Multi Platform Crash Team Racing Nitro-Fueled

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Beenox
تاریخ انتشار
June 21, 2019
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. Xbox One
  3. Nintendo Switch
در سالگرد 20 سالگیه Crash Team Racing قرار است دوباره به این دنیای ریسینگه پر هیجان برگردیم! با گذشت 20 سال و پیشرفت تکنولوژی در همه ی زمینه ها، این بار بازی رو میتونیم روی کنسول های PS4 , X1 و Switch تجربه کنیم. این بازی قرار است در تاریخ 21June 2019 عرضه بشه!

سازنده های بازی تاکید کرده اند که مهم ترین مورد در بازسازیه این بازی، براشون حفظ اصالت بازی هست، هر پیشرفتی یا چیزی که به بازی اضافه بشه باید حتما همچنان بازی اصالت و حس و حال نسخه ی اورجینال رو حفظ کنه!
همچین هرچقدر که CTR به عنوان یک ریسینگ براشون اهمیت داره، همونقدر کاراکترها و هرچیزی که دور بر اون هاست براشون مهم هست! برای همین تیم سازنده سعی کرده تا به خوبی شخصیت ـه این کاراکترها و حس و حال محیط رو با تکنولوژی امروزی به نمایش بزاره.

همه میدونیم که اون زمان چقدر با Spilit Screenـه بازی حال میکردیم و همیشه توی بازی کل کل داشتیم و سعی میکردیم هرجور شده با استفاده از راه مخفی ها و سلاح ها و نکات ریز و درشت توی کنترل بازی،رقیب هامون(بچه های محل و فامیل:p ) رو شکست بدیم و جام رو ببریم بالای سرمون! :D اما حالا...میتونی به صورت آنلاین هم رقابت کنیم >:) البته هنوز Spilit Screen تا 4 نفر سر جای خودش باقیه!
یکی از قابلیت های جدید نشون داده شده اینه که به نظر میرسه میشه علاوه بر کاراکتر،ماشین رو هم انتخاب کنیم و دیگه هر کاراکتر محدود به ماشین خودش نیست.

تیم سازنده قول داده که هنوز موارد دیگه ای در مورد بازی هست که ازشون رونمایی نکرده! پس منتظر اخبار بعدی باشید!

با تشکر از @NINJѦ برای طراحی سردر تاپیک:-bd

Last edited by a moderator:
سلام . @Akiba یه نظر سنجی باز کن لطفا درمورد شخصیت ها که کدوم یکی رو بیشتر دوست دارید ؛ چطوره ؟ :D
اونقدر گزینه فکر نکنم جا بشه:دی و... شاید اونقدرها جذاب نباشه...بیشتر میشه: کاراکتر محبوبتون تو سری کیه:دی (کراش میشه دیگه...نمیشه یعنی؟ :-" )
حالا اگر بازم کاراکترهای جدیدی که توی CTR اصلی نبودن معرفی کردن، بین اونا میزاریم...
یا اینکه...الان بزاریم بین اونایی که نبودن قبلا و میخوایم باشن:دی

اما خودم تو فکرم یه نظرسنجی در مورد Trackها به صورت همون 4مرحله هی هایی که تو خود بازی دسته بندی شدن بزارم، ببینم اکثرا کدوم دسته بندی رو حال میکردن!
ولی فعلا گرفتارم دست از سرم بردارید، تا بعد ببینم چه میتونم بکنم:دی

اونقدر گزینه فکر نکنم جا بشه:D و... شاید اونقدرها جذاب نباشه...بیشتر میشه: کاراکتر محبوبتون تو سری کیه:D (کراش میشه دیگه...نمیشه یعنی؟ :-" )
حالا اگر بازم کاراکترهای جدیدی که توی CTR اصلی نبودن معرفی کردن، بین اونا میزاریم...
یا اینکه...الان بزاریم بین اونایی که نبودن قبلا و میخوایم باشن:D

اما خودم تو فکرم یه نظرسنجی در مورد Trackها به صورت همون 4مرحله هی هایی که تو خود بازی دسته بندی شدن بزارم، ببینم اکثرا کدوم دسته بندی رو حال میکردن!
ولی فعلا گرفتارم دست از سرم بردارید، تا بعد ببینم چه میتونم بکنم:D
ترک ها هم خوبه هرکاری خواستی بکن ;)
یعنی واقعا خیلی وقتت رو میگیره یه نظرسنجی اضافه کردن :D

• Like
Reactions: 235matin235
ویدیو از لباس های پیش خرید بازی :

Screenshot_20190409-235958.png
هر کدوم هم انیمیشن مخصوص پیروزی روی سکو دارن.

الان یادم اومد...تنها مشکل تریلوژی نابود کردن رقص کراش بود:| و ... انیمیشن پیروزی کراش هم رقصش بود... نههههههه...باید درستش کنند:((

ه
ویدیو از لباس های پیش خرید بازی :

View attachment 104396
هر کدوم هم انیمیشن مخصوص پیروزی روی سکو دارن.

الان یادم اومد...تنها مشکل تریلوژی نابود کردن رقص کراش بود:| و ... انیمیشن پیروزی کراش هم رقصش بود... نههههههه...باید درستش کنند:((
ها من اینو تو تلگرام دیدم ولی چون انگلیسی بود نفهمیدم چی نوشته :D

الان یادم اومد...تنها مشکل تریلوژی نابود کردن رقص کراش بود:|
تریلوژی چیش مشکل نداشت
کنترل بدتر نسبت به اصلیا.طراحی شخصیت بی مزه و مزخرف(خیلی میتونست بهتر باشه حالا باور نکنید) در کل خیلیه که بازی اماده رو برداری و خرابش کنی شما رو نمیدونم ولی من که حاظر نیستم به دزدی مثل اکتیویژن حتی 1 دلارم پول بدم شیر دوشیش تموم شد شک نکنید کرش مثل یه اشغال میندازه تو زباله

تریلوژی چیش مشکل نداشت
کنترل بدتر نسبت به اصلیا.طراحی شخصیت بی مزه و مزخرف(خیلی میتونست بهتر باشه حالا باور نکنید) در کل خیلیه که بازی اماده رو برداری و خرابش کنی شما رو نمیدونم ولی من که حاظر نیستم به دزدی مثل اکتیویژن حتی 1 دلارم پول بدم
حالا جوش نزن کاریش نمیشه کرد ؛ ولی خدایی خوب ساختن دیگه چقدر قر میزنی :D

• Like
Reactions: 235matin235
حالا جوش نزن کاریش نمیشه کرد ؛ ولی خدایی خوب ساختن دیگه چقدر قر میزنی :D
بیخیال کجاش خوب بود الان این ببین
حالا این ببین
تازه این عکس قشنگشه یعنی اون اکتیویژن یه طراح درست حسابیم نداره الان بعضیا میان میگن چون انحصاری نموند اینجوری میگی نه همین عکسی که گزاشتم مال کرش نسل6 که رو xbox هم عرضه شد

• Like
Reactions: MASOUD-CRASH
بیخیال کجاش خوب بود الان این ببین
حالا این ببین
تازه این عکس قشنگشه یعنی اون اکتیویژن یه طراح درست حسابیم نداره الان بعضیا میان میگن چون انحصاری نموند اینجوری میگی نه همین عکسی که گزاشتم مال کرش نسل6 که رو xbox هم عرضه شد
اين چيزي كه شما گذاشتين فوق العاده سليقه ايه و از نظر من اولي حتي به دومي نزديكم نميشه چه برسه بهتر باشه :D طراحي جديد هم زيبا تره هم از نظر فرمي و طراحي به مدل اصلي ناتي داگ نزديك تره تا اون چيزي كه شما گذاشتين..

اين چيزي كه شما گذاشتين فوق العاده سليقه ايه و از نظر من اولي حتي به دومي نزديكم نميشه چه برسه بهتر باشه :D طراحي جديد هم زيبا تره هم از نظر فرمي و طراحي به مدل اصلي ناتي داگ نزديك تره تا اون چيزي كه شما گذاشتين..
اره مشخصه خیلی نزدیک تره مخصوصا اون ابروهاش کرش اولی یونیورسال طراحی کرده و معروف ترین شکل کرش چجوری حتی به ترشی که vv طراحی کرده نمیرسه؟:| به هرحال این از خوب نبودن این بازی کم نمیکنه فکر میکنید اگه خود nd میساخت اینجوری میشد؟ عمرا................

• Like
Reactions: MASOUD-CRASH

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or