Crysis 2 براي كنسولها غير ممكن بود

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
crysis25.jpg

Cevat Yerli درمورد اينكه اين بازي براي كنسولها غير ممكن به نظر ميرسيد صحبت هايي كرده و ميگه كه چي كار كردند تا بتونن اين بازي رو به كنسول ها هم بيارن. و همينطور ايشون اينو ميگن كه الان يك " شاهكار" رو هردو كنسول مثل PC ساختن.

"الان كه به ياد ميارم ، ما تجربه كمي با Cry Engine و همينطور 3D داشتيم. اما امروز ما تجربه ي خيلي بيشتري داريم و اون تجربه خونيني كه با PC داشتيم (بازي قبلي) باعث شد كه بتونيم قدم به قدم اين موتور رو بچكونيم و بهينه كنيم."

او اضافه كرد:
"ما به دنبال بهترين ويژگي ها براي بازي بوديم و ميگفتيم چطوري اينو بياريم براي كنسول ها. من اينو به افراد فنيمون مي گفتم : ما هيچ چاره اي نداريم ، اين حتما بايد براي كنسول ها هم بياد."

"اونا هم ميگفتن چيا ميشه و چه چيزهايي نميشه و وقتي به نظر غير ممكن ميومد ، من ميگفتم يه راه حل ديگه پيدا كنيد. و اين باعث شد كه خيلي بهينه سازي و دوباره بازبيني بشه (روي موتور). در نهايت اين كارهاي ما حتي نسخه PC رو هم بهتر كرد."

منبع

از این گذشته به گفته ی آقای Shefer اگر Crisis باعث سوزشِ فن های کنسول شده , پس بروبَچ PC بخاطرِ انحصاری های کنسول باید مادام العمر پماد سوختگی بزنن
مشکل شماها اینه که فکر میکنید چون فن های کنسول خودتون طرفدار یک بازین .. پس همه دنیا باید براش بمیرند و توجه نمیکنید که با پول یک کارت گرافیک میشه یک فروند کنسول انحصاری شما رو خریداری کرد
به نکته خیلی ظریفی اشاره کردی که در خواست پماد سوختگی بالا گرفت:)

رو زیادتر از این حرفهاست.

مشکل شماها اینه که فکر میکنید چون فن های کنسول خودتون طرفدار یک بازین .. پس همه دنیا باید براش بمیرند و توجه نمیکنید که با پول یک کارت گرافیک میشه یک فروند کنسول انحصاری شما رو خریداری کرد :دی

پ.ن: حداقل اسم بازی رو درست مینوشتی دلم نمیسوخت برات :دی
چه ارزشی داره که این همه پول بدی آخرشم گرافیک کنسولی تحویلت بدن؟ :confused:

چه ارزشی داره که این همه پول بدی آخرشم گرافیک کنسولی تحویلت بدن؟ :confused:
به اندازه کافی بازی پرگرافیک برای کسی که دنبال گرافیک هستش میاد.(جدا از اینکه دیگه همه بازیای مولتی رو پی سی کیفیتشون بهتره!) نمونه آخری هم مترو2033 .
این بحث تموم شدنی نیست...

به اندازه کافی بازی پرگرافیک برای کسی که دنبال گرافیک هستش میاد.(جدا از اینکه دیگه همه بازیای مولتی رو پی سی کیفیتشون بهتره!) نمونه آخری هم مترو2033 .
این بحث تموم شدنی نیست...
من که به جز گرافیک کرایسیس بازیه دیگه ندیدم که اونقدر سرتر باشه که این همه پول پاش بریزی
دیگه از لحاظ رزولوشن هم که بازیهای PS3 HD هست
تو دایرکت ایکسم اگه شما تفاوتی بین 10 و 9 دیدم به ما هم بگین (اینقد کمه که به چش نمیاد)
کراسیسم که من با پچ 1.3 یه برنامه چند کیلوبایتی ultra رو روی XP باز کردم :biggrin1:
درکل اینکه pc قویتره شک نیست ولی نه اونقد که این همه خرجش کنی (هدر دادنه)

(جدا از اینکه دیگه همه بازیای مولتی رو پی سی کیفیتشون بهتره!) نمونه آخری هم مترو2033 .
شما همه ی بازیهای مولتی رو روی ps3 و 360 هم بازی می کنید ؟
======================
واقعا برام جالبه که دارید با چه منطقی اینهمه تو سر ps3 می کوبید ؟ تو نمایش ce2 تو GDC 09 گرافیک ps3 از همه نظر نسبت به 360 برتری داشت !
این یعنی اگه گرافیک نسخه 360 و ps3 تو یه اندازه باشه در حق ps3 ظلم شده ، ثانیا از نظر من ps3 هنوز پتانسیل اجرای بازیهایی با گرافیک بالاتر از اینا رو داره...
دوستان یادشون باشه که naughty dog فقط سه ماه به برنامه نویساش وقت داد که قابلیت های جدید سل رو کشف کنن و نتیجه اش هم شد uncharted2...

من که به جز گرافیک کرایسیس بازیه دیگه ندیدم که اونقدر سرتر باشه که این همه پول پاش بریزی
دیگه از لحاظ رزولوشن هم که بازیهای PS3 HD هست
تو دایرکت ایکسم اگه شما تفاوتی بین 10 و 9 دیدم به ما هم بگین (اینقد کمه که به چش نمیاد)
کراسیسم که من با پچ 1.3 یه برنامه چند کیلوبایتی ultra رو روی XP باز کردم :biggrin1:
درکل اینکه pc قویتره شک نیست ولی نه اونقد که این همه خرجش کنی (هدر دادنه)
شما داری رزولوشن pcرو با ps3 مقایسه میکنی؟؟!! اخه این کجا و اون کجا ..بگذریم.
در مورد فرق بین dx9 و 10 هم شما یه سری به سایت incrysis .com بزن اونجا قشنگ مقایسه کرده.بعد ببین که فرق این دوتا فقط یه کمه یا یه هوا فرق داره!!اصلا dx9 با 10 یا 11 کاملا غیر قابل قیاسه! 9 دیگه بدرد موزه میخوره.بعد شما برو metro2033 رو حالت HD بازی کن بعد بیا نظر بده.این بازی از لحاظ تکنیکی و خیلی از افکتهای تصویری از کرایسیس هم سرتره! اونقدر اینا به جزئیات تو بازی پرداختن که حتی شما وقتی یه تیر به یه دیوار میزنی ،ذرات حاصل از اون برخورد توی هوا پخش میشن به صورتی که تک تک ذرات قابل مشاهده هستن و حتی به هیچ وجه از بین هم نمیرن بلکه با پخش شدن توی محیط کم کم به همه جا پخش میشن!(کافیه که فقط یه بار با دوربین دید شب این کار رو بکنی)در مورد جزئیات و عمق کیفیت اونا هم که من به شخصه تو بازی کف کردم.

شما داری رزولوشن pcرو با ps3 مقایسه میکنی؟؟!! اخه این کجا و اون کجا ..بگذریم.
در مورد فرق بین dx9 و 10 هم شما یه سری به سایت incrysis .com بزن اونجا قشنگ مقایسه کرده.بعد ببین که فرق این دوتا فقط یه کمه یا یه هوا فرق داره!!اصلا dx9 با 10 یا 11 کاملا غیر قابل قیاسه! 9 دیگه بدرد موزه میخوره.بعد شما برو metro2033 رو حالت HD بازی کن بعد بیا نظر بده.این بازی از لحاظ تکنیکی و خیلی از افکتهای تصویری از کرایسیس هم سرتره! اونقدر اینا به جزئیات تو بازی پرداختن که حتی شما وقتی یه تیر به یه دیوار میزنی ،ذرات حاصل از اون برخورد توی هوا پخش میشن به صورتی که تک تک ذرات قابل مشاهده هستن و حتی به هیچ وجه از بین هم نمیرن بلکه با پخش شدن توی محیط کم کم به همه جا پخش میشن!(کافیه که فقط یه بار با دوربین دید شب این کار رو بکنی)در مورد جزئیات و عمق کیفیت اونا هم که من به شخصه تو بازی کف کردم.
ببخشید ولی میشه لطف کنید بگید چند نفر میتونن با اون رزولوشنی که مد نظر شما هست بازی کنن؟
دیگه بالاتر از 1080 هر سیستمی نمیتونه بیاره (خیلی تعدادشون کمه مطمئن باش)
در مورد مقایسه هم بگم که مقایسه پرتو پلا زیاده تو همین سایت gametrailers یه مقایسه از کرایسیس قبل اینکه بیاد گذاشته بود که تفاوته 9 با 10 رو نشون میداد مثلا
جالبه که تو 9 اصلا بارون نبود ولی تو 10 بود :laughing: :laughing: این یعنی تبلیغات :)
در ضمن بنده به شما میگم رو XP حالت Ultra رو باز کردم که مثلا برای 9 بوده :laughing:
عکس هم تو همون تاپیکی که ازم در مورد فریم خواسته بودی گذاشتم که رو حالت ultra هم هست میتونی سر بزنی بینی ;)
اونجام که رسما داشتی میگفتی دارم دروغ میگم که بعد عکس رو گذاشتم دیگه پستی ندادی
در کل توصیه میکنم بجای این تعصبات بیجا یه ps3 بگیرید بازی کنید تا ما هم شاهد نظرات شما در مورد gow و امثالهم باشیم :biggrin1:

به نظر منم هرگر pc نمیتونه جای کنسول رو بگیره چه 360 !چه ps3!
من تفاوت فاهشی هرگز بین این دو کنسول ندیدم!در ظمن ارزش نداره واسه یک بازی این همه خرج کنی و
این حرفها!البته در ایران عزیزمون:cheesygri
بازیهای ps3 به خاطر اریجنال بودن به کاربراشون بیشتر حال میده!میتونین نظر خواهی کنین!
360 هم بد نست اما ازونیه بازیاش همه رو به طرف خودش کشونده!;)
در کل همون بهتر این بازی رو Pc به مونه منم عمرا نمیرم طرفش!

به نظر منم هرگر pc نمیتونه جای کنسول رو بگیره چه 360 !چه ps3!
من تفاوت فاهشی هرگز بین این دو کنسول ندیدم!در ظمن ارزش نداره واسه یک بازی این همه خرج کنی و
این حرفها!البته در ایران عزیزمون:cheesygri
بازیهای ps3 به خاطر اریجنال بودن به کاربراشون بیشتر حال میده!میتونین نظر خواهی کنین!
360 هم بد نست اما ازونیه بازیاش همه رو به طرف خودش کشونده!;)
در کل همون بهتر این بازی رو Pc به مونه منم عمرا نمیرم طرفش!
دقیقا موافقم
pc برای شوتر عالیه
ولی بازی مثل dmc یا gow روی کنسول خیلی بهتره
دلیلی هم نداره که به خاطر یه سری عقاید متعصبانه (یه عقیده بنده ;)) خودم رو از بازی کردن از خیلی بازیهای زیبا محروم کنم

ببخشید ولی میشه لطف کنید بگید چند نفر میتونن با اون رزولوشنی که مد نظر شما هست بازی کنن؟
دیگه بالاتر از 1080 هر سیستمی نمیتونه بیاره (خیلی تعدادشون کمه مطمئن باش)
در مورد مقایسه هم بگم که مقایسه پرتو پلا زیاده تو همین سایت gametrailers یه مقایسه از کرایسیس قبل اینکه بیاد گذاشته بود که تفاوته 9 با 10 رو نشون میداد مثلا
جالبه که تو 9 اصلا بارون نبود ولی تو 10 بود :laughing: :laughing: این یعنی تبلیغات :)
در ضمن بنده به شما میگم رو XP حالت Ultra رو باز کردم که مثلا برای 9 بوده :laughing:
عکس هم تو همون تاپیکی که ازم در مورد فریم خواسته بودی گذاشتم که رو حالت ultra هم هست میتونی سر بزنی بینی ;)
اونجام که رسما داشتی میگفتی دارم دروغ میگم که بعد عکس رو گذاشتم دیگه پستی ندادی
در کل توصیه میکنم بجای این تعصبات بیجا یه ps3 بگیرید بازی کنید تا ما هم شاهد نظرات شما در مورد gow و امثالهم باشیم :biggrin1:
اولا که همه بازیهای ps3 رو 1080p نیستن و اکثرا 720 هستن که خیلیهاشون برای اینکه رو 1080 اجرا شن upscale میشن رو 1080 .
بعد همونطور که گفتم تفاوت فاحشی بین dx9 و10 هست که بهت منبع هم دادم خودت میتونی بری ببینی و به هیچ وجه هیچ گونه تبلیغی هم نشده چون نیازی به تبلیغ نیست شما که رو xp با dx9 رو very high بازی رو بالا اوردی، مشکلت از همونجاست چون رو xp چه با پچ چه بدون پچ نمیشه تمامی خصوصیات dx10رو اجرا کرد.اون عکسی هم که گفتی من دیگه بعد یکی دو روز که هیچ عکسی نذاشتی به اون تایپیک سر نزدم تا ببینم اصلا چی گذاشتی و الانم یادم نیست مربوط به کدوم تایپیک میشد لطفا اسم تایپیک رو بگو برم ببینم و بعد از دوباره میام همینجا هستیم دور هم:biggrin1:

رو زیادتر از این حرفهاست.

مشکل شماها اینه که فکر میکنید چون فن های کنسول خودتون طرفدار یک بازین .. پس همه دنیا باید براش بمیرند و توجه نمیکنید که با پول یک کارت گرافیک میشه یک فروند کنسول انحصاری شما رو خریداری کرد :دی

پ.ن: حداقل اسم بازی رو درست مینوشتی دلم نمیسوخت برات :دی
اتفاقا اسم بازی رو عمدا این جوری نوشتم که در خورش باشه , چون بروبچِ PC وقتی اسمِ کرایسیس میآد یادِ بحرانِ مالی و اقتصادی میوفتند..OKey:biggrin1:حالا اگر شما دلتون به حالم سوخت از همون پمادِ سوختگیِ تجویز شده استفاده کنین...:-"
--
با یه حساب سر انگشتی میشه فهمید تعداد فن هایِ کنسول در مقابل PC حکمِ دنیارو داره , پس واقعا دنیا داره براش میمیره...خوبِ آمار فروشِ کرایسیس افتضاح بودِ , وگرنه عجب چماقی میشد برا تو سَر کوبیدَن -- یرلی هم فهمید مسجد جای گو.... نیست..
------
من به شما 400 هزار تومن میدم , شما برو برام یهPC جمع کن که هر وقت Crysis2 اومد , این اَبَر PC شما این بازی رو در حَدِ PS3 یا 360 اجرا کنه...

اولا که همه بازیهای ps3 رو 1080p نیستن و اکثرا 720 هستن که خیلیهاشون برای اینکه رو 1080 اجرا شن upscale میشن رو 1080 .
بعد همونطور که گفتم تفاوت فاحشی بین dx9 و10 هست که بهت منبع هم دادم خودت میتونی بری ببینی و به هیچ وجه هیچ گونه تبلیغی هم نشده چون نیازی به تبلیغ نیست شما که رو xp با dx9 رو very high بازی رو بالا اوردی، مشکلت از همونجاست چون رو xp چه با پچ چه بدون پچ نمیشه تمامی خصوصیات dx10رو اجرا کرد.اون عکسی هم که گفتی من دیگه بعد یکی دو روز که هیچ عکسی نذاشتی به اون تایپیک سر نزدم تا ببینم اصلا چی گذاشتی و الانم یادم نیست مربوط به کدوم تایپیک میشد لطفا اسم تایپیک رو بگو برم ببینم و بعد از دوباره میام همینجا هستیم دور هم:biggrin1:
اسم تاپیکش یادم نمیاد ولی اینو یادمه که شما شب خواستی منم صبح برای شما گذاشتم عکسو کلیم به دردسر افتادم اون شب (مثل اینکه شما عینک نزده بودین که بیبینید ;))
در هر صورت اینو فهمیدم که شما عادتته دیگران رو به صورت غیر مستقیم به دروغگویی متهم کنی
بنده هم که در مورد اون تبلیغات گفتم به شما یه نمونه رو
شما هم لطف اسم سایتو نده دقیق آدرس بده بریم بیبینیم ;) (حالا یه ساعتم وقت بزارم برم سایتو بگردم آخه؟)

به دلیل کامنت های بالا منم یه پست میدم !
عجب ! بعضی ها مثل اینکه طرفدار کنسول هستند ولی یه نکته ای هست همین کنسولها اگر نبودن الان وضعیت بازی ها خیلی بهتر از اینی که هست بود . اما خوب سازنده ها مجبور میشن با مشخصات کنسولی که مربوط به چند سال پیشه بازیهاشون رو بسازن ! من با پول سیستمی که مدتی پیش گرفتم می تونستم دقیقا 4 تا ایکس باکس بخرم اما خب چون از کنسول جماعت خوشم نمیاد اینکارو نکردم . یه نکته دیگه هم هست PC الان چند سال دیگه ممکنه به درد بازی نخوره اما برای کارهای دیگه باز هم PC هست ! اما کنسول چند سال دیگه جاش فقط تو سطل زباله هست .

بعضی ها هم جو گیر هستند و PS3 می گیرن تو ایران با اون قیمت های فضایی ! در حالی که واقعا ایکس باکس اگر بهتر باشه بدتر نیست . به جای اینکه با خرید بازیهای اورجینال PS3 به این شرکت های میلیاردر کمک کنید یه ایکس باکس بخرید با بازیهای کپی و بقیه پولش هم بدید یه فقیر که تو کشور ما پره ... ( لذتش هم بیشتر از بازی اورجینال :ی )

( من خیلی وقته تو نت نیستم قوانین سایت هم نمیدونم شاید بحث در مورد این موارد ممنوع باشه اگر ممنون بود که پاکش کنید دیگه چه میشه کرد )

آخرین ویرایش:
اسم تاپیکش یادم نمیاد ولی اینو یادمه که شما شب خواستی منم صبح برای شما گذاشتم عکسو کلیم به دردسر افتادم اون شب (مثل اینکه شما عینک نزده بودین که بیبینید ;))
در هر صورت اینو فهمیدم که شما عادتته دیگران رو به صورت غیر مستقیم به دروغگویی متهم کنی
بنده هم که در مورد اون تبلیغات گفتم به شما یه نمونه رو
شما هم لطف اسم سایتو نده دقیق آدرس بده بریم بیبینیم ;) (حالا یه ساعتم وقت بزارم برم سایتو بگردم آخه؟)
این لینکhttp://www.incrysis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=511
درضمن این فقط مقایسه تو تصاویر که باز توی ویدیو تفاوتهای بسیار زیاد دیگه ای هم میشه نشون داد.
در ضمن شما گفته بودی با اون سیستم میانگین فریم 30 به بالا داری و منم به خاطر همین ازت خواستم یه تصویر به همرا فریم بازی برام بذاری.اگه اون تصویرت به همراه فریم بازی باشه من میرم میگردم و پیداش میکنم و اونوقت کلی حرف برای زدن خواهیم داشت!;)
درضمن من کسی رو به دروغ گویی متهم نمیکنم بلکه این شمایی که در مورد مسائل اغراق میکنی نمونشم همین کرایسیس یا رزولوشن بازیها توی ps3!

این لینکhttp://www.incrysis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=511
درضمن این فقط مقایسه تو تصاویر که باز توی ویدیو تفاوتهای بسیار زیاد دیگه ای هم میشه نشون داد.
در ضمن شما گفته بودی با اون سیستم میانگین فریم 30 به بالا داری و منم به خاطر همین ازت خواستم یه تصویر به همرا فریم بازی برام بذاری.اگه اون تصویرت به همراه فریم بازی باشه من میرم میگردم و پیداش میکنم و اونوقت کلی حرف برای زدن خواهیم داشت!;)
درضمن من کسی رو به دروغ گویی متهم نمیکنم بلکه این شمایی که در مورد مسائل اغراق میکنی نمونشم همین کرایسیس یا رزولوشن بازیها توی ps3!
من هر چی گشتم تو تاپیکا و نوشته های خودم و شما پیدا نکردم ( انگار که حذف شده باشه :eek:)
ولی فریم شده بود 27 این حدودا
بنده هم نگفتم بالای 30 گفتم 28-29 نزدیک 30
بعدشم گفتم بدون آنتی و با رزولوشن 1024*1280
در ضمن زمانی که کرایسیس 1 اومد بالاترین کارت گرافیک 8800 بود حالا اینکه با بهترین کارت گرافیک زمان خودش روی 30 فریم بیاد غیر عقلانیه؟
هر چه قدرم که گرافیکش بالا باشه باید حداقل 30 فریم رو بهترین سیستمها بیارن (تو زمان خودشو منظورمه;))

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or