Crysis 2 در حالت 3D "خوش آیندتر" از Kill Zone 3 است!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

TCSCELL

8
کاربر سایت
crysis22.jpg

Cevat Yerli میگوید: وقتی Crysis 2 در حالت 3D عرضه شود,یک تجربه ی خوش آیند تر نسبت به KZ3 برای گیمر ها به ارمغان می آورد.

بر اساس صحبت های یرلی Crysis 2 از یک افکت 3D مقعر(کاو)استفاده میکند که باعث میشود اشیا از صفحه بیرون نزند که به بازی عمق بیشتری میدهد!

یرلی به Videogamer گفت: من شنیدم که تعداد زیادی از مردم میگویند(و خودم هم دیدم)که ما تجربه ی 3D بهتری را نسبت به بقیه ی بازی های حاظر در نمایشگاه برایشان ایجاد کردیم.ولی من نمیخواهم از بازی خاصی نام ببرم.

به هر حال,وقتی در مقاسه با KZ3 از او سوال هایی شد او گفت که ندیده که بازی در حالت 3D اجرا شود,اما از دیگران شنیده که Crysis 2 به نظر بهتر میآید.

یرلی ادامه داد: به نظر من Crysis 2 یک تجربه ی خوش آیندتر است.مردم هم همین را میگویند و اینکه برای چشم راحت تر است و عمق بیشتری دارد.اگر بخواهم صادق باشم,هنوز KZ 3 را ندیده ام.ای کاش دیده بودم ولی آنها به من اجازه نمیدهند که ببینم!!!

Crysis 2 پاییز امسال برای PS3,PC و X360 با پشتیبانی از 3D عرضه میشود.

• Like
Reactions: capitanrayan
حتما اشتباه ميكنه، من مطمئنم. حتي ميتونه به كارشناسهاي عزيز وطني ما مراجعه كنه تا توجيحش كنن.
ولي چيزي كه مهمه اينه:ايشون حتما اشتباه ميكنه....

نه، کارگردان Crysis 2 بیاد بگه Killzone 3 از ما بهتر ِ . اینم قضیه همون Uncharted 3 ِ ! فهمیده مردم داشتن رد میشدن شنیدن Crysis 2 از Killzone 3 سه بعدی "خوش آیند " تری داره، حالا این کلمه یعنی چی بماند ! خودش هم که Killzone 3 رو ندیده !

محض اطلاع کسانی که خیلی اطلاعاتشون به روز نیست باید عرض کنم Killzone 3 تنها عنوان Native 3D ـیی هست که کلا پروسه ساخت سه بعدی جداگانه داشته و یک عمق دهی ساده نیست.

حتما اشتباه ميكنه، من مطمئنم. حتي ميتونه به كارشناسهاي عزيز وطني ما مراجعه كنه تا توجيحش كنن.
البته زمانی که رفیقش ریچارد مورگان میگه داستان Halo مزخرف است، خُب حتما یه چیزی میدونسته دیگه:دی ولی الان یرلی هیچی نمیدونه!

گر بخواهم صادق باشم,هنوز KZ 3 را ندیده ام.ای کاش دیده بودم ولی آنها به من اجازه نمیدهند که ببینم!!!
یکی نیست بهش بگه آخه تو که ندیدی واسه چی نظر میدی!!:d

• Like
Reactions: ДядsЙ
خدا بخیر کنه اون از نظر دادن در مورد بقیه بازی ها اینم از این خدا بازیش رو بخیر کنه .

من اون روز رو میبینم که مجله ها به ریز ترین چیز های این بازی گیر میدن از الان .

هیچکس نمیگه ماست من ترشه!

ای کاش دیده بودم ولی آنها به من اجازه نمیدهند که ببینم!!!
کی جلوش رو گرفته که این نبینه؟!:d

به هر حال,وقتی در مقاسه با KZ3 از او سوال هایی شد او گفت که ندیده که بازی در حالت 3D اجرا شود,اما از دیگران شنیده که Crysis 2 به نظر بهتر میآید.
اگر بخواهم صادق باشم,هنوز KZ 3 را ندیده ام.ای کاش دیده بودم ولی آنها به من اجازه نمیدهند که ببینم!!!
بنده ی خدا خودش از خودش چیزی نگفته.از دیگران شنیده !
پس نتیجه میگیریم اطرافیانش *%#&؟* هستند :d

این بازیه داره حالمو بهم میزنه. به بازی که گیر ندادن نیست. میگه MW2 داستانش آشغاله. میگه Halo بره گم شه و ...
حالا هم به KZ3 گیر دادن. طوری هم بوش میاد که مثل شماره اولش جهش گرافیکی نداشته باشه.

• Like
Reactions: game.fun
آخه یکی نیست به ایشون بگه.اگه ندیدید چرا نظر می دید.
دوستان لطفا کسی چشش نزنه.همین طوری این خودش، الان داره خودشو چشم می زنه:d.
طفلکی اعتماد به نفسه کاذب داره.:d.دلم براش می سوزه:(.

البته اضافه كنم همين سايت 1UP تو انتخاب هاش بهترين بازي 3D را CRYSIS2 دونسته . اينم محض اطلاع گفتم !
نميگم درسته يا اشتباه گفته چون ديگه هربازي بوده تجربش را داشتن ولي فقط ديگه تو را خدا فكر نكنيد 3D ساختن هيچ كسي بلد نيست؟! ( اونم از نوع جديداش !)

بر اساس صحبت های یرلی Crysis 2 از یک افکت 3D مقعر(کاو)استفاده میکند که باعث میشود اشیا از صفحه بیرون نزند که به بازی عمق بیشتری میدهد!
این یعنی چی الان؟اگه قرار نیست از صفحه بیرون زده بشه چه 3dی هست؟اینجوری که میشه تکنولوژی 20 سال پیش!
حال میکنم میگه ندیدم kz3 رو این هیچی بعدش میگه از صحبتای مردم شنیدم:|

این بازیه داره حالمو بهم میزنه. به بازی که گیر ندادن نیست. میگه MW2 داستانش آشغاله. میگه Halo بره گم شه و ...
حالا هم به KZ3 گیر دادن. طوری هم بوش میاد که مثل شماره اولش جهش گرافیکی نداشته باشه.
اینو خوب گفتی
خیلی الکی گیر میده :d
حالا هر کدوم میخواد بهتر باشه برای من مهم نیست :d
ما که از بازی خوب بدمون نمیاد!!!!
ظاهرا ترکشهای درگیری با سری KZ به تن مبارکش برخورد نکرده ـست که این چنین سخن میراند این گستاخ.:biggrin1:
از قدیم گفتن هر کی با KZ در افتاد ور افتاد :d

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: qwerty23
ظاهرا ترکشهای درگیری با سری KZ به تن مبارکش برخورد نکرده ـست که این چنین سخن میراند این گستاخ.:دی

• Like
Reactions: capitanrayan
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or