Creative Director بازی Forza: همه از 100 درصد قدرت XONE , استفاده میکنند

• Thread starter Thread starter S.O.F
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

S.O.F

کاربر سایت
screenshot_37290_thumb_wide620.jpg

Dan Greenawaltاز استودیو turn 10 , در طی یک مصاحبه با X-ONE Magzine که در شماره ی آینده آن چاپ میشود, گفته است:
"همه ی بازی سازان حتی آنهایی که بازی خود را upscale میکنند از صد درصد کنسول xone استفاده میکنند."

او در مورد بازی Forza 5 ,که آیا در 1080p و 60fps به صورت native اجرا میشود گفته است:
"بله , حتی زمانی که شما در یک f1 و با سرعت 220mph به همراه 16 ماشین f1 دیگر در مسیر هستید بازی به صورت 1080p , 60fps native اجرا میشود."

او همچنین در مورد اینکه چرا بقیه بازی سازان مانند crytec با Ryse و یا infinity ward با بازی COD:Ghosts بر روی Xone هنوز نتوانستند به این موقیت برسند(1080p , 60fps native) گفته است:
"من نمیتوانم در مورد بقیه بازیها صحبت کنم اما چیزی که میتوانم بگویم این است که ما یک انجین سفارشی داریم که برای Xone طراحی شده است , ما حتی قبل از آمدن Forza 4 شروع به کار بر روی این انجین کردیم.
من ده سال است که بر روی Forza کار میکنم و علتی که آن را دوست دارم این است که forza همیشه یک challenge بوده است , ما تلاش میکنیم که نوآوری داشته باشیم و آن همیشه برای اینکه بازی زیبا تر بنظر برسد نیست ,
cloud powered AI , 16-player multiplayer , سرورهای اختصاصی , curated liveries و بسیاری نوآوری های دیگر در بازی وجود دارد .
ما سه سال پیش که ماکروسافت درحال طراحی معماری Xone بود ,شروع به فکر کردیم و به آنها گفتیم که میخواهیم نسل آینده چگونه باشد , پس xbox one طوری طراحی شد تا قابلیت اجرای خواسته های ما را داشته باشد , اما شما باید بر روی engine خود نیز کار کنید تا مطمئن شوید که کارش رو به درستی انجام میدهد و ما زمان اینکه این کار را بکنبم و engine خود را بهینه سازی کنیم داشتیم.
اما واقعیت این است که از من میپرسند که آیا ما از صد درصد Xone استفاده میکنیم؟ بله , همه این کار را میکنند , حتی کسانی که در بازی خود از upscale استفاده میکنند هم در حال استفاده از 100 درصد xone هستند .اما اتفاقی که در طول سالهای بعد می افتد , این است که ما در فریب دادن دستگاه بهتر میشویم تا آنچه میخواهیم را انجام دهد و آن بهینه سازی است.
ما زمان بیشتری داشتیم پس به خوبی بازی را بهینه سازی کردیم و این کار را ادامه میدهیم , اگر شما به forza 2 نگاه کنید , میبینید که به خوبی بهینه سازی شده بود , ولی forza 4 بسیار از forza 2 بهتر بود , این چیزی است که فقط به مرور زمان بدست می آید."

منبع

قطعا رزولوشن بالاتر بهتر هست ولی همه چی نیست و این فاصله یک قانون مشخصی داره ولی افرادی هم هست که با انیتور از فاصله 50 سانتی بازی می کنن که برای اونها این رزولوشن قابل لمس هست
شما یه جورایی داری میپیچونی! من خیلی واضح می پرسم:
چرا تو BF4 و CoD Ghosts میای فقط فاصله دور از تلویزیون رو در نظر میگیری و میگی خیلی مهم نیست ولی اینجا فاصله نیم متری رو در نظر میگیری و میگی کارشون تحسین برانگیزه؟!
در ضمن این سوالمم اصلا جواب ندادی:
به نظرت کار سونی تحسین برانگیزتر نیست که کنسولیو ساخته که میتونه اول نسل حتی بازیهای third partyها هم که خیلی آشنایی با کنسول ندارن و خیلی هم بازیشونو بهینه نکردن رو 1080 اجرا کنه؟
تحسین برانگیزتر هست یا نه؟

بابا این حرفا فقط برای فریب عام مردم هست که اطلاهاتی در مورد سخت افزار ندارن اصلا. همه ی بازی ها 100 درصد هستن شما همین الانم vsync بردارید همه ی بازی ها به شرط اینکه چیزی گلوگاه نشه از 99 درصد کارت گرافیک استفاده می کنه در 30 فریم یا حتی 60 فریم برای کنسول خیلی بعیده چیزی گلوگاه بشه ممکنه بعضی از بازی ها در برخی صحنه ها که فیزیک زیادی دارن cpu گلوگاه بشه حالا اینکه می بینید یه بازی گرافیک خیلی بهتری دارن چون انجینی که باهاش ساخته شده تکنیک های خیلی بهتری داره علاوه بر اون سازنده های بسیار حرفه ای هم داره که دقیقا می دونن از چه افکتی چقدر و کجا ها ازش استفاده کنن تا زیبا ترین صحنه با توجه به توان سخت افزار به وجود بیاد

شما یه جورایی داری میپیچونی! من خیلی واضح می پرسم:
چرا تو BF4 و CoD Ghosts میای فقط فاصله دور از تلویزیون رو در نظر میگیری و میگی خیلی مهم نیست ولی اینجا فاصله نیم متری رو در نظر میگیری و میگی کارشون تحسین برانگیزه؟!
در ضمن این سوالمم اصلا جواب ندادی:

تحسین برانگیزتر هست یا نه؟

در اینکه رزولوشن بالاتر بشه بهتر هست شکی نیست من در مورد COD داشتم می گفتم چون با سخت افزار آشنا نبودن نتونستن رزولوشن بالاتری بسازن ولی همین 720 یا 900 هم اینجور نیست که ما سر به بیابان بگزاریم و بگیم بازی نسل قبلی هست و همین رزولوشن ها هم خوب و عالی جواب می دن و مشکلی نیست مخصوصا از فاصله دور فرقش با چشم کمتر دیده میشه

اولا که ممنون که لایک کردی
یکمی ترولمون کردی ولی اشکالی نداره

در مورد تغییرات آب و هوای باید گفت بیشتر به درد بازی آرکید می خوره و معمولا مسابقات دنیایی سیمولیشن تو روز برگزار میشه حالا زیاد آگاهی ندارم ولی اینها تو هریزون این قابلیت رو قرار دادن و فکر نکنم هریزون با اون گرافیک عظیم و اون محیط بزرگ آسان تر از FM باشه که یک بازی تقریبا اسکریپ شده هست
در کل اگر قرار باشه این تغییرات آب و هوای به بازی ضربه بزنه و فریم رو بیاره پایین یا گرافیک و کم کنه به نظر من چیز مهمی نیست که باعث تخریب بازی بشه..

در مورد 200 ماشین هم قاعدتا کم هست ولی FM تو دوران اوجش توی 360 حدود 400 تا ماشین داشت و یک تعدادیش بعدا اضافه شد و طبیعی هست FM5 که اول نسلی هست و تمام ماشین ها طراحی جداگانه دارن و سخته برای تیم سازنده رساندن ماشین های بیشتر و این به زمان بستگی داره و تو نسخه های بعدی بهتر میشه
مسابقات 24 ساعته لمان ... مسابقات رالی داکار ... هم شب هم روز و بعضی هاشون بیشتر از 24 ساعت طول میکشن نمونش رالی بیابان های شیلی ... که امسال برگزار شد ... حتما اینا هم مسابقات ارکید هستن... ضمنا داینامیک بودن ابوهوا مربوط به غروب و عوض شدن میزان روشنایی در طول مسابقه هستش حتما نباید فقط شب یا فقط صبح باشه
ضمنا خود ترن 10 اومد گفت ما طی چند آپدیت بازی رو تکمیل میکنیم ... شما با این حرفای بالا چرا داری هم خودتو و هم بچه های انجمنتون رو خراب میکنی دوست عزیز؟
ایتکه شما بیایید (دارم قسمت ابی های لایت شده رو جواب میدم) بجای ترن 10 این اشکال 14 تا پیست و تعداد ماشین رو توجیه کنین ...
خودشون گفتن دیگه ..در آپدیت های آتی بازی رو تکمیل میکنن و پیست های جدید و ماشین های جدید به بازی اضافه میشن ... (که امیدوارم برای اونا پول نگیره ...که اگه بگیره ظلم و پول بالا کشیدن هستش و نه چیز دیگر)

آگه زمانی یک دلیل برای خرید X1 به سر یکی از پسرای فامیلمون بیاد بهش می گم Forza رو از دست نده،من خودم با سری GT حال می کنم اما زمانی که X360 داشتم نسخه سوم و چهارم این سری رو بازی کردم،بدون شک عالی بود

در مورد بخشی از حرفهای Greenawalt هم یه جورایی نه با اطمینان کامل بلکه 50-50 موافقم که می گه از قدرت تمام کنسول استفاده می شه و بعدها با تکنیکها جدید و خاص کنسول رو فریب می دیم اما حرفهای ایشون از نظر من تمامش به این پایان داده نمی شه،در واقع اگر یک کنسول سخت افزار قدرتمندی داشته باشه دلیلی که بتونید اون تکنیکها رو بعدها پیاده کنید بر روش تنها همینه وگرنه چه نیازی بود سونی و ماکرو کنسولی قوی تر از PS3 و X360 معرفی و عرضه کنن و به جای این کار تا دنیا دنیا بود با تکنیکهای خاص سر این دو کنسول نسل هفتمی رو شیره می مالیدن اما چون سخت افزارشون دیگه توان محاسبه اون همه اطلاعات رو نداره مجبور می شن هر چند سال یک بار کنسول جدیدی وارد بازار کنن،اگر اینطور بود که در ابتدای عرضه سازنده از تمام قدرت کنسول استفاده می کنه در این صورت که ما تو نسل هفتم می تونستیم GTA IV که تکینیکها زیاد پر محاسبه و حجیمی نسبت به GTA V نداشت رو با فریم 60 ببینیم و یا بدون افت فریم چون می دونید که هر چقدر جزییات کمتر باشه تو یه بازی و از تمام قدرت رم و پردازنده اصلی و گرافیکی استفاده کنه باید در نتیجه شاهد سرعت فریم بسیار بالاتر و همچنین رزولوشن بیشتری باشیم اما وقتی سازنده از قدرت کنسول به تدریج و بیشتر استفاده کنه در نتیجه شاهد می شیم تکنیکهای بسیار بیشتری هم به بازی می افزایند و بازی مورد نظر رنگ و بوی بیشتری با واقعییت پیدا می کنه

کلن اینکه بگیم از تمام قدرت 100 استفاده می شه حرف بی اساسی هست چون خیلی از سازندگان بازی به ویژه سانتا مونیکا و گوریلا استودیو و ناتی داگ و حتی اپیک گیمز بارها اومدن در مورد بازیشون و درصدی که بازیشون از قدرت کنسول رو در بر گرفته صحبت کردن و حالا به یک باره تو نسل جدید بر عکس شد!؟؟

مسابقات 24 ساعته لمان ... مسابقات رالی داکار ... هم شب هم روز و بعضی هاشون بیشتر از 24 ساعت طول میکشن نمونش رالی بیابان های شیلی ... که امسال برگزار شد ... حتما اینا هم مسابقات ارکید هستن... ضمنا داینامیک بودن ابوهوا مربوط به غروب و عوض شدن میزان روشنایی در طول مسابقه هستش حتما نباید فقط شب یا فقط صبح باشه
ضمنا خود ترن 10 اومد گفت ما طی چند آپدیت بازی رو تکمیل میکنیم ... شما با این حرفای بالا چرا داری هم خودتو و هم بچه های انجمنتون رو خراب میکنی دوست عزیز؟
ایتکه شما بیایید (دارم قسمت ابی های لایت شده رو جواب میدم) بجای ترن 10 این اشکال 14 تا پیست و تعداد ماشین رو توجیه کنین ...
خودشون گفتن دیگه ..در آپدیت های آتی بازی رو تکمیل میکنن و پیست های جدید و ماشین های جدید به بازی اضافه میشن ... (که امیدوارم برای اونا پول نگیره ...که اگه بگیره ظلم و پول بالا کشیدن هستش و نه چیز دیگر)

این رالی های که گفتین رو FMپشتیبانی نمی کنه فقط رالی 24 ساعته رو فکر کنم پشتیبانی میکنه که زمانش فکر کنم 2 ساعت هست که دقیق نمی دونم
در کل گفتم اگر قرار باشه تغییرات آب و هوای تاثیر بگزاره روی کیفیت بازی نباشه بهتر هست چون زیاد چیز مهمی نیست

در مورد ماشین ها هم گفتم 200 تا کم هست و توجیه من هم مدل سازی از اول ماشین ها بود که طول می کشه و بعدا اضافه می شه این مدل سازی کار سختی هست و قطعا مدل سازی نسل بعد از نسل قبل خیلی زمان بر تر هست چون جزئیات بیشتر میشه سازنده های GT5 طی 6 سال تونستن مدل سازی رو تکمیل کنن ولی برای بازی بعدیشون GT6 این زمان خیلی کمتر بود چون سختی ها رو اول کشیدن تیم FM هم قطعا تو نسخه بعدی ماشین های بیشتری رو مدل سازی میکنه

در اینکه رزولوشن بالاتر بشه بهتر هست شکی نیست من در مورد COD داشتم می گفتم چون با سخت افزار آشنا نبودن نتونستن رزولوشن بالاتری بسازن ولی همین 720 یا 900 هم اینجور نیست که ما سر به بیابان بگزاریم و بگیم بازی نسل قبلی هست و همین رزولوشن ها هم خوب و عالی جواب می دن و مشکلی نیست مخصوصا از فاصله دور فرقش با چشم کمتر دیده میشه
من که نمیگم شما اونجا گفتی resolution بالا بده و اینجا میگی خوبه که هی جواب میدی resolution بالاتر بهتر هست، بله، اینو همه میدونن که resolution بالاتر بهتره!
سوال من اینه:
چرا تو BF4 و CoD Ghosts این مسئله چیز خاصی نیست ولی اینجا قابل تحسین هست؟ اگه مسئله اونقدر مهم هست که قابل تحسینه پس در مورد BF4 و CoD Ghosts رو PS4 هم همینطور و PS4 باید قابل تحسین باشه و Xbox One ملامت بشه، اگرم نه که پس چرا اینطوری میگید؟
در ضمن بازم این سوالمو جواب ندادید:
به نظرت کار سونی تحسین برانگیزتر نیست که کنسولیو ساخته که میتونه اول نسل حتی بازیهای third partyها هم که خیلی آشنایی با کنسول ندارن و خیلی هم بازیشونو بهینه نکردن رو 1080 اجرا کنه؟

شما یه جورایی فقط داری میپیچونی و از اعتراف به اشتباهت طفره میری والا اگه واقعا میتونی یه جواب قانع کننده در مورد سوالایی که ازت پرسیدم بگی، بگو تا منم قبول کنم اشتباه می کنم!
من اگه گیر دادم به شما فقط برای اینه که بدونید بقیه میفهمن که شما فقط داری اَدای آدمای با منطقو در میاری و کاملا مشخص هست که یه فن دو آتیشه Xbox One هستی (فن بودن ایرادی نداره ولی اون اَدا در آوردنتونه که جالب نیست)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or