Multi Platform Crimson Desert

• Thread starter Thread starter CriRo7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Crimson Desert

سبک بازی : open world action adventure
سازنده : Pearl Abyss
ناشر : Pearl Abyss
تاریخ انتشار : زمستان 2021
پلتفرم : Microsoft Windows , PS5 , XBOX X/S

داستان:
گروه های مزدور زیادی در قاره پهناور Pywel در تلاش برای بقا و زنده موندن هستند.
شخصیت اصلی این بازی یعنی Macduff رهبر یک گروه کوچیک از این گروه های مزدوره که از طرفی بار رهبری این گروه رو به دوش میکشه از طرفی هم با خاطرات دردناک گذشتش دست و پنجه نرم میکنه.

تصاویر بازی :

ویدئو:

من بین اینو و الدن با DLC ش ،
گزينه دوم رو گرفتم (تقریبا هم یه قیمت بودن) چون احساس میکنم با این پیگیری و پشتکاری که تیم سازنده داره بعدا خیلی خیلی بهتر از الانش بشه و اون موقع بیشتر بشه باهاش حال کرد.
فعلا میخوام تو الدن غرق شم😗

• Like
Reactions: m.d.makan
از اواسط فروردین تونستم دانلودش کنم و هنوزم که هنوزه غرقشم. عجب چیزی ساختن اینا. رسما میشه توی بازی زندگی کرد جوری که هرچقدر دنیای واقعی این مدت حال بهم زن و چرت و غیرقابل تحمل بود من وقتمو توی CD گذروندم تا برام قابل تحمل باشه. چقدر جزییات داره و چقدر دستمون بازه برای گشت و گذار و هرمدل پلی دادنی که دلمون میخواد.
محتوای بازی خیلی متنوع و سرگرم کنندس و توی این مدت طولانی من هنوز به ۳۰ درصد مراحل اصلیم بعید میدونم رسیده باشم و فقط داشتم از دنیاش و مراحل فرعی و لوت کردن لذت میبردم. عنوانیه که حداقل باید ۱۰ ۱۲ ساعت بهش زمان بدین تا بتونه خودشو به شما معرفی کنه.
لیاقت متای بالاتری داشت بنظرم. البته مهم استقبال خیلی خوبیه که بازیکنا ازش داشتن. اگه اهل همچین سبک و سیاقایی هستین از دستش ندین.

از اواسط فروردین تونستم دانلودش کنم و هنوزم که هنوزه غرقشم. عجب چیزی ساختن اینا. رسما میشه توی بازی زندگی کرد جوری که هرچقدر دنیای واقعی این مدت حال بهم زن و چرت و غیرقابل تحمل بود من وقتمو توی CD گذروندم تا برام قابل تحمل باشه. چقدر جزییات داره و چقدر دستمون بازه برای گشت و گذار و هرمدل پلی دادنی که دلمون میخواد.
محتوای بازی خیلی متنوع و سرگرم کنندس و توی این مدت طولانی من هنوز به ۳۰ درصد مراحل اصلیم بعید میدونم رسیده باشم و فقط داشتم از دنیاش و مراحل فرعی و لوت کردن لذت میبردم. عنوانیه که حداقل باید ۱۰ ۱۲ ساعت بهش زمان بدین تا بتونه خودشو به شما معرفی کنه.
لیاقت متای بالاتری داشت بنظرم. البته مهم استقبال خیلی خوبیه که بازیکنا ازش داشتن. اگه اهل همچین سبک و سیاقایی هستین از دستش ندین.
سلام بعد مدت ها خوش برگشتین.آقا من تو این بازی خیلی نوبم.بازی رو تا یه جاهایی رفتم ولی دیگه وان شات دارم میمیرم.مشکل gear هست (لباس) یا باید با ماموریت جانبی لول آپ کنم؟ چون هیچی جانبی نرفتم.

سلام بعد مدت ها خوش برگشتین.آقا من تو این بازی خیلی نوبم.بازی رو تا یه جاهایی رفتم ولی دیگه وان شات دارم میمیرم.مشکل gear هست (لباس) یا باید با ماموریت جانبی لول آپ کنم؟ چون هیچی جانبی نرفتم.
کمپارو خالی کن. ماموریت فرعی برو. اهنگری برو ایتماتو لول اپ کن. بگرد مپو کلا آیتم پیدا میکنی. موقع لول اپ کردنم دمیج و استامینا و جونت رو اپگرید کن حتما.

منم خیلی وقته بازی را گرفته بودم ولی وقت نکرده بودم زیاد بازیش کنن این چند روز حدود ۱۰ ساعتی رفتم و خیلی خوشم اومد ازش.واقعا جهان گسترده و پر از فعالیت داره فقط تنها ایرادم ازش این پازل های سختیه که داره یه جا اولاش حدود نیم ساعتی معطل حل کردنش بودم یکم مکانیزم هاش گنگه
ولی قشنگ معلومه قلق بازی دستتون بیاد دیگه ولش نمیکنید

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
گولم زدین بین این cd و رزیدنت 9 میخواستم پول بذارم بگیرم اینو گرفتم امیدوارم پشیمون نشم خودمم ویدوهاشو میبینم خیلی حال میکنم باهاش ببینیم چه می‌کنه

گولم زدین بین این cd و رزیدنت 9 میخواستم پول بذارم بگیرم اینو گرفتم امیدوارم پشیمون نشم خودمم ویدوهاشو میبینم خیلی حال میکنم باهاش ببینیم چه می‌کنه
دیگه وقتی میگی گولم زدید معلومه خوشت نخواهد آمد :دی

دیگه وقتی میگی گولم زدید معلومه خوشت نخواهد آمد :دی
دبگه سر پل سراط یقه همه تونو میگیرم اگر خوشم نیومد😌
ولی با این قیمتا ادم دلش نمیاد یه بازی بگیره کلا هفت هشت ساعت کیم پلی داره باید بره یچی 200 ساعتی بگیره🤣

این بازی رو اگه دیسکی میگیرین حتما آپدیتش کنین. تا الان کلی آپدیت داده که ویژگیای مهم بهش اضافه کرده یا مشکلات زیادی رو حل‌کرده.
بدون آپدیت بازی نکنین بهتره :D
دیسکش اصلا اپدیت اجباری داره کل دیتا روش نیست :D
من بد جور معتاد بازی شدم حدود ۲۰ ساعت رفتم بازی اصلا عجله ای نیست قشنگ باید توش ول چرخید .برای کسایی که عجله دارن بازی را تموم کنن یا دنبال داستان و شخصیت پردازی و اینا هستن بازی مناسبی نیست ولی اگه حوصله دارید و وقت زیاد خوراکه .
یه نکته جالبه در مورد بازی تا بیش از ۲ هفته از ریلیز بازی که گذشته بود حتی ۱ نفر هم نتونسته بود تو دنیا بازی را پلات کنه انقدر بازی گسترده و طولانیه

دیسکش اصلا اپدیت اجباری داره کل دیتا روش نیست :D
من بد جور معتاد بازی شدم حدود ۲۰ ساعت رفتم بازی اصلا عجله ای نیست قشنگ باید توش ول چرخید .برای کسایی که عجله دارن بازی را تموم کنن یا دنبال داستان و شخصیت پردازی و اینا هستن بازی مناسبی نیست ولی اگه حوصله دارید و وقت زیاد خوراکه .
یه نکته جالبه در مورد بازی تا بیش از ۲ هفته از ریلیز بازی که گذشته بود حتی ۱ نفر هم نتونسته بود تو دنیا بازی را پلات کنه انقدر بازی گسترده و طولانیه
سلام رفیق وقتت بخیر
معمولا هرچی معرفی میکنی رو بازی میکنم و به شدت سلیقت به سلیقم نزدیکه
گیم پلی بازی خوبه؟ چند تا کلیپ دیدم طرف اصلا اسکیل نمی زد، نداره یا اون نمی زد؟

سلام رفیق وقتت بخیر
معمولا هرچی معرفی میکنی رو بازی میکنم و به شدت سلیقت به سلیقم نزدیکه
گیم پلی بازی خوبه؟ چند تا کلیپ دیدم طرف اصلا اسکیل نمی زد، نداره یا اون نمی زد؟
سلام رفیق ببین کلا پیشنهاد دادن این بازی به بقیه واقعا از سخترین کارهای دنیاست چون خیلی شبیهش را نداریم خودت باید بازی کنی ببینی .ولی به نظرم از اون بازی هاس که یا اصلا خوشت نمیاد یا انقدر عاشقش میشی که نمیتونی ولش کنی .بازی مکانیزم خیلی داره و هر چی بیشتر میری اضافه هم میشه .من خودم 20 ساعت رفتم هنوز از هرناند که منطقه اول بازی هست اون ور تر نرفتم .در مورد اسکیل که خیلی داره ولی تا الان من خودم هم زیاد تا الان استفاده نکردم. کلا تو درخت مهارتش میتونی اسکیل های متنوع بگیری .
در یه کلام بازی بی نهایت بزرگه :D

• Like
Reactions: reza8 and MyJinx
من كه فعلا بازيو گذاشتم يه گوشه تا چند ماه بعد كه خوب اپديتاشو بگيره :D

الان نسبت به روز عرضه خيلى بهتر شده.
ولى همچنان گنگ بودن مكانيزماى بازى سر جاشه و اينم اميدوارم درست كنن ديگه.

من بین اینو و الدن با DLC ش ،
گزينه دوم رو گرفتم (تقریبا هم یه قیمت بودن) چون احساس میکنم با این پیگیری و پشتکاری که تیم سازنده داره بعدا خیلی خیلی بهتر از الانش بشه و اون موقع بیشتر بشه باهاش حال کرد.
فعلا میخوام تو الدن غرق شم😗
همچنان به تصمیمی که گرفتم افتخار میکنم 😄 نمیگم بازی بدیه ولی الان واسم وقتش نبود ، ولی قطعا روزی بازی خواهم کردمش😉

• Like
Reactions: jdepp

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or