طی مراسم Xbox Partner Preview بلوبر تیم از جدیدترین اثر خود در ژانر ترسناک و علمی تخیلی رونمایی کرد.
بازی طی تاریخ نامشخصی در ۲۰۲۵ برای کنسولهای نسل ۹ و pc منتشر میشود.
بازی مثل رزیدنت اویل و بقیه بازی های با هزینه ساخت بالا ، با کیفیت و درجه یک نیست. اما بیشتر از حد انتظار هم ظاهر میشه، من فکر نمیکردم تا این حد برام لذت بخش باشه. خیلی تنوع محیط و دشمنا زیاد نیست، یکم هم سختی بازی مربوط به کمبود مهمات بیشتر از بقیه بازی های این سبک حس میشه. خلاصه که مثلا بازی های اویل ۴ ریمیک- الن ویک ۲- سایلنت هیل دو ریمیک.. با اختلاف از این بازی بهترن برای من. اما این بازی مثلا از callisto protocol خیلی بازی بهتری برای من بودمدتی هست میخوام بازی را تهیه کنم منتهی مشکلم اینه که هرچقدر ویدیوها dlc را میبینم جذبش میشم و بعد میرم ویدیو بازی اصلی را میبینم مقداری دفع میشم ! عجیبه احساس میکنم dlc بهتره از بازی اصلی.
عزیزانی که خودشون بازی را تجربه کردن ( نه اینکه از یوتیوب دیده باشن و نسخه بپیچن ) لطفا بهم راهنمایی کنن ارزش داره بازی را تهیه کنم یا نه ؟؟؟ چون الان چندین میلیون باید پیاده شم.
فن dead space و رزیدنت اویل هم هستم اما اون ها کمبود مهمات معنای خاصی توشون نداره مگر عمدی بخوای روی سخت ترین حالت تجربشون کنی.
بازی ترسناک و جذابه. فضاسازی بشدت دارک و خفنیم داره. سختم هست حتی روی درجه سختی نرمال. مهمات زیاد نیست ولی اگه حساب شده بازی کنی مشکلی برات پیش نمیاد. خیلی جاها میتونی فرار کنی رد شی از بینشون یا با تله های انفجاری چندتایی تلفات بگیری.مدتی هست میخوام بازی را تهیه کنم منتهی مشکلم اینه که هرچقدر ویدیوها dlc را میبینم جذبش میشم و بعد میرم ویدیو بازی اصلی را میبینم مقداری دفع میشم ! عجیبه احساس میکنم dlc بهتره از بازی اصلی.
عزیزانی که خودشون بازی را تجربه کردن ( نه اینکه از یوتیوب دیده باشن و نسخه بپیچن ) لطفا بهم راهنمایی کنن ارزش داره بازی را تهیه کنم یا نه ؟؟؟ چون الان چندین میلیون باید پیاده شم.
فن dead space و رزیدنت اویل هم هستم اما اون ها کمبود مهمات معنای خاصی توشون نداره مگر عمدی بخوای روی سخت ترین حالت تجربشون کنی.
داداش اگر با DS و RE حال می کنی خوشت میاد؛ اتمسفر و داستان و روایت مرموز و تاریک، لول دیزاین و گیم پلی درست....من هر چی از یه بازی تو این سبک میخواستم داشتمدتی هست میخوام بازی را تهیه کنم منتهی مشکلم اینه که هرچقدر ویدیوها dlc را میبینم جذبش میشم و بعد میرم ویدیو بازی اصلی را میبینم مقداری دفع میشم ! عجیبه احساس میکنم dlc بهتره از بازی اصلی.
من روز انتشار بازی کردم.بازی مثل رزیدنت اویل و بقیه بازی های با هزینه ساخت بالا ، با کیفیت و درجه یک نیست. اما بیشتر از حد انتظار هم ظاهر میشه، من فکر نمیکردم تا این حد برام لذت بخش باشه. خیلی تنوع محیط و دشمنا زیاد نیست، یکم هم سختی بازی مربوط به کمبود مهمات بیشتر از بقیه بازی های این سبک حس میشه. خلاصه که مثلا بازی های اویل ۴ ریمیک- الن ویک ۲- سایلنت هیل دو ریمیک.. با اختلاف از این بازی بهترن برای من. اما این بازی مثلا از callisto protocol خیلی بازی بهتری برای من بود