طی مراسم Xbox Partner Preview بلوبر تیم از جدیدترین اثر خود در ژانر ترسناک و علمی تخیلی رونمایی کرد.
بازی طی تاریخ نامشخصی در ۲۰۲۵ برای کنسولهای نسل ۹ و pc منتشر میشود.
نمیدونستم شخصیت اصلی خانومه.
طراحی مراحل و اون مکانیزم جابجایی کف و پرسپکتیو، خیلی بازی رو جذاب کرده.
برای من یه وایب returnal هم داشت. تاریخ انتشارش امیدوارم نزدیک باشهنمیدونستم شخصیت اصلی خانومه.
گیم پلی و دشمنهای بازی عملا دد اسپیسه + ویژگیهای ماورایی سایلنت هیلی.
به لطف UE و انیمیشنهای جذاب شخصیت اصلی کمی هم حال و هوای کلیستوپروتوکل رو داره.
پس چرا تاریخ ندادن.
گذاشتن برای گیمزکام؟
معمولا تو تمام پیش نمایش ها چند ساعت یا چند لول یکسان رو به همه می دن، و از همون تولید محتوا می کنن، گاهی هم برای همونی که برای پیش نمایش عرضه کردن محدودیت می زارن می گن تو ویدیوتون کدوم قسمتا مجاز برای نمایش هست و کجا نیست(پیشتر تو ریویو ها این اتفاق میوفته تا پیش نمایش ها)همشون یک بخش رو نشان می دهند و نقد می کنند ؟
انصافا خوبه.35 دقیقه رسمی توسط کانال خوده بلوبر
کلا فیدبک شلیکا زیاد جالب نبود . البته طرف هم تو در دیوار بود و درست به جاهای حساس دشمنا شلیک نمیکرد !! بازی سیستم قطع عضو هم نداره متاسفانه. گیم پلی تا اینجا هرچی نشون دادن بیشتر رزیدنت اویل بوده تا Dead Space . یـ چیزی دیگه که من خوشم نیومد تعداد دشمنا در آن واحد بود . تو یـ محیط کوچیک 20 تا دشمن همه هم شبیه به هم یکی اینکه سریع باعث تکراری شدن کامبت میشه یکی هم اون المان ترس و دلهره ای که باید ایجاد کنه رو سریع از بین میبره .انصافا خوبه.
اونجاش که روی دستگاه کد 451 زد که ادای دینی به ایمرسیوسیمها بود واقعا سورپرایز شدم.
به نظرم چندتا ایراد هم داره ، اینکه وقتی به دشمن شلیک میکنیم بازخورد خوبی ازش نمیگیریم.
انگار سوزن پرت کردی سمت دشمن و اون لگدی که باید رو نمیخورن.
یکی این و دیگه اینکه این ویدئو رو که دیدم میتونم بگم واقعا دوست ندارم که کرکتر حرف بزنه و هینت بده ، خوشم نیومد.
کاش حرف نمیزد.
UI بازی و کلا آیتمهایی که میخواد از روی زمین برداره رو یجوری هایلایت میکنه که مثل لیزر تا چندمتر میاد بالا که داداش یادت نره این رو بگیری.
امیدوارم گزینه ای داشته باشه که بشه این رو کمتر کرد یا کلا خاموش کرد.
مورد بعدی که ایراد نیست ولی میخوام بگم با دداسپیس تفاوتهایی هم داره ، دشمنهای اینجا خیلی کندتر حرکت میکنن و مثل نکرمورف های DS سریع نیستن.
کلا سرعت گیم پلی بازی رو پایین تر از DS در نظر گرفتن.
این بازی بهترین تجربش روی PC باید باشه ، چون این FOV که من میبینم اگه کمی بازی کنم سردرد میگیرم.