Multi Platform Cronos : The New Dawn

سازنده
Bloober team
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Bloober
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
20241017_220422.jpg
IMG_20241017_212630_397.jpg
IMG_20241017_212630_018.jpg
IMG_20241017_212629_876.jpg
IMG_20241017_212630_127.jpg
طی مراسم Xbox Partner Preview بلوبر تیم از جدیدترین اثر خود در ژانر ترسناک و علمی تخیلی رونمایی کرد.

▫️بازی در دنیای غم انگیزی جریان دارد که در آن بی رحمی را در اروپای شرقی با فناوری های آینده نگرانه، خواهید دید

▪️داستان بازی، مرز بین گذشته و آینده را در بر می‌گیرد جایی که بشریت، در رویدادی فاجعه بار به نام The Change، برای همیشه تغییر کرد و به موجوداتی کابوس وار، تبدیل شدند.

▫️بازیکنان باید در جستجوی شکاف های زمانی خاص (که وار لهستان سال ۱۹۸۰ خواهند شد) به جستجوی افراد کلیدی از گذشته روند، که طی آن رویداد از بین رفتند و با پیدا کردن اسانس این افراد، باعث شوند که آنها در آینده، بازیکنان را همراهی کنند.

▪️بقا به توانایی شما در استراتژی و برنامه‌ریزی بستگی دارد، باید از تجهیرات خود به طور کامل استفاده کنید زیرا تصمیمات سریع ممکن است تفاوت بین مرگ و زندگی را رقم بزند.

بازی طی تاریخ نامشخصی در ۲۰۲۵ برای کنسولهای نسل ۹ و pc منتشر میشود.

مدتی هست میخوام بازی را تهیه کنم منتهی مشکلم اینه که هرچقدر ویدیوها dlc را میبینم جذبش میشم و بعد میرم ویدیو بازی اصلی را میبینم مقداری دفع میشم ! عجیبه احساس میکنم dlc بهتره از بازی اصلی.
عزیزانی که خودشون بازی را تجربه کردن ( نه اینکه از یوتیوب دیده باشن و نسخه بپیچن ) لطفا بهم راهنمایی کنن ارزش داره بازی را تهیه کنم یا نه ؟؟؟ چون الان چندین میلیون باید پیاده شم.
فن dead space و رزیدنت اویل هم هستم اما اون ها کمبود مهمات معنای خاصی توشون نداره مگر عمدی بخوای روی سخت ترین حالت تجربشون کنی.

• Like
Reactions: MyJinx
مدتی هست میخوام بازی را تهیه کنم منتهی مشکلم اینه که هرچقدر ویدیوها dlc را میبینم جذبش میشم و بعد میرم ویدیو بازی اصلی را میبینم مقداری دفع میشم ! عجیبه احساس میکنم dlc بهتره از بازی اصلی.
عزیزانی که خودشون بازی را تجربه کردن ( نه اینکه از یوتیوب دیده باشن و نسخه بپیچن ) لطفا بهم راهنمایی کنن ارزش داره بازی را تهیه کنم یا نه ؟؟؟ چون الان چندین میلیون باید پیاده شم.
فن dead space و رزیدنت اویل هم هستم اما اون ها کمبود مهمات معنای خاصی توشون نداره مگر عمدی بخوای روی سخت ترین حالت تجربشون کنی.
بازی مثل رزیدنت اویل و بقیه بازی های با هزینه ساخت بالا ، با کیفیت و درجه یک نیست. اما بیشتر از حد انتظار هم ظاهر میشه، من فکر نمیکردم تا این حد برام لذت بخش باشه. خیلی تنوع محیط و دشمنا زیاد نیست، یکم هم سختی بازی مربوط به کمبود مهمات بیشتر از بقیه بازی های این سبک حس میشه. خلاصه که مثلا بازی های اویل ۴ ریمیک- الن ویک ۲- سایلنت هیل دو ریمیک.. با اختلاف از این بازی بهترن برای من. اما این بازی مثلا از callisto protocol خیلی بازی بهتری برای من بود

• Like
Reactions: ps34 and MyJinx
بازی ترسناک و جذابه. فضاسازی بشدت دارک و خفنیم داره. سختم هست حتی روی درجه سختی نرمال. مهمات زیاد نیست ولی اگه حساب شده بازی کنی مشکلی برات پیش نمیاد. خیلی جاها میتونی فرار کنی رد شی از بینشون یا با تله های انفجاری چندتایی تلفات بگیری.
منتهی ۲تا مسئله داره بازی. یک اینکه بشدت کاراکترت سنگین و کنده. خیلی زیاد کنده!
دومم اینکه در حد دد اسپیس و RE اینا نیست ولی به خودی خودش سرگرم کننده و ترسناکه. فضاسازیشو عالی دراوردن بعیده درگیرت نکنه.

• Like
Reactions: ps34
داداش اگر با DS و RE حال می کنی خوشت میاد؛ اتمسفر و داستان و روایت مرموز و تاریک، لول دیزاین و گیم پلی درست....من هر چی از یه بازی تو این سبک میخواستم داشت
با آپدیت هایی هم که الان داده رو نرمال نمیشه بهش گفت سخت؛ اگر قلق اش بیاد دستت و از مکانیک های بازی درست استفاده کنی کار درمیاد. بعدم کلاً بازی ای نیست که تو بخوای هر کی جلو راهته رو بکشی.... اگر می بینی یه جا تعداد زیاده یا طرف گندست، اگه مهمات زیاد داری بسم الله نداشتی فرار کن :D

• Like
Reactions: m.d.makan and ps34
بازی مثل رزیدنت اویل و بقیه بازی های با هزینه ساخت بالا ، با کیفیت و درجه یک نیست. اما بیشتر از حد انتظار هم ظاهر میشه، من فکر نمیکردم تا این حد برام لذت بخش باشه. خیلی تنوع محیط و دشمنا زیاد نیست، یکم هم سختی بازی مربوط به کمبود مهمات بیشتر از بقیه بازی های این سبک حس میشه. خلاصه که مثلا بازی های اویل ۴ ریمیک- الن ویک ۲- سایلنت هیل دو ریمیک.. با اختلاف از این بازی بهترن برای من. اما این بازی مثلا از callisto protocol خیلی بازی بهتری برای من بود
من روز انتشار بازی کردم.

انصافا لول دیزاینش که نابوده.
کلی حذفیات باس/دشمنها و مناطق داره که این روند گیم پلیش رو هم تحت تاثیر گذاشته.
با آپدیتها مواردی فیکس شده که هیچکدوم اونهایی که بالاتر اشاره کردم نبوده.

اما بازی واقعا خوبیه و حتما ارزش بازی کردن رو داره.
مخصوصا اگه کسی میخواد بخره تو تخفیفها و... یه گزینه عالیه و کسی که طرفدار سبکه حتما باید تجربش کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or