Cryostasis: The Sleep of Reason

CryostasisLogo.jpg

شرکت سازنده : Action Forms Limited
شرکت پخش کننده : 1C Company
تاریخ عرضه : TBA 2009
ژانر : Shooter
اسکرین شات : اینجا
تریلر : اینجا

در قسمتی از قطب شمال ، ایستگاه روسیه Pole 21 ، سال 1968 :
Alexander Nesterov یک هواشناس است که برای بررسی باد شمالی ( North Wind ) ، یک یخ شکن اتمی مدفون شده در قطب شمال ، فرستاده می شود. این یخ شکن روزی برای کشورش فعالیت می کرده اما طی ماموریتی خطرناک وارد تله ای یخی شد و آهسته شروع به یخ زدن کرد و تمامی سرنشینان داخل آن نیز مردند. Alex باید علت این واقعه را در صورتی که باید به دنبال منابعی از گرما برای زنده ماند بگردد ، بررسی کند. Alex یک انسان معمولی نیست و دارای قدرت Mental Echo می باشد که به او قدرت جستجو درون ذهن یک شخص مرده را می دهد و می تواند با دست بردن در گذشته آن شخص گذشته و آینده وی را تغییر دهد.
Cryostasis: Sleep of Reason ما را وارد دنیای تاریک ، ترسناک و یخ زده می کند در حالی که تلاش می کنیم تا بر واقعیت های هولناک باد شمالی پی بریم.

موفق باشید:love:...

Last edited by a moderator:
سلام
این بازی بدی نیست. اما خوب هم نیست. به نظرم نمره 6.5 مناسبه.
کنترل بازی چندان راحت نیست.
گرافیک تکنیکی بازی بالا هست. به خصوص در زمینه نور پردازی .اما گرافیک هنریش چندان چنگی به دل نمیزنه. بافتها تنوعشون خیلی کم هست. همینطور آبجکتها و اشیاء بازی. طراحی فضاها هم خیلی یکنواخته هست و تا اونجایی که من بازی کردم هیچ لول outdoor ای نداشت. تنوع اسلحه و دشمنها هم کمه.
گیم پلی هم شامل این میشه که به قدرتی که دارین با اجساد مردگان داخل کشتی ارتباط بر قرار میکنین و با تغییر دادن اتفاقاتی که در گذشته افتاده مسیر زمان حال بازی رو باز میکنید. اولای بازی ممکنه این جالب باشه اما به نظرم بعد از یه مدت خسته کننده میشه. توی این بازی منابع گرمایی مهمن و باید حواستون باشه که جون و استقامت و قدرت با منابع گرما پر میشن.
یکی از جلوه های جالب بازی آب شدن یخ ها هنگامی که اتاق گرم میشه هست که من قبلا اینو تو هیچ بازی ندیده بودم. اگه تکسچر متحرک نباشه احتمالا فیزیک ( physx ) هست. اما هیچ آبی روی کف اتاق جریان پیدا نمیکنه. خلاصه نفهمیدم این چیه.... :cheesygri
بازی به نظر میاد داستان خوبی داشته باشه. در واقع شما 3 داستان رو همزمان دنبال میکنین . زمان حال، اتفاقات گذشته کشتی و قبل از یخبندان و تکه تصویرهای داستانی که در طول بازی کردن به دست میارین. از اونجایی که حوصله داستان گوش کردن نداشتم کلا نفهمیدم این داستانها درباره چی هستن.
خلاصه یه بازی دسته 2 خوب روسی هست.... .

زبان بازي كه خب طبعا روسيه . چون بازي روسي هست و ديالوگ ها نوشته هاي روي كاغذ ها و در و ديوار
اما منوي بازي و زيرنويس ها انگليسي هست
مال من حداقل اينطوري بود !

سلام دوستان من یه مشکل گرافیکی دارم وقتی تو تنظیمات shader4انتخاب میکنم یه مقدار قاطی میکنه و بعضی جاها رنگبندیش بهم میخوره اما میزارم رو shader3درست میشه کسی این مشکل داسته؟پچ که واسه بازی نیومده؟

سلام دوستان من یه مشکل گرافیکی دارم وقتی تو تنظیمات shader4انتخاب میکنم یه مقدار قاطی میکنه و بعضی جاها رنگبندیش بهم میخوره اما میزارم رو shader3درست میشه کسی این مشکل داسته؟پچ که واسه بازی نیومده؟
توی ویستا بازی میکنی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or