Crysis 2 براي كنسولها غير ممكن بود

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
crysis25.jpg

Cevat Yerli درمورد اينكه اين بازي براي كنسولها غير ممكن به نظر ميرسيد صحبت هايي كرده و ميگه كه چي كار كردند تا بتونن اين بازي رو به كنسول ها هم بيارن. و همينطور ايشون اينو ميگن كه الان يك " شاهكار" رو هردو كنسول مثل PC ساختن.

"الان كه به ياد ميارم ، ما تجربه كمي با Cry Engine و همينطور 3D داشتيم. اما امروز ما تجربه ي خيلي بيشتري داريم و اون تجربه خونيني كه با PC داشتيم (بازي قبلي) باعث شد كه بتونيم قدم به قدم اين موتور رو بچكونيم و بهينه كنيم."

او اضافه كرد:
"ما به دنبال بهترين ويژگي ها براي بازي بوديم و ميگفتيم چطوري اينو بياريم براي كنسول ها. من اينو به افراد فنيمون مي گفتم : ما هيچ چاره اي نداريم ، اين حتما بايد براي كنسول ها هم بياد."

"اونا هم ميگفتن چيا ميشه و چه چيزهايي نميشه و وقتي به نظر غير ممكن ميومد ، من ميگفتم يه راه حل ديگه پيدا كنيد. و اين باعث شد كه خيلي بهينه سازي و دوباره بازبيني بشه (روي موتور). در نهايت اين كارهاي ما حتي نسخه PC رو هم بهتر كرد."

منبع

به دلیل کامنت های بالا منم یه پست میدم !
عجب ! بعضی ها مثل اینکه طرفدار کنسول هستند ولی یه نکته ای هست همین کنسولها اگر نبودن الان وضعیت بازی ها خیلی بهتر از اینی که هست بود . اما خوب سازنده ها مجبور میشن با مشخصات کنسولی که مربوط به چند سال پیشه بازیهاشون رو بسازن ! من با پول سیستمی که مدتی پیش گرفتم می تونستم دقیقا 4 تا ایکس باکس بخرم اما خب چون از کنسول جماعت خوشم نمیاد اینکارو نکردم . یه نکته دیگه هم هست PC الان چند سال دیگه ممکنه به درد بازی نخوره اما برای کارهای دیگه باز هم PC هست ! اما کنسول چند سال دیگه جاش فقط تو سطل زباله هست .

بعضی ها هم جو گیر هستند و PS3 می گیرن تو ایران با اون قیمت های فضایی ! در حالی که واقعا ایکس باکس اگر بهتر باشه بدتر نیست . به جای اینکه با خرید بازیهای اورجینال PS3 به این شرکت های میلیاردر کمک کنید یه ایکس باکس بخرید با بازیهای کپی و بقیه پولش هم بدید یه فقیر که تو کشور ما پره ... ( لذتش هم بیشتر از بازی اورجینال :ی )

( من خیلی وقته تو نت نیستم قوانین سایت هم نمیدونم شاید بحث در مورد این موارد ممنوع باشه اگر ممنون بود که پاکش کنید دیگه چه میشه کرد )
اولا شما می دونی یه بازی که برای اجرا به سیستم high end احتیاج داشته باشه چقدر هزینه ساختشه ؟
ثانیا الان برو قیمت کن ببین یه کامپیوتر P III گرونتره یا یه n64 ;)
من نمی دونم شما اصلا کنسول داشتی یا نه ولی من که هنوز سگا مگا درایوم رو که 14 سال پیش خریدم هنوز دارم...
در مورد بازیهای ps 3 : خیلی ها مثل خودم یه عمر با بازیهای انحصاری ps زندگی کردن و خیلیها هم به دلایل دیگه ps3 می گیرن...
کسایی هم که 360 می خرن دلایل خودشون رو دارند...
واقعا من هم نمیدونم شما فرصت لذت بردن از یه شوتر مخصوص pc رو مثلا quake arena یا BF2 یا UT2004یا در برخی موارد خود CRYSISبا یه ماوس عالی داشتی یا نه؟؟؟
این قبیل لذت ها با کنسول به دست نمیاد
البته همونطور که تجربه ی kombat ونظیرش روی pc به دست نمیاد.
نتیجتا این که دست از این حرفای بیهوده بردارید لطفا!!!
من تو این پستم هیچ حرفی در مورد اینکه pc بده یا خوبه نزدم...
بعد کلا زیاد اهل بازی fps نیستم و بیشتر رو pc بازی های استراتژی نظیر Civilization و tatal war و... رو بازی می کردم و باید بگم تو Civilization IV و مخلفاتش در سطح hardcore بودم...
ضمنا لذتی که از Civilization IV رو pc بردم رو تو بازی مشابه تو کنسول یعنی Civilization Revolution نتونستم ببرم . چرا ؟ چون بازی به طرز وحشتناکی برای کنسولها ساده سازی شده بود...
البته همون طور که گفتید بازیهایی هم هستن که فقط رو کنسول می شه ازشون لذت برد مثل fifa و بازیهای jrpg و...

آخرین ویرایش:
من نمی دونم شما اصلا کنسول داشتی یا نه
واقعا من هم نمیدونم شما فرصت لذت بردن از یه شوتر مخصوص pc رو مثلا quake arena یا BF2 یا UT2004یا در برخی موارد خود CRYSISبا یه ماوس عالی داشتی یا نه؟؟؟
این قبیل لذت ها با کنسول به دست نمیاد
البته همونطور که تجربه ی kombat ونظیرش روی pc به دست نمیاد.
نتیجتا این که دست از این حرفای بیهوده بردارید لطفا!!!

بعضی ها هم جو گیر هستند و PS3 می گیرن تو ایران با اون قیمت های فضایی ! در حالی که واقعا ایکس باکس اگر بهتر باشه بدتر نیست . به جای اینکه با خرید بازیهای اورجینال PS3 به این شرکت های میلیاردر کمک کنید یه ایکس باکس بخرید با بازیهای کپی و بقیه پولش هم بدید یه فقیر که تو کشور ما پره ... ( لذتش هم بیشتر از بازی اورجینال :ی )
:laughing::laughing::laughing:

شاید باورش براتون سخت باشه ولی من برا بازی کردن با PC از دسته ی PS استفاده میکنم, حالا میخواد FPS باشه یا TPS....

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or