Crysis 2 براي كنسولها غير ممكن بود

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
crysis25.jpg

Cevat Yerli درمورد اينكه اين بازي براي كنسولها غير ممكن به نظر ميرسيد صحبت هايي كرده و ميگه كه چي كار كردند تا بتونن اين بازي رو به كنسول ها هم بيارن. و همينطور ايشون اينو ميگن كه الان يك " شاهكار" رو هردو كنسول مثل PC ساختن.

"الان كه به ياد ميارم ، ما تجربه كمي با Cry Engine و همينطور 3D داشتيم. اما امروز ما تجربه ي خيلي بيشتري داريم و اون تجربه خونيني كه با PC داشتيم (بازي قبلي) باعث شد كه بتونيم قدم به قدم اين موتور رو بچكونيم و بهينه كنيم."

او اضافه كرد:
"ما به دنبال بهترين ويژگي ها براي بازي بوديم و ميگفتيم چطوري اينو بياريم براي كنسول ها. من اينو به افراد فنيمون مي گفتم : ما هيچ چاره اي نداريم ، اين حتما بايد براي كنسول ها هم بياد."

"اونا هم ميگفتن چيا ميشه و چه چيزهايي نميشه و وقتي به نظر غير ممكن ميومد ، من ميگفتم يه راه حل ديگه پيدا كنيد. و اين باعث شد كه خيلي بهينه سازي و دوباره بازبيني بشه (روي موتور). در نهايت اين كارهاي ما حتي نسخه PC رو هم بهتر كرد."

منبع

شما یه دو سه تا کارت انویدیا رو SLI کن بعد اون که سهله کرایسیس1 رو هم با فریم خدا بازی کن!
چند درصد از گیمر ها همچین توانی رو دارن؟
مگه اینا دارن بازی رو فقط برای یه عده میسازن؟ :confused:

معلوم نیست قراره چه گرافیک هیولایی رو تحویلمون بدن!

به همین خیال باش! ;)
مثل اینکه کرایسیس1 بدجوری موجب سوزش کنسولی ها شده:biggrin1:
نه برادر شما از مرحله پرتی...مثل اینکه تریلرِ معرفیِ کرای انجینِ 3 رو ندیدی که با همین انجین کرایسیسِ یک روی 360 و PS3 مثل کَره اجرا میشد , اصلا فلسفه ی پیدایش این انجین حرکت به سمت کنسولِ..
فردا روزی اگر تاپیکِ (کرایه کارت گرافیک برای SLI کردن) دیدیم تعجب نکنیم..

دیگه بحث کنسول و pc راه نندازین بچه ها

همه قبول دارن گرافیک بازی تا اینجا که از شات ها معلوم بوده نسبت به شماره 1 خیلی افت کردده

باید یه گیم پلی از خود کرایسیس 2 بیاد ببینیم

اونوقت نظر بدیم

نه برادر شما از مرحله پرتی...مثل اینکه تریلرِ معرفیِ کرای انجینِ 3 رو ندیدی که با همین انجین کرایسیسِ یک روی 360 و PS3 مثل کَره اجرا میشد , اصلا فلسفه ی پیدایش این انجین حرکت به سمت کنسولِ..
فردا روزی اگر تاپیکِ (کرایه کارت گرافیک برای SLI کردن) دیدیم تعجب نکنیم..
کاملا مشخصه کی پرته.اون چیزی که دیدی از کرایسیس1 نبود و صرفا یه دمو برای نشون دادن کرای انجین برای کنسول بود وگرنه اگه تو به اون میگی گرافیک کرایسیس، خب پس بهتره با همون خوش باشی...

عیب نداره میره کنار دویست سیصد تا تاپیک فروش کنسول بن شده و سوخته

این حرف از یه pc gamer بی نظیر باید طلا گرفت...
گرچه شخص مورد خطاب بازم ککش نگزیده ظاهرا...

نه عزیز دلم , متن پنهان برای منی که فن PS3 هستم مَشقیه و به ناحیه من مربوط نمیشه:biggrin1:خدا بخواد پرچم تا فی خالدون بالاست..فن هاش هم بیمه...
از این گذشته به گفته ی آقای Shefer اگر Crisis باعث سوزشِ فن های کنسول شده , پس بروبَچ PC بخاطرِ انحصاری های کنسول باید مادام العمر پماد سوختگی بزنن;)

بَه بَه بحث 2 Crysis و حماسه ی حضور بر روی کنسول ها به صادرات و واردات پماد سوختگی و شماره اتش نشانی و تشت آب و کیسه یخ هم کشیده شد ! تبارک الله !
نه فن PC خیریه داره که بری ازشون مستمری بگیری ! نه فن کنسول بیمه یقه جر دادن داره که بری خسارت یقتون رو ازشون بگیری ! بیخیالی سر کنین خواهشا !

رو زیادتر از این حرفهاست.

نه عزیز دلم , متن پنهان برای منی که فن PS3 هستم مَشقیه و به ناحیه من مربوط نمیشه:biggrin1:خدا بخواد پرچم تا فی خالدون بالاست..فن هاش هم بیمه...
از این گذشته به گفته ی آقای Shefer اگر Crisis باعث سوزشِ فن های کنسول شده , پس بروبَچ PC بخاطرِ انحصاری های کنسول باید مادام العمر پماد سوختگی بزنن;)

مشکل شماها اینه که فکر میکنید چون فن های کنسول خودتون طرفدار یک بازین .. پس همه دنیا باید براش بمیرند و توجه نمیکنید که با پول یک کارت گرافیک میشه یک فروند کنسول انحصاری شما رو خریداری کرد :دی

پ.ن: حداقل اسم بازی رو درست مینوشتی دلم نمیسوخت برات :دی

بَه بَه بحث 2 Crysis و حماسه ی حضور بر روی کنسول ها به صادرات و واردات پماد سوختگی و شماره اتش نشانی و تشت آب و کیسه یخ هم کشیده شد ! تبارک الله !
نه فن PC خیریه داره که بری ازشون مستمری بگیری ! نه فن کنسول بیمه یقه جر دادن داره که بری خسارت یقتون رو ازشون بگیری ! بیخیالی سر کنین خواهشا !
:laughing::laughing::laughing:

به خدا حرف ی که زدی رو باید طلا گرفت به خدا کی این قضیه فن بازی یقه جر دادن و ... تمام شه خدا میدونه .

اما در کل خیلی عالی گفتی من رو شاد کردی خدا شادت کنه .;):love:

دوستان هم وقتی بازی امد اون موقع یقه جر بدین بهتره به قولی میگن شب دراز است و قلندر بیدار.

رو زیادتر از این حرفهاست.

مشکل شماها اینه که فکر میکنید چون فن های کنسول خودتون طرفدار یک بازین .. پس همه دنیا باید براش بمیرند و توجه نمیکنید که با پول یک کارت گرافیک میشه یک فروند کنسول انحصاری شما رو خریداری کرد :دی

پ.ن: حداقل اسم بازی رو درست مینوشتی دلم نمیسوخت برات :دی
کل پستای تاپیک یه طرف این جمله هه یه طرف! :biggrin1:
یه تاپیک کرایسیس 2 رو من نتونستم بدون تجهیزات نظامی راحت رد شم! :biggrin1:
حالا حداقل یه تریلر اینگیم بدن بعدش بقیه هایپاشون رو ادامه بدن!

خُ اینو که تو قانون اساسی هم نوشتن :biggrin1:
همه میدونن ، توجه هم میکنن ، ولی روشون نمیشه بروز بدن :biggrin1:
برای اینکه دعوا همینجا ختم به خیر بشه ! شما یکی از کارت گرافیک هات رو بفروش ، کنثول lol بخر :biggrin1: این بنده خدا هم یکی از کنسول هاش رو میفروشه کارت گرافیک میخره :biggrin1:
My Idea End Now :biggrin1:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or