان داشت؟ خوب نیست آدم همه چیز رو با هم قاطی کنه!
این یعنی چی الان؟اگه قرار نیست از صفحه بیرون زده بشه چه 3dی هست؟اینجوری که میشه تکنولوژی 20 سال پیش!
حال میکنم میگه ندیدم kz3 رو این هیچی بعدش میگه از صحبتای مردم شنیدم:|
دوست عزیز 3D فقط این نیست که از صفحه یه چیزی بزنه بیرون ، تصاویر و فیلم های سه بعدی هم وجود داره که به یک چشم انداز عمق درونی میدن یعنی مثل اینه که شما خودت همونجا هستی و منظره روبروت مثل یک منظره واقعی به نمایش در میاد.
پ.ن: حالا خدا نکنه روزی که این بازی و KZ3 بیان یکیشون امتیاز بالاتری بگیره اگه KZ3 بیشتر بشه میگن قدرت PS3 و شاهکار و ... اگه Crysis 2 بیشتر بشه میگن فن بازی و جوگیر بودن سایت ها و...

تا حالا تو زمینه گرافیک هیچ کس نتونسته کرایتک رو پایین بکشه و تا حالا هم تو این زمینه هر چی که گفتن درست بوده پس دلیلی نداره که بیاد و اینجا بیخود یه حرفی برا خنده بپرونه!

نه، کارگردان Crysis 2 بیاد بگه Killzone 3 از ما بهتر ِ . اینم قضیه همون Uncharted 3 ِ ! فهمیده مردم داشتن رد میشدن شنیدن Crysis 2 از Killzone 3 سه بعدی "خوش آیند " تری داره، حالا این کلمه یعنی چی بماند ! خودش هم که Killzone 3 رو ندیده !

محض اطلاع کسانی که خیلی اطلاعاتشون به روز نیست باید عرض کنم Killzone 3 تنها عنوان Native 3D ـیی هست که کلا پروسه ساخت سه بعدی جداگانه داشته و یک عمق دهی ساده نیست.
نه بابا!!!

که اینطور! خب منم از دیگران شنیدم که Killzone 3 به نظر بهتر میآید. lolz
اخه مسئله اینجاست که اونا مثل ایرانیا خالی بند تشریف ندارن!

آی خیلی خوشم میاد هیچکدوم از شما تریلر KZ3 رو روی نمایشگر های 3D ندیدید اونوقت میگید اون بهتره این بهتره!
اون اطرافیان اون آقا که سه بعدی دیدن بیان نظر بدن بهتر از قضاوت های نادرست ما هست!
بعد حالا این چه ربطی به اظهارات مورگان داشت؟ خوب نیست آدم همه چیز رو با هم قاطی کنه!
دوست عزیز 3D فقط این نیست که از صفحه یه چیزی بزنه بیرون ، تصاویر و فیلم های سه بعدی هم وجود داره که به یک چشم انداز عمق درونی میدن یعنی مثل اینه که شما خودت همونجا هستی و منظره روبروت مثل یک منظره واقعی به نمایش در میاد.
پ.ن: حالا خدا نکنه روزی که این بازی و KZ3 بیان یکیشون امتیاز بالاتری بگیره اگه KZ3 بیشتر بشه میگن قدرت PS3 و شاهکار و ... اگه Crysis 2 بیشتر بشه میگن فن بازی و جوگیر بودن سایت ها و...
نه خب ببین اون 3d که شما میگی همچین کار شاخی نیست که حالا مردمم بیان تعریف کنن تا اینکه یه بازی از پایه طوری برنامه ریزی شده که 3d باشه و شما با داشتن یک 3d tv یا 120 Hz حس میکنید که به عنوان مثال محیط بازی خارج از قالبهای تلویزیون یا مانیتور هستش و هر چیزی که به نمایش در میاد میخواید بگیرید با دستتون این کاریه که kz3 کرده درسته؟
پس خیلی تفاوتا بین اینا هست و همچنین برتریای فاحش
تا حالا تو زمینه گرافیک هیچ کس نتونسته کرایتک رو پایین بکشه و تا حالا هم تو این زمینه هر چی که گفتن درست بوده پس دلیلی نداره که بیاد و اینجا بیخود یه حرفی برا خنده بپرونه!

نه بابا!!!

اخه مسئله اینجاست که اونا مثل ایرانیا خالی بند تشریف ندارن!
:)
one day i said you posting wise but you didnt im sorry for you

نه خب ببین اون 3d که شما میگی همچین کار شاخی نیست که حالا مردمم بیان تعریف کنن تا اینکه یه بازی از پایه طوری برنامه ریزی شده که 3d باشه و شما با داشتن یک 3d tv یا 120 Hz حس میکنید که به عنوان مثال محیط بازی خارج از قالبهای تلویزیون یا مانیتور هستش و هر چیزی که به نمایش در میاد میخواید بگیرید با دستتون این کاریه که kz3 کرده درسته؟
پس خیلی تفاوتا بین اینا هست و همچنین برتریای فاحش
دوست من چه ربطی داره همه ما تریلر هر دو بازی رو با نمایشگر های معمولی مشاهده کردیم پس بهتره در مورد 3Dش نظری ندیم بهتره نظرات کسایی که دیدن رو بررسی کنیم و از مجموع اونا یه برداشت احتمالی بکنیم ، در ضمن من فکر میکنم برای یک بازی FPS این مناسبتره که تصویر عمق داشته باشه تا آدم احساس کنه درون بازی هست نه اینکه صفحه بزنه بیرون!

چرا اینا هی Crysis رو با بازی های بزرگتر از خودشون مقایسه می کنن (Halo , Killzone) :d

:)
one day i said you posting wise but you didnt im sorry for you
اول اینکه فارسی رو پاس بدار.
دوم اینکه منم یه بار به شما گفتم که ادم باید یه پست عاقلانه بده تا جواب منطقی بگیره. پست قبلی شما در اون تایپیک مشهود هست همه میتونن برن ببینن و قضاوت کنن و ظاهرا این مسئله در خصوص بعضی از این پستها !! تو اینجا هم صدق میکنه!

چرا اینا هی Crysis رو با بازی های بزرگتر از خودشون مقایسه می کنن (Halo , Killzone) :d
چون مثل شما چشم بصیرت ندارن تا بازیهای گنده تر رو ببینن!

توی چند تا شو سایت ها وقتی صحبت از 3D شد اکثرا می گفتن که K3 توی حالت 3D جالب تر و زیبا تر به نظر میاد
و اینکه بیشتر افرادی که هم که کرایسیس 2 رو توی کنفرانس EA دیدن چندان راضی نبودن

• Like
Reactions: mehdihoo
توی چند تا شو سایت ها وقتی صحبت از 3D شد اکثرا می گفتن که K3 توی حالت 3D جالب تر و زیبا تر به نظر میاد
و اینکه بیشتر افرادی که هم که کرایسیس 2 رو توی کنفرانس EA دیدن چندان راضی نبودن
توی خیلی از سایت ها هم برعکس گفتن ....
کلا هرکی بیاد راجع به Uncharted و halo و KZ نظر بده و یه جوری بگه که ما بهتر هستیم کنسول باز های عزیز با سلاح های گرم ( ! ) و سرد به پذیراییشون میان ....

عزیزم کل سری halo و KZ رو بذاری روی هم به گرد پای تکنولوژی که توی Crysis هست نمیرسن ...

ای بابا سر یه چیز کوچیک چه دعوایی راه میندازین!
خب صبر کنین بازی بیاد بعد بشینین کله ی همدیگر رو بکنین!!
هنوز هیچ کدوم از بازی ها که عرضه نشده پس نه به حرف کسی که فقط شنیده میشه اعتماد کرد نه به حرف سایت ها نه به حرف سازنده ها و نه به حرف تریلر ها(!)

توی خیلی از سایت ها هم برعکس گفتن ....
کلا هرکی بیاد راجع به Uncharted و halo و KZ نظر بده و یه جوری بگه که ما بهتر هستیم کنسول باز های عزیز با سلاح های گرم ( ! ) و سرد به پذیراییشون میان ....

عزیزم کل سری halo و KZ رو بذاری روی هم به گرد پای تکنولوژی که توی Crysis هست نمیرسن ...

عزیز من از خواب بیدار شو شما داری راجب 2 تا از TOP های کنسول ها صحبت میکنی با PC .

آخرش این بازی هم روی کنسول ها میاد و مشخص میشه چقدر حرف برای گفتن داره .

خوب شما طرفدار های ... C فقط یک چیز یاد دارین انم سیستم ... هستش بازی روی کنسول ها میاد بعدم مشخص میشه چقدر حرف برای گفتن داره .

بعدشم برای بالا رفتن هیچ احتیاج نیست به عنوان های تاپ کنسول ها چنگ بزنین بازی میاد مشخص میشه .

از داستان HALO بگیر تا گرافیک KZ و فقط روش نشد دیگه به U2 گیر بده .

الان نیای بگی PC ندارین و طرفدار کنسول هستین وقتی حرفی منطقی نباشه هیچ وقت انتظار نداشته باش بقیه بیان بگن درست میگی .

------------------------------------------------------------------------------------------------

بهتره یکم بیشتر راجب 3D تحقیق کنین برای این که یه تعداد نظر خوشحال دیدم که واقعا ترکیدم از خنده حالا دیگه تو 3Dبد شده آبجکت ها از تصویر TV بیرون بیاد پس این خارجی ها دیوانه هستن فیلم میسازن مثل AVATAR و .... لطفا انقدر مارو شاد نکنید برای این که آدم یه مقدار میتونه بخنده بعدش دل درد میگیره .

این بابا در این لحضه .... تر از خودش هیچکی نیست برای چی اول ندیده داره نظر میده هرچقدر هم کارشناس باشه خودش داره میگه ندیدم . به نظر شما کسی اول میاد بگه بازی من بد هستش تازه اگه شما هم بودین بازم نمیرفتین به سازنده ... بگین بازی شما بد هستش فلانی بهتره بعدشم بازم باید دید کی بهش گفته اگه از همین .... های که همین جا هم میبینیم باشه که نظر طرف ... هم عرض ش نداره .

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or