Multi Platform Cronos : The New Dawn

سازنده
Bloober team
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Bloober
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
20241017_220422.jpg
IMG_20241017_212630_397.jpg
IMG_20241017_212630_018.jpg
IMG_20241017_212629_876.jpg
IMG_20241017_212630_127.jpg
طی مراسم Xbox Partner Preview بلوبر تیم از جدیدترین اثر خود در ژانر ترسناک و علمی تخیلی رونمایی کرد.

▫️بازی در دنیای غم انگیزی جریان دارد که در آن بی رحمی را در اروپای شرقی با فناوری های آینده نگرانه، خواهید دید

▪️داستان بازی، مرز بین گذشته و آینده را در بر می‌گیرد جایی که بشریت، در رویدادی فاجعه بار به نام The Change، برای همیشه تغییر کرد و به موجوداتی کابوس وار، تبدیل شدند.

▫️بازیکنان باید در جستجوی شکاف های زمانی خاص (که وار لهستان سال ۱۹۸۰ خواهند شد) به جستجوی افراد کلیدی از گذشته روند، که طی آن رویداد از بین رفتند و با پیدا کردن اسانس این افراد، باعث شوند که آنها در آینده، بازیکنان را همراهی کنند.

▪️بقا به توانایی شما در استراتژی و برنامه‌ریزی بستگی دارد، باید از تجهیرات خود به طور کامل استفاده کنید زیرا تصمیمات سریع ممکن است تفاوت بین مرگ و زندگی را رقم بزند.

بازی طی تاریخ نامشخصی در ۲۰۲۵ برای کنسولهای نسل ۹ و pc منتشر میشود.

نمیدونستم شخصیت اصلی خانومه.
گیم پلی و دشمنهای بازی عملا دد اسپیسه + ویژگیهای ماورایی سایلنت هیلی.
به لطف UE و انیمیشنهای جذاب شخصیت اصلی کمی هم حال و هوای کلیستوپروتوکل رو داره.

پس چرا تاریخ ندادن.
گذاشتن برای گیمزکام؟

نمیدونستم شخصیت اصلی خانومه.
گیم پلی و دشمنهای بازی عملا دد اسپیسه + ویژگیهای ماورایی سایلنت هیلی.
به لطف UE و انیمیشنهای جذاب شخصیت اصلی کمی هم حال و هوای کلیستوپروتوکل رو داره.

پس چرا تاریخ ندادن.
گذاشتن برای گیمزکام؟
برای من یه وایب returnal هم داشت. تاریخ انتشارش امیدوارم نزدیک باشه

گیم پلی دیدم . صدای کارکتر که انگار بازی ریترنال بود . مو نمی زد

اتمسفر انگار ترکیب بازی چرنوبیل و دد اسپیس هست .

وسع و پتانسیل استدیو همینه . بازی بدی به نظر نمیاد . پیش بینی من ۷۸ تا ۸۲ هست متاش

اگر به تایم بازی آب نبسته باشند و مراحل متنوع و هدفمند باشه ارزش تجربه رو داره

همشون یک بخش رو نشان می دهند و نقد می کنند ؟
معمولا تو تمام پیش نمایش ها چند ساعت یا چند لول یکسان رو به همه می دن، و از همون تولید محتوا می کنن، گاهی هم برای همونی که برای پیش نمایش عرضه کردن محدودیت می زارن می گن تو ویدیوتون کدوم قسمتا مجاز برای نمایش هست و کجا نیست(پیشتر تو ریویو ها این اتفاق میوفته تا پیش نمایش ها)

• Like
Reactions: Thundersky
خلاصه پیش نمایش ها:

همه به شدت از اتمسفر و دنیاسازی بازی شدیدا لذت بردن

اکثرا در نگاه اولیه بازی حس یک دد اسپیس یا RE و حتی سایلنت هیل شاید داشته باشند...اما اینطورم نیست که بگیم از خودش هویت نداره...بلکه برعکس ویژگی های خودشو کم کم نشون می ده

گانپلی براشون رضایت بخش بوده و کلا نسبت به سایلنت هیل مبارزات خیلی نرم تر و روون تر هست

بازی سیستم اپگرید و سیف روم های Resident Evil مخصوصا نسخه 4 رو داره

بازی واحد پولی خاص خودشو داره که مثل RE4 می تونید برید آپگرید کنید یا تجهیزات بخرد...

دنیا و داستان اصلا مستقیم و یکپارچه روایت نمی شه... بلکه عین یک تیکه پازل هست که به عمد هر سری یک بخشای کوچیکی رو اونم ناقص به ما می گه(این بخش مثل سولز توصیف شده)

بازی با اینکه خطی هست... اما باز آزادی عمل رو سعی کردن برا پلیرا به ارمغان بیارن

از پرفورمنس و گرافیک هم تعریف کردن

در نهایت مدت بازی حدود 16 ساعت توصیف شده است

1000006553.jpg

آخرین ویرایش:
35 دقیقه رسمی توسط کانال خوده بلوبر
انصافا خوبه.
اونجاش که روی دستگاه کد 451 زد که ادای دینی به ایمرسیوسیمها بود واقعا سورپرایز شدم.

به نظرم چندتا ایراد هم داره ، اینکه وقتی به دشمن شلیک میکنیم بازخورد خوبی ازش نمیگیریم.
انگار سوزن پرت کردی سمت دشمن و اون لگدی که باید رو نمیخورن.
یکی این و دیگه اینکه این ویدئو رو که دیدم میتونم بگم واقعا دوست ندارم که کرکتر حرف بزنه و هینت بده ، خوشم نیومد.
کاش حرف نمیزد.

UI بازی و کلا آیتمهایی که میخواد از روی زمین برداره رو یجوری هایلایت میکنه که مثل لیزر تا چندمتر میاد بالا که داداش یادت نره این رو بگیری.
امیدوارم گزینه ای داشته باشه که بشه این رو کمتر کرد یا کلا خاموش کرد.

مورد بعدی که ایراد نیست ولی میخوام بگم با دداسپیس تفاوتهایی هم داره ، دشمنهای اینجا خیلی کندتر حرکت میکنن و مثل نکرمورف های DS سریع نیستن.
کلا سرعت گیم پلی بازی رو پایین تر از DS در نظر گرفتن.
این بازی بهترین تجربش روی PC باید باشه ، چون این FOV که من میبینم اگه کمی بازی کنم سردرد میگیرم.

انصافا خوبه.
اونجاش که روی دستگاه کد 451 زد که ادای دینی به ایمرسیوسیمها بود واقعا سورپرایز شدم.

به نظرم چندتا ایراد هم داره ، اینکه وقتی به دشمن شلیک میکنیم بازخورد خوبی ازش نمیگیریم.
انگار سوزن پرت کردی سمت دشمن و اون لگدی که باید رو نمیخورن.
یکی این و دیگه اینکه این ویدئو رو که دیدم میتونم بگم واقعا دوست ندارم که کرکتر حرف بزنه و هینت بده ، خوشم نیومد.
کاش حرف نمیزد.

UI بازی و کلا آیتمهایی که میخواد از روی زمین برداره رو یجوری هایلایت میکنه که مثل لیزر تا چندمتر میاد بالا که داداش یادت نره این رو بگیری.
امیدوارم گزینه ای داشته باشه که بشه این رو کمتر کرد یا کلا خاموش کرد.

مورد بعدی که ایراد نیست ولی میخوام بگم با دداسپیس تفاوتهایی هم داره ، دشمنهای اینجا خیلی کندتر حرکت میکنن و مثل نکرمورف های DS سریع نیستن.
کلا سرعت گیم پلی بازی رو پایین تر از DS در نظر گرفتن.
این بازی بهترین تجربش روی PC باید باشه ، چون این FOV که من میبینم اگه کمی بازی کنم سردرد میگیرم.
کلا فیدبک شلیکا زیاد جالب نبود . البته طرف هم تو در دیوار بود و درست به جاهای حساس دشمنا شلیک نمیکرد !! بازی سیستم قطع عضو هم نداره متاسفانه. گیم پلی تا اینجا هرچی نشون دادن بیشتر رزیدنت اویل بوده تا Dead Space . یـ چیزی دیگه که من خوشم نیومد تعداد دشمنا در آن واحد بود . تو یـ محیط کوچیک 20 تا دشمن همه هم شبیه به هم یکی اینکه سریع باعث تکراری شدن کامبت میشه یکی هم اون المان ترس و دلهره ای که باید ایجاد کنه رو سریع از بین میبره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or