Multi Platform Crimson Desert

• Thread starter Thread starter CriRo7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Crimson Desert

سبک بازی : open world action adventure
سازنده : Pearl Abyss
ناشر : Pearl Abyss
تاریخ انتشار : زمستان 2021
پلتفرم : Microsoft Windows , PS5 , XBOX X/S

داستان:
گروه های مزدور زیادی در قاره پهناور Pywel در تلاش برای بقا و زنده موندن هستند.
شخصیت اصلی این بازی یعنی Macduff رهبر یک گروه کوچیک از این گروه های مزدوره که از طرفی بار رهبری این گروه رو به دوش میکشه از طرفی هم با خاطرات دردناک گذشتش دست و پنجه نرم میکنه.

تصاویر بازی :

ویدئو:

من دیدم نقدای یوتیوب میگن نود درصد ماموریت فرعیا فچ کوئست و بی محتوا هستن. آیا تجربه شما هم همینجوری بوده؟ مم والا تو یه نقش آفرینی جهان باز ماموریت فرعیا برام به شدت مهمه. مثلا بازی ای مثل dragon age inquisition رو بخاطر ماموریت های mmo طوری واقعا بدم میومد.مگر این که کامنت بازی واقعا خوب باشه که خیلی جاها میگن این بازی کسانیکه کامبتش. از طرفی هم خیلی جاها دیدم که عاشق جهان بازی ان.

كلا دنبال مرغ و گوسفند دويدن زياد داره :D
به خصوص چند ساعت اولش كه قشنگ دارى ثرفا به مناقشات اهالى آباد ميپردازى :D

• Like
Reactions: saeedonly
من بازیو گرفتم و الان وسطای چپتر ۲ ام
فکشن کوئست کلا دو سه تا باز شده و هر ایکنی از فکشن میبینم روش مارک میکنم معلوم نیس جریانش چیه انگار یا باز نیست یا باید بری تو اون منطقه و استارت کوئست رو پیدا کنی نمیدونم

و اینکه من فعلا دارم main quest هارو بیشتر میرم اخه حس میکنم هنوز چیز خاصی تو بازی نیست که وقتمو بزارم روش و بازی داره با main quest ها مکانیزم هاشو یکی یکی باز میکنه

سوال اصلیم اینه که تا کجا main رو ادامه بدم بعد برم گشت و گذار.. و اینکه کلا یه جوری میخام نقشه راهو بدونم که وقتمو الکی تلف نکنم ، اخه زیاد من کوئست فرعی خاصی نمیبینم که میگن زیاده و فلان

Bounty هست اوکیه ، فکشن کوئست هم یه دو سه تا فقط هست از هر فکشن ، که دیگه ادامه دارن ، طب chalenge هم باز شده
دیگه فرعیا چیزایی که باید پیدا شن چین دقیقا که میگن ملت وقتشونو روش میزارن؟ یا هنوز باید main quest فعلا ادامه بدم؟
بابت ساید کوئست که رندوم اتفاق میفته. npcها ممکنه بهت بدن گذری رد میشی. بابت فکشن کوئست اینجا رو بخون ببین به کارت میاد؟ توضیح داده. و اینکه توی قلمرو هرکی باشی و ساید کوئست بری امتیاز اون فکشنو بهت میده. کمپهارو که ازاد کنی، ماموریت اصلی رو که بری جلو، روی بوردهای شهر و روستاها و از npcها کلا میتونی ساید کوئست بری. خود فکشن کوئست ها رو بری ماموریت های جدیدی باز میکنن.
توی دنیاش بگرد و ماموریت هارو تا هرجا که خودت احساس میکنی به حد کافی محتوا برات باز میکنه برو جلو.

• Like
Reactions: Roozbeh psp
بابت ساید کوئست که رندوم اتفاق میفته. npcها ممکنه بهت بدن گذری رد میشی. بابت فکشن کوئست اینجا رو بخون ببین به کارت میاد؟ توضیح داده. و اینکه توی قلمرو هرکی باشی و ساید کوئست بری امتیاز اون فکشنو بهت میده. کمپهارو که ازاد کنی، ماموریت اصلی رو که بری جلو، روی بوردهای شهر و روستاها و از npcها کلا میتونی ساید کوئست بری. خود فکشن کوئست ها رو بری ماموریت های جدیدی باز میکنن.
توی دنیاش بگرد و ماموریت هارو تا هرجا که خودت احساس میکنی به حد کافی محتوا برات باز میکنه برو جلو.
ولی بازیش در حد شاهکاره D: من راحت میتونم تشخیص بدم با همین اندازه ای که بازی کردم.. یه حس خیلی خاصی توشه که اگر خیلی بازیای مختلفیو تجربه کرده باشی متوجه میشی لول این گیم خیلی بالاست ، و اینکه شاید خیلیا Zelda botw یا totk رو بازی نکرده باشن ، منی که بازی کردم متوجهم که خیلی شبیه اون سعی کردن درش بیارن ینی ویژگی های مثبت زلدا مخصوصا و یه سری بازیای دیگه رو گرفتن ، که میپسندم ، چرا که نه

و این بازی با اینگه یوزر اسکور خیلی بالایی داره ، ولی برای هرکسی نیست ، چون خیلی بزرگه و خیلی حوصله میخاد یجورایی MMO طور هست
تو بازی سنتر که خیلی تحویلش نمیگیرن متاسفانه D:

• Like
Reactions: MyJinx
ولی بازیش در حد شاهکاره D: من راحت میتونم تشخیص بدم با همین اندازه ای که بازی کردم.. یه حس خیلی خاصی توشه که اگر خیلی بازیای مختلفیو تجربه کرده باشی متوجه میشی لول این گیم خیلی بالاست ، و اینکه شاید خیلیا Zelda botw یا totk رو بازی نکرده باشن ، منی که بازی کردم متوجهم که خیلی شبیه اون سعی کردن درش بیارن ینی ویژگی های مثبت زلدا مخصوصا و یه سری بازیای دیگه رو گرفتن ، که میپسندم ، چرا که نه

و این بازی با اینگه یوزر اسکور خیلی بالایی داره ، ولی برای هرکسی نیست ، چون خیلی بزرگه و خیلی حوصله میخاد یجورایی MMO طور هست
تو بازی سنتر که خیلی تحویلش نمیگیرن متاسفانه D:
دقیقا بازی بشدت بزرگه و اگه کسی اهلش باشه و وقت بذاره، تجربه ای نصبیش میشه که هر نسل اونقدری تکرار نمیشه (با وجود همه ایراداتش). به طرز قابل تحسینی تونستن المان چندتا بازی رو توی همدیگه ترکیب کنن و یچی خفن از توش دربیارن. یه دنیای فانتزی عجیب و غریب اعتیادآوریه.
فروششم اونقدری خوب بوده که نقشه راه پر و پیمونی تدارک دیدن. توی بازیسنتر چون بازی اوپن ورلده حکم فحش داره اگه کسی بیاد سمتش! سریع تگ بازی یوبیسافتی میچسبونن بهش! :D
تبریک میگم که خریدیش و قراره کلی کیف کنی.

• Like
Reactions: Roozbeh psp
دقیقا بازی بشدت بزرگه و اگه کسی اهلش باشه و وقت بذاره، تجربه ای نصبیش میشه که هر نسل اونقدری تکرار نمیشه (با وجود همه ایراداتش). به طرز قابل تحسینی تونستن المان چندتا بازی رو توی همدیگه ترکیب کنن و یچی خفن از توش دربیارن. یه دنیای فانتزی عجیب و غریب اعتیادآوریه.
فروششم اونقدری خوب بوده که نقشه راه پر و پیمونی تدارک دیدن. توی بازیسنتر چون بازی اوپن ورلده حکم فحش داره اگه کسی بیاد سمتش! سریع تگ بازی یوبیسافتی میچسبونن بهش! :D
تبریک میگم که خریدیش و قراره کلی کیف کنی.
مرسی داداش عزیزی ، اره همون روز که صحبتشو کردیم خریدمش ..

هاها :)) تیکه اخر حرفت عالی بود به نکته خوبی اشاره کردی.. حکم فحش داره و یوبیسافت ..(هرچند من همون اساسین ها ام خیلی دوس دارم بجز بعضیا ، چرا که نه ترسیم از این حرف ندارم D: ولی این کجا و بازیای اخیر یوبیسافت کجا! تو فرض کن هرجای این مپ بزرگو بری یه چیز خاص یه راز خاص ی swrod خاص انتظارتو میکشه که اصا مسیر رسیدن بهش خیلی عجیبه.. خیلی ویدیو دیدم ازش ، از هفت خان رستم طرف رد میشد ولی تهش به یچیز با ارزش میرسید خب بازی ینی چی؟ بازی ینی اینکه تو برای تلاشات نتیجه خفن بگیری و اون حس رضایت بعدش ، این بازی ام مث زندگیه حس میگنی خودتو با قدرتای باحال ول کردن تو یه دنیای عجیب و خوشگل D: .

و در نهایت اینکه این بازیو اصلا و ابدا نباید برای تموم شدن بازیش کرد .. فقط باید توش زندگی کرد و از مسیر لذت برد ، حتی اگر بشه دو سه ماه یا بیشتر با اپدیتای جدیدتر..

ولی بچه ها اگر گفت و گو رو میبینن ناموسا این بازی حیفه D:

• Like
Reactions: MyJinx

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or