شایعه CRYSIS براي كنسول ها . BIOSHOCK 2 و.........

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

سايت GAME GURA اين شايعه ها رو قرار داده گفته اينها اتفاقات بزرگ E3 2008 هستند

118859_hs.jpg

- استوديو ي RETRO بر روي عنوان ZELDA در سبك اول شخص كار ميكنه

- عنوان CRYSIS براي 360 و PS3 در حال ساخته. كه براي PS3 در زمستان و براي 360 در تاريخ نامعلومي عرضه ميشود

- ه FLASH كه يكي از قهرمان كميك هاي D.C هست به دنياي GAME وارد ميشود . اين بازي به صورت مولتي پلتفرم عرضه ميشود

- عنوان دوم بازي BIO SHOCK به صورت انحصاري براي 360 و PC خواهد بود

- شركت SONY قصد خريد يكي از بزرگترين استوديو هاي GAME در جهان داره

موفق باشيد !!

آخرین ویرایش:
سلام !

سايت GAME GURA اين شايعه ها رو قرار داده گفته اينها اتفاقات بزرگ E3 2008 هستند

118859_hs.jpg

- استوديو ي RETRO بر روي عنوان ZELDA در سبك اول شخص كار ميكنه

- عنوان CRYSIS براي 360 و PS3 در حال ساخته. كه براي PS3 در زمستان و براي 360 در تاريخ نامعلومي عرضه ميشود

- ه FLASH كه يكي از قهرمان كميك هاي D.C هست به دنياي GAME وارد ميشود . اين بازي به صورت مولتي پلتفرم عرضه ميشود

- عنوان دوم بازي BIO SHOCK به صورت انحصاري براي 360 و PC خواهد بود

- شركت SONY قصد خريد يكي از بزرگترين استوديو هاي GAME در جهان داره

موفق باشيد !!
از این Zelda می شه چند تا Pic بزاری.تشکر

هيچ كدوم از كنسولها نميتوانند حتي تو خواب هم medium بازي رو اجرا كنند فكر كنم نسل بعد هم همينطور باشد.

ببيند خود Crytec ه Cry Engine 2 رو براي PS3 و X360 رو ساخته و مطمئنا ميشه اين بازي رو اين كنسول هااجرا كرد اونم روي تنظيمات نزديك به High اما اينكه چند فريم بده و چه جور بتونند فرضا بازي بهينه سازي كنند خدا داند { اگه بخواند بسازند كه من بعيد ميدونم }

یکی از مدیرای بخش سخت افزار بود حالا بگم بد میشه بخاطر همین نمیگم

كدوم مدير ؟ اونم مدير بخش سخت افزار !!!!ميشه بگيد چه كسي ؟؟؟؟

از این Zelda می شه چند تا Pic بزاری.تشکر

دوست عزيز بازي هنوز تاييد نشده پس مطمئنا عكسي هم براش نيومده

هيچ كدوم از كنسولها نميتوانند حتي تو خواب هم medium بازي رو اجرا كنند فكر كنم نسل بعد هم همينطور باشد.
هنوز هيچ سيستمي نيست جزييات كامل crysis رو نشون بده.
اولا که کنسولهای این نسل همون گذینه high و بیشترش را میتونن داشته . ولی مهمش فریم بازی که میخواد چقدر باشه .
بعد اونوقت شما اومدید از نسل بعدی کنسولها حرف میزنید شما خبر دارید که نسل بعدی کنسولها چقدر میتونن قدرت داشته باشند ؟
نسل بعدی کنسولها حداقل 5 برابر میتونن بیشتر از قدرت کنسولهای فعلی را داشته باشند .

دوما الان همون بازیهایی هستند که میخوان مثل crysis گرافیک داشته باشند و بعد روی کنسولها هم بیاد مثل بازی farcry2 که تو حد تریلر هایی که دیدم هیچ چی از کرایسیس کم نداره اونوقت همین بازی میخواد روی کنسولها بیاد .حالا خدا کنه مثل بازیهای دیگه نباشه که موقع عرضه شدن کلی با تریلر هاش فرق داشته باشه . پس چطور شد ؟
بعد اینکه گرافیک کرایسیس جزء dx9 چیزه دیگه ای نیست اینم که تو سایتها مثل گیم اسپات میتونی ببینی .
کنسولها هم dx9 را دارند فقط گفتم مونده به خلاقیت سازنده که بتونه چطور بازی را برای کنسولها بسازه که فریم خوبی بده . اینجا فقط اگه بخوان کرایسیس را برای کنسولها بسازن فریم اهمیت داره نه چیزه دیگه که اگه نتونن مجبور به کاهش گرافیکی یا از فزیک بازی کمش میکنن .

بازیهایی مثل Warhound هم هستند. مثال بزرگترش مثل rage که همه میدونن چه خبره..........بعد اونوقت میگن میتونن 60 فریم را داشته باشند!
حالا هم زیاد نمیشه به گفته های سازندگان اطمینان کرد چه حالا بازی rage باشه و چه کرایسیس که حرفهایی در مورد کنسولها زده .
فقط صبر میکنیم ونگاه میکنیم.

aghae 619 khele to badbini
fek mekoni drogh megam?!
esme oon moder (UNKNOW)BOD. HAMON AGHA ALIREZA
(CHERA ENJA NEMESHE FARSI NEVESHT?)
همچین چیزی که کارت گرافیک 360 یا هر کنسولی قدرتش به 8800 می رسه کاملا اشتباه هست و اصلا مقایسشونم مسخرس.
در این مورد هم که مدیر اینجا گفته که قدرت xenos به 8800GTX می رسه که من فکر کنم شما اشتباه گرفتی چون امکان نداره محمد رضا همچین چیزی گفته باشه ولی خوب اگرم هم جایی نوشته باشه کاملا اشتباه نوشته!

ميدونيد آدم از چي خندش ميگيره!؟
بعضي از دوستاني كه اينجا پست ميدن حتي به درستي نمي دونند كنسولشون! چه چيز هايي ساپورت ميكنه و اصلا برنامه نويسي! با كنسول چه فرقي با كامپيوتر داره يا اصلا چهار خط اطلاعات هم درست ندارند. يكي ميگه كنسول ها DX9 دارند يكي ميگه چون Crysis DX10 هست روي كنسول ها نمياد! يكي ميگه 360 در حد 8800 هر كس يك چيزي ميگه!
من فقط مطمئنم Crysis در 360 و PS3 در حالت Hight فريم 25 تا 30 صد درصد شدني است البته با حذف بعضي تكسچر ها ...
چيزي كه توي PC مشكل ساز و يك بازي با يك گرافيك معمولي فلان رم و فلان كارت گرافيكي نياز داره وجود سيستم عامل كه بخش بيشتر Cpu و ... رو براي پردازش خودش ميكنه و اجراي يك بازي هم توسط همين سيستم عامل صورت ميگيره! حالا من اون مقاله رو درست يادم نيست كه براتون شرح بدم. ولي چيزي كه در كنسول ها باعث برتري ميشه نسبت به PC تك ساختاري بودن اونهاست يعني چي!؟ يعني اين كه كنسول ساخت 2005 با كنسول ساخت 2008 هيچ تفاوتي از لحاظ قدرت ندارند همين كار دست سازندگان براي ساخت بازي باز ميكنه و سود ديگه اي كه كنسول ها نسبت به كامپيوتر هاي شخصي دارن اين كه براي پردازش بازي ها يك راست به سراغ CPU ميرند و اين وسط وابسته اي يا بهتر بگم دلالي وجود نداره! كه چيزي هم براي خودش برداره پس ميتونند از حداكثر توان يك CPU در يك كنسول استفاده كنند ولي در كامپيوتر به هيچ وجه چنين چيزي ممكن نيست. يك سري توضيح هم درباره رم بود كه الان چون ! مطمئن نيستم ميترسم چرت پرت بشه نميگم :biggrin1:
2 - شما اگه منظورت Crysis بود ميشه حرفتون به عنوان جك سال انتخاب كرد روي 8800 بازي به زور اجرا ميشه 30 فريم ثابت هم نميده اونوقت............؟
پس منم ديونم! چون با 8400 تونستم خيلي راحت بازي رو با Hight اجرا كنم! فقط تو صحنه هايي! كه خيلي شلوغ ميشد يا خيلي درب و ديوار ميريختم پايين! فريم به زير 5 ميرسيد! ولي هيچ وقت 0 نميشد.
جالب كه! وقتي درايور كارت رو هم ابديت كردم فريم زير 10 نميشد! البته! توي بازي دستگاه ريستارت ميشد كه مجبور شدم درايور كارتم رو! به همون حالت پيش فرض برگردونم.

highبه نظرت ارزش داره روfps10 بازی کنی؟!؟! توی 7600gs هم من رو high گذاشتم با res 800*600 فریم زیر 10 اومد!!! حالا فکر کنم 7600 از 8400 قویتر باشه!!

یه چییزی هم هست !!! رو کنسول Res مثل pc نیست!!! معمولا چون رو pc رزولوشن بالاتری استفاده میشه برا همین باید سیستم قوی تر باشه!!! کلا کنسول و pc قابل مقایسه نیست به قول دوستان!!!;)

highبه نظرت ارزش داره روfps10 بازی کنی؟!؟! توی 7600gs هم من رو high گذاشتم با res 800*600 فریم زیر 10 اومد!!! حالا فکر کنم 7600 از 8400 قویتر باشه!!

یه چییزی هم هست !!! رو کنسول Res مثل pc نیست!!! معمولا چون رو pc رزولوشن بالاتری استفاده میشه برا همین باید سیستم قوی تر باشه!!! کلا کنسول و pc قابل مقایسه نیست به قول دوستان!!!
والا! من گفتم روي بعضي از صحنه ها! اين حالت رخ ميده نه كل بازي روي 10 اجرا بشه! توي بازي هايي مثل Gears Of War يا Cod4 هم ممكنه! اين مشكل برات پيش بياد.
ولي حالا دقيقا نميدونم اما اون موقع كه من خريدم! با چندتا از بچه هاي اهل فن كه صحبت ميكردم ميگفتن 8400 از 7600 بهتر! حالا نميدونم! چون من هيچ وقت سر در سخت افزار نياوردم :biggrin1:

كنسول با PC قابل مقايسه نيست! ولي يك رايانه 399 دلاري با يك 360 كاملا قابل مقايسه است و اصلا حرفي براي گفتن نداره! شما يك رايانه 2 ميليون توماني رو با يك 360 مقايسه مي كنيد!
و قرار هم نيست كنسول ها توان يك دستگاه دومليوني رو به رخ بكشند!.

والا! من گفتم روي بعضي از صحنه ها! اين حالت رخ ميده نه كل بازي روي 10 اجرا بشه! توي بازي هايي مثل Gears Of War يا Cod4 هم ممكنه! اين مشكل برات پيش بياد.

كنسول با PC قابل مقايسه نيست! ولي يك رايانه 399 دلاري با يك 360 كاملا قابل مقايسه است و اصلا حرفي براي گفتن نداره! شما يك رايانه 2 ميليون توماني رو با يك 360 مقايسه مي كنيد!
و قرار هم نيست كنسول ها توان يك دستگاه دومليوني رو به رخ بكشند!.

اتفاقا کاملا قابل مقایسه است. چرا نیست؟ :دی
وقتی این حرف میتونه درست باشه که PC کاربرد دیگه ای جز بازی نداشته باشه. پس همگی ماشین ها رو بفروشیم و پیکان سوار شیم چون که هدف از ماشین فقط رسیدن به مقصد است.

پس هزار و هفت جور کاربرد دیگه PC رو هم همینجوری میگذاریم کنار؟

هزینه های پنهان کنسول رو خیلی راحت میشه با یک کمی دقت دید. همیشه که وجود یک کامپیوتر در هر خانه لازمه .. همچنین تلویزیون یا مانیتور برای بازی با کنسول. خوب این PC و تلویزیون از اول دنیا که ور دل ما وجود نداشته اند یا از هوا که Spawn نشدند. هزینه دارند. الان چندین تاپیک در همین انجمن هست "وصل شدن به لایو از طریق PC " "اتصال فلان به PC" "رایت بازی 360" و ...! این کارها که توسط چرخ خیاطی انجام نمیشه. به یک کامپیوتر نیاز داره.

حالا اینها به کنار . به جز همه چیزهایی که میشه از طریق غیرقانونی و Piracy از طریق PC بدست آورد (دانلود/رایت کرد) اگر فقط طریق قانونی رو در نظر بگیریم و همچنین فقط زمینه game رو .. تعداد بازی های Free روی کامپیوتر سر به فلک میزنه (برنامه های مجانی رو بیخیال میشیم). از MMORPG های مجانی گرفته تا نسل جدید بازیهای مجانی که ad supported هستند (مثلا Quake Live روی browser ) :دی

User-Created Content : برای این قسمت اصلا نمیشه قیمتی قائل شد. در برخی مواقع این mod ها بعد جدیدی به بازی اضافه کرده اند .. مثلا مود dota در Warcraft 3 یا مود های دیگرش مثل Tower Defence - Sheep Tag - Footman Frenzy - Hero Siege و مود های RPG. هر کدام از این مود ها با خود بازی تومنی هفت صنار فرق می کنند. چند روز پیش یک مپ مربوط به پورتال گرفتم . مپ طولانی و با کلی detail .. که برای گذارندنش به 2-3 ساعت وقت احنیاج هست. همین مپ بر فرض محال اگه روی live قرار بگیره کمتر از 10 دلار فروخنه نخواهد شد. یا چند وقت پیش یک مپ دیگه برای همین پورتال از طرف یکی از کارمندان Bethesda (معرف حضور هست که انشاا... Oblivion - Morrowind - Fallout3 ) که المان ها و نوآوری هایی در مپ داشت که توی حود بازی اصلی نبود. DLC ها یا همین Downloadable Content های روی کنسول رو شرکت های سازنده یا صاحب پلتفورم کنسول با پرداخت هزینه تولید میکنه و البته مجانی هم در اختیار ملت قرار نمیده ولی بازیکنان این سمت به صورت مجانی کار میکنند و مجانی هم در اختیار همبازیهاشون قرار میدهند.

روی کنسول : بازی مجانی (اصلا قرص سیانور مجانی برای خودکشی ) و user-created content تقریبا مساوی صفر!!!
از مارک رین (epic - باز هم معرف حضور هست که ) پرسیدند چرا editor بازی UT3 رو روی PS3 عرضه نمیکنید. گفت برای ساخت مود باید از چند برنامه علاوه بر editor برای طراحی مدل ها و texture ها استفاده کرد (مثل 3D Studio و Photoshop و اینها) که PS3 هم RAM اش کمه و .... :دی بله روی PC هم میشه درست کرد ولی نیاز به PC دارد که خوب هزینه دارد و البته نکته دیگه اینه که این user-created content های UT3 روی پلتفورم PS3 کجان ؟ :دی

بازیهای شرکت های مستقل یا همون indie ها

این بازیها رو شرکت های کوچک مینویسند که publisher درست حسابی ندارند . معمولا این بازیها نوآوری های خفنی دارند. همین پورتال یک بازی indie بوده که بعدا توسط valve شده portal . یا مثلا Crayon Physics که مجانی هم هست. همه طرفداران RPG یک سر به سیستم جدید RPG که قراره در بازی Reluctant Hero به کار بره بزنند هم بد نیست.
روی کنسول این بدبخت ها نمیتونند بازی رو عرضه کنند. چون حنی اگه شرکت بخواد مجانی هم بازی به دوستان تحویل بده هم باید به مایکروسافت یا سونی روی هر نسخه پولی پرداخت کنه:دی (تقریباً همون تفاوت قیمت ده دلاری بازی های PC و 360 مثلا) . در نتیجه بازی نوآورانه هم وجود ندارد یا کمتر وجود دارد. چون باید یک publisher درست حسابی داشت و اون هم چون داره هزینه میکنه نمیاد روی یک سری crazy idea سرمایه گذاری کنه. پس تقریبا جایی برای تست این جور ایده ها هم وجود نداره.

ژانرهایی که روی کنسول وجود ندارند.
چند تا ژانر داریم که یا اصلا روی کنسول موجود نیستند و یا درست حسابی موجود نیستند. مثلا MMO که اصلا موجود نیست (حرفهایی از اون MMO شرکت سونی بود که چند وقته خوابیده). که تجربه منحصر بفردی است . من توی دو سال و نیم گذشته تقریبا 3700 ساعت آنلاین بازی کردم که حدود 2800 ساعت اش در MMO بوده (GW و WoW ) واین این تجربه روی پلتفورم دیگه موجود نیست. Point and Click Adventure های کلاسیک (مثلا Sam&Max که البته قراره روی Wii بیاد و با کنترلر Wii باید چیز جالبی از کار دربیاد) . RTS به صورت درست حسابی . الان مثال C&C3 و WiC زده میشه. ولی خوب این بازیها در ژانر استراتژی روی PC هم جرف خیلی زیادی برای گفتن ندارند و بازی top نیستند. مثلا اگر Starcraft2 برای کنسول منتشر شد و mutli هم بازی شد میشه گفت که این ژانر الان درست حسابی اون ور وجود داره ولی هنوز نیست.

خوب تا اینجا لیستمون چی شد؟

- هزینه خرید PC برای کاربردهای متفرقه (متفرقه از نگاه گیمینگ البته) مثل برنامه ها و Web Surfing (انجمن بازی و خواندن نقد و اخبار در مورد بازیها مثلاً ) و غیره . البته روی PS3 هم linux وجود داره. به قول فرنگی ها be my guest ، وبگردی با استفاده از اون سیستم عامل واقعا تجربه قشنگی است. خوش بگذره.

- بازیهای مجانی (+ برنامه ها)

- ده دلار کمتر برای هر بازی (که تقریبا کلش به جیب شرکت سازنده پلتفورم سرازیر میشه)

- هزینه Live برای استفاده از سیستمی که Dedicated Server ندارد و در مقایسه با سیستم های آنلاین این ور مثل Battle.Net که مجانی هم هستند چیز خاصی نیست.

- User-Created Contents - Mods = 0 که بعضی از این مود ها انگار بازی جدیدی هستند.

- بازیهای شرکت های مستقل که معمولا نوآوری های جالبی دارند.

- ژانرهایی که روی کنسول وجود ندارند.

- ...

خوب الان اینجا بحث این نیست که این بهتره یا اون بدتر!

بحث من اینه که میگید کنسول فلان دلاری از کامپیوتر هم قیمتش گرافیک بهتری رو به نمایش میگذاره . خوب این کنسول فقط همین کار رو میتونه بکنه. این ور خروارها موجودیت وجود داره که پرداخت هزینه های بیشتر رو میتونه justify بکنه و کسی با جساب دو دو تا چهارتا ببینه که این چیزهایی که روی PC داره از دست میده براش ارزش پرداخت اون هزینه بیشتر رو داره. البته یک سری مسائلی هم اون ور (روی یک پلتفورم دیگه) هست که به سلبقه کسی ممکنه خوش بیاد و روی PC نباشه. مثلا کسی که عاشق MGS4 باشه و بدون این بازی شب خوابش نمیبره :دی

البته برای اجرای بازی ها در حد 360 نیازی هم به کامپیوتر دو میلیونی نیست .. با یک کامپیوتر یک میلیونی هم میشه بازی رو به همون کیفیت و بلکه بهتر اجرا کرد و "فریم هم هیچگاه به صفر نرسه" !!! :دی

آخرین ویرایش:
TyRaX جان همه حرف هاي شما درست ولي مسئله اينجاست كه الان درباره بازي هايي صحبت ميكنيم كه بين كنسول ها و كامپيوتر عرضه مي شوند و صرف با كدوم است. به طور پيش فرض من اينجوري در نظر گرفتم كه ما يك كامپيوتر ميخوايم بگيريم فقط براي انجام مثلا Crysis و خب براي اين كه بهترين رو داشته باشي بايد بهترين چيزي كه داري رو براش فدا كني. اما شما از يك كنسول نبايد توقع داشته باشيد با يك كامپيوتري رقابت كنه كه هزينه اون سه يا چهار برابر بله يك وقت هست يك نفر صرفا براي كارش ميره يك كامپيوتر 2 ميليوني ميبنده و يك وقت هم Crysis بازي ميكنه خب اينجا نميشه گفت كه يك 360 مثلا به صرف تر است. اما يك وقت هست يكي مياد ميره يك كامپيوتر ميخره دو ميليون تومان پاش ميده Crysis بازي كنه و مياد يك 360 ميخره با 250 دلار و توقع داره همپاي اون كامپيوتر كار كنه كه اين اشتباه است. منظورم مقايسه انجام بازي در كامپيوتر با كنسول هاست همين :biggrin1: كاري ديگه به بخش هايي مثل برنامه ، وب گردي و وصل شدن به لايو و... رو ندارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or