Crysis 2 براي كنسولها غير ممكن بود

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
crysis25.jpg

Cevat Yerli درمورد اينكه اين بازي براي كنسولها غير ممكن به نظر ميرسيد صحبت هايي كرده و ميگه كه چي كار كردند تا بتونن اين بازي رو به كنسول ها هم بيارن. و همينطور ايشون اينو ميگن كه الان يك " شاهكار" رو هردو كنسول مثل PC ساختن.

"الان كه به ياد ميارم ، ما تجربه كمي با Cry Engine و همينطور 3D داشتيم. اما امروز ما تجربه ي خيلي بيشتري داريم و اون تجربه خونيني كه با PC داشتيم (بازي قبلي) باعث شد كه بتونيم قدم به قدم اين موتور رو بچكونيم و بهينه كنيم."

او اضافه كرد:
"ما به دنبال بهترين ويژگي ها براي بازي بوديم و ميگفتيم چطوري اينو بياريم براي كنسول ها. من اينو به افراد فنيمون مي گفتم : ما هيچ چاره اي نداريم ، اين حتما بايد براي كنسول ها هم بياد."

"اونا هم ميگفتن چيا ميشه و چه چيزهايي نميشه و وقتي به نظر غير ممكن ميومد ، من ميگفتم يه راه حل ديگه پيدا كنيد. و اين باعث شد كه خيلي بهينه سازي و دوباره بازبيني بشه (روي موتور). در نهايت اين كارهاي ما حتي نسخه PC رو هم بهتر كرد."

منبع

100% نسخه PC که خارق العاده شده!پیشرفت از شات هاش میباره -همینطوری داره چیکه چیکه ازش پیشرفت میریزه:دی

بله موافقم

از شاتهای مسخره بازی معلومه چه گندی بالا اوردن

البته روی pc وگرنه کنسول بازها برن بشکن بزنن

اما من به داستان و گیم پلی امیدوارم

Crysis 2 فقط روي PC.
آخه اگر PC نبود اونوقت Cry Engine و Crytek و Crysis هم در كار نبود.:evil:

الان يك " شاهكار" رو هردو كنسول مثل PC ساختن.

اینا به ان چیزی که رو کنسول ها ساختن (بر طبق مشاهدات SS های منتشر شده!) میگن شاهکار؟:confused:

من اينو به افراد فنيمون مي گفتم : ما هيچ چاره اي نداريم ، اين حتما بايد براي كنسول ها هم بياد."

كيفيت كمتر پول بيشتر آيا ؟ :biggrin1:

چه قدر پر رو هستن!
گند زدن تعریف هم میکنند از خودشون!
:laughing:

چه قدر پر رو هستن!
گند زدن تعریف هم میکنند از خودشون!
:laughing:

چرا اینقدر همه ناامیدین؟؟؟؟
من که میگم سربلند میشه....
خداییش صبر کنین دو تا تریلر بیاد بعد اینقدر بکوبینش،این سبک تاپیکا تمومی نداره...

يقينا شماره دوم حتي بهتر از شماره اول خواهد بود . دست بازيسازان كمپاني EA درد نكنه كه باعث شدن ما بتونيم اين بازي جذاب رو روي كنسولها هم انجام بديم

بازی هایی که نسخه PC بهتره مثل Crysis یا Rage رو باید روی PC بازی کنی اگه داشته باشی .

الان كه به ياد ميارم ، ما تجربه كمي با Cry Engine و همينطور 3D داشتيم
یعنی میشه 3D بازی کرد؟ تو کدوم پلتفرم؟

این انجین چقدر عیب و ایراد داره که تا حالا هیچ کمپانیِ بازی, حاضر به استفادَش نشده , غیر از خودشون, که تازه دارن به اسمِ بهینه کردن راش میندازن ...صد رحمت به Unreal-E

امیدوارم گرافیک نسخه pcبا کنسولی یکی باشه و الی برا crytek بد میشه!!!:laughing:

امیدوارم گرافیک نسخه pcبا کنسولی یکی باشه و الی برا crytek بد میشه!!!:laughing:
باو یک مدت بحث اجرا شدن بازی و تحقق یافتنش روی کنسول ها یک پا بحث بود واسه خودش حالا شما توقع داری نسخه ی کنسولی با نسخه ی PC یکی باشه ؟!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or