Cryostasis: The Sleep of Reason

CryostasisLogo.jpg

شرکت سازنده : Action Forms Limited
شرکت پخش کننده : 1C Company
تاریخ عرضه : TBA 2009
ژانر : Shooter
اسکرین شات : اینجا
تریلر : اینجا

در قسمتی از قطب شمال ، ایستگاه روسیه Pole 21 ، سال 1968 :
Alexander Nesterov یک هواشناس است که برای بررسی باد شمالی ( North Wind ) ، یک یخ شکن اتمی مدفون شده در قطب شمال ، فرستاده می شود. این یخ شکن روزی برای کشورش فعالیت می کرده اما طی ماموریتی خطرناک وارد تله ای یخی شد و آهسته شروع به یخ زدن کرد و تمامی سرنشینان داخل آن نیز مردند. Alex باید علت این واقعه را در صورتی که باید به دنبال منابعی از گرما برای زنده ماند بگردد ، بررسی کند. Alex یک انسان معمولی نیست و دارای قدرت Mental Echo می باشد که به او قدرت جستجو درون ذهن یک شخص مرده را می دهد و می تواند با دست بردن در گذشته آن شخص گذشته و آینده وی را تغییر دهد.
Cryostasis: Sleep of Reason ما را وارد دنیای تاریک ، ترسناک و یخ زده می کند در حالی که تلاش می کنیم تا بر واقعیت های هولناک باد شمالی پی بریم.

موفق باشید:love:...

Last edited by a moderator:
بازی از سایت Gamespot نمره 8 گرفته:eek:
ریلیز اصلی بازی 24 آپریل بوده.7 روز پیش ( البته فکر کنم دو سه ماه پیش یک نسخه از بازی پیدا میشد!فکر کنم روسی بود)
کسی بازی رو نگرفته؟نسخه اصلی البته.

من نسخه روسیشو گرفتم.خدایش بازیه خوبی بود.همون 8 که GS بهش داده حقشه.
داستان قشنگ(زیرنویسش انگلیسی بود) محیط جالب و تقریبا ترسناک فضاسازی جالب
تازه سلامتی هم به سرما برمی گرده.یعنی باید خودتونو گرم نگه دارید وگرنه ................
من شخصا خوشم اومد از بازی

من بازی رو تموم کردم
بازی طولانی بود
گرافیک هم عالی عالی
فقط بازی کمی کند بود.

با شما موافقم، اما به نظر من همین کند بودن باعث میشد بازی تو سبک FP horror survivor شخصیت خاصی پیدا کنه (برعکس بازیهای دیگه ای که توی این سبک ساخته شدن و اغلب تندآهنگ هستن). همین کندبودن باعث میشه حس تعلیق بازی بسیار تأثیرگذار باشه.

اتفاقاً به دوستان پیشنهاد میکنم، نسخه ی روسی رو بازی کنن، چون حال و هوای بازی کاملاً روسیه (سرد، بی احساس، و البته عمیق) و صدای شخصیتها که به روسی صحبت میکنن خیلی خوب با حس و حال بازی سازگاره.

درکل بازی خوب و شاخصیه. البته برای کسایی که صبورند و میتونن خط داستان رو دنبال کنن و الکی دنبال running and shooting نیستن. ;)

بازي عالي بود . بي نظير بود . داستان گرافيك صداگذاري همه چيزش خوب بود
من حدودا يه ماه پيش تمومش كردم . اما چون تاپيك نداشت اينجا حرفي در موردش نزدم :confused:
ولي به همه پيشنهاد ميكنم بازي كنن . قول ميدم لذت ببريد :love:

والا من بازی کردم ولی انقدر گیم پلی کندی داشت بعد از حدود 1 ساعت خوابم گرفت.
گرافیکش در عین حال که نقاط قوتی داشت ولی بعضی جاها تکسچر هاش خیلی داغون بود.
خیلی اپتیمایز نبود بعضی مواقع افت فرم زیادی میگرفت.

بله حق با شماست
شما يه كوپه هاي برف در بعضي فضاهاي باز نگاه ميكردين فكر ميكردين يه بچه 5 ساله طراحيش كرده :laughing:
يا بعضي نقاط كور رو خوب در نياورده بودن
اوفت فريم عجيبي داشت :confused: ولي به عجيبيه Necro Vision نبود
بازي بي روح بود تا حدودي دقيقا مثل Doom 3
ولي ماجراش جالب بود . عمق داستانش هم لذت بخش بود . همين براي من بسه در انتخاب بازي ;)

منم دنبال این بازی هستم... فکر کنم بازی جالبی باشه...
لطفا بیشتر راجع به این بازی نظر بدید ای کسانی که بازی کردید :biggrin1:

اقا شما بگير بازي كن پشيمون نميشي
كاملا جديد هست بازي . قول ميدم اين شكل بازي تا حالا انجام نداده باشي ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or