Multi Platform Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

crash-nsane-trilogy-logo-600x337.jpg

Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy

پلتفرم: PlayStation 4، Xbox One، Switch و PC

تاریخ انتشار: 9 تیرماه

قیمت: 39$

Crash N.Sane Trilogy نسخه ریمستر شده یا دوباره سازی شده سه نسخه اول سری Crash Bandicoot، یعنی Crash Bandicoot و Crash Bandicoot 2:Cortex Strikes Back و Crash Bandicoot:Warped است که توسط استدیو Vicarious Vision در دست ساخت بوده و سال آینده توسط Activison به صورت انحصاری برای کنسول PS4 منتشر خواهد شد.

N.Sane طبق وعده سونی یک ریمستر ساده نبوده و تنها به رزولوشن و فریم ریت بالاتر بسنده نمی‌کند و همانند یک Remake‌ واقعای همه چیز مجدد و از نو طراحی شده است. با این حال به گفته سازندگان N.Sane Trilogy یک دوباره سازی نیست و برای توصیف بازی خود از عبارت Remaster Plus استفاده می‌کنند. Dan Tanguay کارگردان بازی می‌گوید:

"اولین گام برای بازسازی Crash اینه که تشخیص بدیم چه چیزی این بازی رو اینقدر خاص کرده و باعث شده فن‌ها بعد از گذشت این همه سال هنوز اون رو دوست داشته باشن. و بهترین راه برای این کار بازی کردن مجدد Crash های قدیمیه! ما انقدر سه شماره اول رو بازی کردیم که دکمه‌های دسته‌هامون از دم خراب شدن!! علاوه‌بر این ما مجدد همه کانسپت آرت‌های کرش‌های اورجینال و تبلیغاتشون رو بررسی کردیم. حتی برای بهتر شدن کار منابع الهام Naughty Dog زمان ساخت بازی (Who Framed Roger Rabbit و Looney Tunes) رو نگاه کردیم تا ببینیم این ایده‌ها از کجا امدن."

V2 برای رسیدن به یک بازسازی بی‌نقص کار خود را بر پایه سه اصل بزرگ بنا نهاده است:

طراحی مجدد همه مراحل و مدل سازی دوباره آبجکت‌ها، بر اساس طراحی اصلی

31280965751_d6a2c965b2_o-670x377.jpg

طراحی مجدد همه شخصیت‌ها، بدون دخل و تصرف در ظاهر (تا مدل‌ها بجای شماره‌های اخیر به بازی‌های اصلی وفادار باشن)

30574389754_136c81aa5b_o-670x377.png

طراحی و ساخت مجدد همه صحنه‌های نمایشی مطابق با نسخه‌های اصلی

31280965251_d3a36f6de5_o-670x376.png

اما با این حال V2 برای مدرن شدن گیم‌پلی تغییراتی را نیز در همه نسخه‌ها اعمال کرده است:

اضافه شدن سیستم دخیره سازی اتوماتیک و دستی (خداحافظ مموری کارت!)

طراحی منو‌‌های جدید که کلیه اطلاعات را یکجا و کنار هم در اختیار گیمرها قرار می‌دهد.

31280965101_bc1824597f_o-670x376.png

اضافه شدن مراحل زمانی به هر سه شماره بازی

31280964961_6507238d5f_o-670x376.png

آخرین ویرایش:
کراش<نک!
دیگه حرفی ندارم من:| ، یکی از فاجعه ترین پلتفرمرهایی که امکان ساختش بود، همین نک بود:| در این حد که مثلا بخش های یخی که مثلا لیز میخورد،دو طرف محیط رو مانع گزاشتن که گیمر نیفته و نبازه! در این حد سطح چالش بازی بالا بود:-"

به کسی چه مربوط کی از بازی تعریف میکنه کی ترول میکنه یا کی خنثی هست؟؟؟ یا اینکه این سایت از پدرتون به ارث رسیده که در مورد نوع کامنت دادن بقیه تصمیم میگیرید؟؟ هر کس آزاده هر نوع نظری میخواد راجع به بازی بده چه بخواد تعریف کنه چه بخواد بکوبونه.شایدم بعضی ها معنی نظر شخصی افراد رو نمیتونن درک کنن ! نه کسی رو میتونید به زور بیارید توی این تاپیک نه به زور میتونید خارجش کنید چون ماها در واقع در یک سطح هستیم و رییس بازی معنی نداره.هر کس ازاده در عفت کلام نظرش رو در مورد این بازی یا هر بازیه دیگه ای بده.

من پست های شما رو میدیدم تو تاپیک ها دیگه کاملا مشخصه اطلاعات خوبی راحبع بازی ها داری و سلیقه بازیت اینجور مشخصه بیشتر بازی های انلاین و گروهی دوست داری

داداشم نگاه بعضی پست ها بکنید اصلا من تعجب میکنم ازشون از یه بازی ریمستر میگن همون بازی قبلی هست و فرقی نداره پس ارزش نداره یا چیز جدیدی نداره برا ارائه

باید بگی برادرم شما از بازی که برا نسل ۵ اومد الان ریمستر شده چه انتظاری داره

و اصلا مقایسته کرش با نک اوج داستان بود

هر کسی سلیقه خودش داره شاید یکی از کرش خوشش نیاد و حال نکنه با بازی ولی دیگه ایراد الکی به بازی بهش نمیگن نظر شخصی یه چی دیگه اسمش هست

خوبیه این که اینا که کرش رو تو PS1 بازی نکردن ارزش بدشون میاد اینه که قیمتش سریع میاد پایین :) مگه اصلا کسی هست کرش رو بازی نکرده باشه؟؟ داداش من ۱۵ سالشه بازی کرده و یادشه کلی هم خاطره داریم با هم. اینجا هم تقریبا همه سنشون از داداش من بیشتره عجیبه که بازی نکردید. من CTR و بش رو از این تریلوژی بیشتر بازی کردم امیدوارم اونا هم ریمستر بشن. شاید باورتون نشه ولی ما نسخه های ضعیفتره PS2 رو هم کلی بازی کردیم :D . مخصوصا اون ماشینیه که دو تا ماشین ترکیب می‌شدن و یکی با اسلحه بقیه رو میزد یکی ماشینو می‌روند. کسی بازی کرده اونو؟

• Like
Reactions: IMANOKA
خوبیه این که اینا که کرش رو تو PS1 بازی نکردن ارزش بدشون میاد اینه که قیمتش سریع میاد پایین :) مگه اصلا کسی هست کرش رو بازی نکرده باشه؟؟ داداش من ۱۵ سالشه بازی کرده و یادشه کلی هم خاطره داریم با هم. اینجا هم تقریبا همه سنشون از داداش من بیشتره عجیبه که بازی نکردید. من CTR و بش رو از این تریلوژی بیشتر بازی کردم امیدوارم اونا هم ریمستر بشن. شاید باورتون نشه ولی ما نسخه های ضعیفتره PS2 رو هم کلی بازی کردیم :D . مخصوصا اون ماشینیه که دو تا ماشین ترکیب می‌شدن و یکی با اسلحه بقیه رو میزد یکی ماشینو می‌روند. کسی بازی کرده اونو؟
من بازی کردم:D
خیلی هم باحال بود
اسمش یادم نیست فقط:D

خیلی واسم جالبه بدونم چطور یکی با کرش حال نمیکنه ، فقط یه دلیل میتونه داشته باشه اونم اینکه کلا پلتفرمر دوس نداشته باشه :D
نظرتون محترم فقط واسم عجیب بود همین ، کاری به خاطره و نوستالژی موستالژیم ندارم، کلا کرش از بهترینای سبک خودشه
ما هم در انتظاریم پری لود شروع شه بزنیم دان شه جمعه بیفتیم به جونش :D

موفق باشیم

اون که ماشین جنگی هست اره اونم مگه میشه کسی بازی نکرده باشه یکی از ماشین ها عکس دلقک روش بود خیلی چالشی و قشنگ بود اونم هر ملشین یک ویژگی داشت

اون که ماشین جنگی هست اره اونم مگه میشه کسی بازی نکرده باشه یکی از ماشین ها عکس دلقک روش بود خیلی چالشی و قشنگ بود اونم هر ملشین یک ویژگی داشت
ماشین جنگی که یکیش اسمش اَکسل بود؟:D
یا کلا یه چییز دیگه؟!

ماشین جنگی که یکیش اسمش اَکسل بود؟:D
یا کلا یه چییز دیگه؟!

بنده هم امروز مقداری بازیش کردم فقط به یاد گذشته
اصلا ارزش نداره
نمیدونم چرا ....
شاید سونی بهتر باشه این بازو کامل بزاره کنار
حداقل دیگه تو سن بنده جالب نشد
منتظر نطر بقیه دوستان هستم
بنده هم امروز مقداری بازیش کردم فقط به یاد گذشته
اصلا ارزش نداره
نمیدونم چرا ....
شاید سونی بهتر باشه این بازو کامل بزاره کنار
حداقل دیگه تو سن بنده جالب نشد
منتظر نطر بقیه دوستان هستم
كدوم شماره رو چند دقيقه بازي كرديد ؟

اره همینا بود ما میگفتیم ماشین جنگی ایرانیزه اش کرده بودیم اینم کنار CTR و Bash خیلی گروهی حال میداد.
خدا شاهده 10 نفری ؛دخترو پسر جنگ بود سر دسته که کیا نوبتشونه واسه CTR:))
این لعنتیا کاش CTR رو هم کالکشن میکردن باهاش که ملت کف بر شن!
اون همه راه مخفی و..
صد افسوس

اقا چقدر بی ذوقید شماها حداقل یک چند تا اسکرین شات بگیرید ببینیم من فعلا ندارم بازی رو هوس کردم خداوکیلی مخصوصا اون مراحلش که تم اهنگ بازی هندی میشد باید میپریدی رو دیوار ها

• Like
Reactions: 235matin235
انصافا كسي وجود داره مراحل كارخونه كرش ٢ كه مار ماهي ها برق توليد ميكردن يا مراحل خرس و پلنگ ٢-٣ و يا مراحل علاعدين كراش سه رو بازي كرده باشه و بياد بگه كراش بده ؟ به نظرم شوخيه يا فقط كراش يك رو بازي كردن !
من همون ٢٠ سال پيشم از كرش يك خرشم نيومد چه برسه به الان ! ولي شوخي با كراش ٢-٣ شوخي با كل اين سبكه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or