Dan Greenawaltاز استودیو turn 10 , در طی یک مصاحبه با X-ONE Magzine که در شماره ی آینده آن چاپ میشود, گفته است:
"همه ی بازی سازان حتی آنهایی که بازی خود را upscale میکنند از صد درصد کنسول xone استفاده میکنند."
او در مورد بازی Forza 5 ,که آیا در 1080p و 60fps به صورت native اجرا میشود گفته است:
"بله , حتی زمانی که شما در یک f1 و با سرعت 220mph به همراه 16 ماشین f1 دیگر در مسیر هستید بازی به صورت 1080p , 60fps native اجرا میشود."
او همچنین در مورد اینکه چرا بقیه بازی سازان مانند crytec با Ryse و یا infinity ward با بازی COD:Ghosts بر روی Xone هنوز نتوانستند به این موقیت برسند(1080p , 60fps native) گفته است:
"من نمیتوانم در مورد بقیه بازیها صحبت کنم اما چیزی که میتوانم بگویم این است که ما یک انجین سفارشی داریم که برای Xone طراحی شده است , ما حتی قبل از آمدن Forza 4 شروع به کار بر روی این انجین کردیم.
من ده سال است که بر روی Forza کار میکنم و علتی که آن را دوست دارم این است که forza همیشه یک challenge بوده است , ما تلاش میکنیم که نوآوری داشته باشیم و آن همیشه برای اینکه بازی زیبا تر بنظر برسد نیست ,
cloud powered AI , 16-player multiplayer , سرورهای اختصاصی , curated liveries و بسیاری نوآوری های دیگر در بازی وجود دارد .
ما سه سال پیش که ماکروسافت درحال طراحی معماری Xone بود ,شروع به فکر کردیم و به آنها گفتیم که میخواهیم نسل آینده چگونه باشد , پس xbox one طوری طراحی شد تا قابلیت اجرای خواسته های ما را داشته باشد , اما شما باید بر روی engine خود نیز کار کنید تا مطمئن شوید که کارش رو به درستی انجام میدهد و ما زمان اینکه این کار را بکنبم و engine خود را بهینه سازی کنیم داشتیم.
اما واقعیت این است که از من میپرسند که آیا ما از صد درصد Xone استفاده میکنیم؟ بله , همه این کار را میکنند , حتی کسانی که در بازی خود از upscale استفاده میکنند هم در حال استفاده از 100 درصد xone هستند .اما اتفاقی که در طول سالهای بعد می افتد , این است که ما در فریب دادن دستگاه بهتر میشویم تا آنچه میخواهیم را انجام دهد و آن بهینه سازی است.
ما زمان بیشتری داشتیم پس به خوبی بازی را بهینه سازی کردیم و این کار را ادامه میدهیم , اگر شما به forza 2 نگاه کنید , میبینید که به خوبی بهینه سازی شده بود , ولی forza 4 بسیار از forza 2 بهتر بود , این چیزی است که فقط به مرور زمان بدست می آید."
منبع