Multi Platform Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

crash-nsane-trilogy-logo-600x337.jpg

Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy

پلتفرم: PlayStation 4، Xbox One، Switch و PC

تاریخ انتشار: 9 تیرماه

قیمت: 39$

Crash N.Sane Trilogy نسخه ریمستر شده یا دوباره سازی شده سه نسخه اول سری Crash Bandicoot، یعنی Crash Bandicoot و Crash Bandicoot 2:Cortex Strikes Back و Crash Bandicoot:Warped است که توسط استدیو Vicarious Vision در دست ساخت بوده و سال آینده توسط Activison به صورت انحصاری برای کنسول PS4 منتشر خواهد شد.

N.Sane طبق وعده سونی یک ریمستر ساده نبوده و تنها به رزولوشن و فریم ریت بالاتر بسنده نمی‌کند و همانند یک Remake‌ واقعای همه چیز مجدد و از نو طراحی شده است. با این حال به گفته سازندگان N.Sane Trilogy یک دوباره سازی نیست و برای توصیف بازی خود از عبارت Remaster Plus استفاده می‌کنند. Dan Tanguay کارگردان بازی می‌گوید:

"اولین گام برای بازسازی Crash اینه که تشخیص بدیم چه چیزی این بازی رو اینقدر خاص کرده و باعث شده فن‌ها بعد از گذشت این همه سال هنوز اون رو دوست داشته باشن. و بهترین راه برای این کار بازی کردن مجدد Crash های قدیمیه! ما انقدر سه شماره اول رو بازی کردیم که دکمه‌های دسته‌هامون از دم خراب شدن!! علاوه‌بر این ما مجدد همه کانسپت آرت‌های کرش‌های اورجینال و تبلیغاتشون رو بررسی کردیم. حتی برای بهتر شدن کار منابع الهام Naughty Dog زمان ساخت بازی (Who Framed Roger Rabbit و Looney Tunes) رو نگاه کردیم تا ببینیم این ایده‌ها از کجا امدن."

V2 برای رسیدن به یک بازسازی بی‌نقص کار خود را بر پایه سه اصل بزرگ بنا نهاده است:

طراحی مجدد همه مراحل و مدل سازی دوباره آبجکت‌ها، بر اساس طراحی اصلی

31280965751_d6a2c965b2_o-670x377.jpg

طراحی مجدد همه شخصیت‌ها، بدون دخل و تصرف در ظاهر (تا مدل‌ها بجای شماره‌های اخیر به بازی‌های اصلی وفادار باشن)

30574389754_136c81aa5b_o-670x377.png

طراحی و ساخت مجدد همه صحنه‌های نمایشی مطابق با نسخه‌های اصلی

31280965251_d3a36f6de5_o-670x376.png

اما با این حال V2 برای مدرن شدن گیم‌پلی تغییراتی را نیز در همه نسخه‌ها اعمال کرده است:

اضافه شدن سیستم دخیره سازی اتوماتیک و دستی (خداحافظ مموری کارت!)

طراحی منو‌‌های جدید که کلیه اطلاعات را یکجا و کنار هم در اختیار گیمرها قرار می‌دهد.

31280965101_bc1824597f_o-670x376.png

اضافه شدن مراحل زمانی به هر سه شماره بازی

31280964961_6507238d5f_o-670x376.png

آخرین ویرایش:
درود.بازی رو اول اجرا میکنی میاد تو بازی خودش سه تا کرش رو میاره و انتخاب میکنی و شروع میشه.تو گیم پلی تغری ایجاد نشده و گرافیک و صدا گذاری و نورپردازی به شدت پیشرفت کرده.بعد از اتمام مراحل اگر برگردی به مرحله یک ساعت اول بازی اضافه شده که با گرفتنش بخش زمانی رو بازی میکنی.به نظر من کسانی که میخاهند بازی رو تست کنند ببیند دوست دارن یا نه.کرش پلی استیشن 1رو دانلود کنن با شبیه ساز اجرا کنند.اگر خوششون اومد بخرن.عینا همونه فقط گرافیک به روز شده.

بنده هم امروز مقداری بازیش کردم فقط به یاد گذشته
اصلا ارزش نداره
نمیدونم چرا ....
شاید سونی بهتر باشه این بازو کامل بزاره کنار
حداقل دیگه تو سن بنده جالب نشد
منتظر نطر بقیه دوستان هستم

شما از بازی‌‌ریسمتر کراش چه میخواید بازی‌ دیگه ای

این بازی همون کراش قبلی هاست ولی با گرافیک به روز تر

• Like
Reactions: 235matin235
بنده هم امروز مقداری بازیش کردم فقط به یاد گذشته
اصلا ارزش نداره
نمیدونم چرا ....
شاید سونی بهتر باشه این بازو کامل بزاره کنار
حداقل دیگه تو سن بنده جالب نشد
منتظر نطر بقیه دوستان هستم
وقتی داشتم آنچارتد 4 بازی میکردم و توی دو جاش باید با کراش ps1 بازی میکردیم نمیدونم چرا اصلا خوشم نیومد و هی میگفتم کی بشه سریع تر تموم بشه مرحلش:( با اینکه من تمام نسخه های کراش رو وقتی بچه بودم چندین بار تموم کردم ولی نمیدونم چرا اصلا موقع انچارتد اون حس رو بهش نداشتم :( بعد از اون روز تصمیم گرفتم ریمسترش رو بیخیال شم چون میدونم هزارم که گرافیکش بهتر شده باشه اصلا برام لذت بخش نیست:(
رچت و کلنک به نظرم خیلی قشنگ تر از اینه

• Like
Reactions: Rezahajizadegan
نظرات بچه‌‌ها رو خوندم‌‌ ولی بازم‌‌ از حیرت دهنم باز شد از بازی که برا نسل ۵ عرضه‌‌شده و الان دارن بارسازی میکنن انتظار یه بازی دیگه ای دارن

رفقا فکر کنم فردا‌‌ دیگه اجازه دانلود رو میده

• Like
نظرات بچه‌‌ها رو خوندم‌‌ ولی بازم‌‌ از حیرت دهنم باز شد از بازی که برا نسل ۵ عرضه‌‌شده و الان دارن بارسازی میکنن انتظار یه بازی دیگه ای دارن

رفقا فکر کنم فردا‌‌ دیگه اجازه دانلود رو میده
دو نفری که بازی رو دیجیتالی خریدن گفتن پنج شنبه اجازه دانلود میده:-?

• Like
حجم ترول تو این تاپیک برا این بازی یه جور عجیبی بی سابقس :d

یادمه تا قبل معرفی همه میگفتن crash crash! اما حالا این حجم ترول نمیدونم از کجا اومد.خوب نخرید! مجبور که نیستید.بازی برا اونا که پلتفورم دوست دارن و با ps1 خاطره دارن از طلا هم با ارزش تره.اسمش هم ریمستره! نخرید خداوکیلی که اینجوری چنین بازیه مقدسی ترول نشه :D . به زودی CALL OF DUTY میاد بخرید حال کنید دیگه. با خاطرات ما اینجوری بازی نکنید خدایی :D

دوستانی که میگن بازی اصلا ارزش نداره، چیز جالبی نیست و ....... جدا چه انتظاری از کرش داشتن؟شنمو یا آنچارتد یا متال گیر!
عزیزان این بازی ریمستر کرش هست ، نه چیزی بیشتر داره نه کمتر، هیچ نقص فنی هم بهش وارد نیست و هر ایرادی که بهش میچسبونین بخاطر سطح توقع بیجاست
یکی مثل من اگر بخره ،آرشیو میکنه ، یکی هم هیچ وابستگی به کرش نداشته در گذشته، میخره و یکساعت بعد میذاره برای فروش

• Like
به کسی چه مربوط کی از بازی تعریف میکنه کی ترول میکنه یا کی خنثی هست؟؟؟ یا اینکه این سایت از پدرتون به ارث رسیده که در مورد نوع کامنت دادن بقیه تصمیم میگیرید؟؟ هر کس آزاده هر نوع نظری میخواد راجع به بازی بده چه بخواد تعریف کنه چه بخواد بکوبونه.شایدم بعضی ها معنی نظر شخصی افراد رو نمیتونن درک کنن ! نه کسی رو میتونید به زور بیارید توی این تاپیک نه به زور میتونید خارجش کنید چون ماها در واقع در یک سطح هستیم و رییس بازی معنی نداره.هر کس ازاده در عفت کلام نظرش رو در مورد این بازی یا هر بازیه دیگه ای بده.

آخرین ویرایش:
به کسی چه مربوط کی از بازی تعریف میکنه کی ترول میکنه یا کی خنثی هست؟؟؟ یا اینکه این سایت از پدرتون به ارث رسیده که در مورد نوع کامنت دادن بقیه تصمیم میگیرید؟؟ هر کس آزاده هر نوع نظری میخواد راجع به بازی بده چه بخواد تعریف کنه چه بخواد بکوبونه.شایدم بعضی ها معنی نظر شخصی افراد رو نمیتونن درک کنن ! نه کسی رو میتونید به زور بیارید توی این تاپیک نه به زور میتونید خارجش کنید چون ماها در واقع در یک سطح هستیم و رییس بازی معنی نداره.هر کس ازاده در عفت کلام نظرش رو در مورد این بازی یا هر بازیه دیگه ای بده.
نه فقط الان بلکه همیشه یه سری ها رو هرچقدر گوششونه به صورت منطقی هم بپیچونی بازم تنشون میخاره

یه فرهنگ گندی که جا افتاده اینه که دوستان فک میکنن هر حرفی عشقشون کشید رو به عنوان نظر شخصی میتونن بگن! اینجا تاپیکه و محل تبادل تحربه و اطلاعات! شما اگه بازیو تهیه کردی و بازی کردی, حق داری ازش خوشت بیاد یا نیاد! اگه خوشت میاد با ذکر دلیل و بیان تجربت یه بار بیا توضیح بده تا همه بفهمن تجربه و نظر شخصی شما در مورد اون اثر چیه.اگر هم بدت اومده بیا توضیح بده و علت ضعف بازی رو صرفا از نظر شخصیه خودت بیان کن تا همه استفاده ببرن.

ولی اینکه یکی بیاد طی 40 تا پست هی بگه بازی ارزش نداره بازی فلانه بدون اینکه اصا معلوم باشه بازیش کرده یا نه و هیچ توضیحی از نقاط ضعفش نذاره و 40 بار هم تکرار کنه اسمش میشه " ترول " ! این دیگه نظر شخصی نیس! نه سایت ارث بابامه نه تاپیک نه بازی! اما ترول با نظر شخصی یکی نیس.اگه از بازی خوشت نیومد یه بار بیا نقدش کن نظرتو بگو و دیگه بکش بیرون :D چون دیگه 40 بار تکرار کردنش میشه ترول.

یا علی

یه فرهنگ گندی که جا افتاده اینه که دوستان فک میکنن هر حرفی عشقشون کشید رو به عنوان نظر شخصی میتونن بگن! اینجا تاپیکه و محل تبادل تحربه و اطلاعات! شما اگه بازیو تهیه کردی و بازی کردی, حق داری ازش خوشت بیاد یا نیاد! اگه خوشت میاد با ذکر دلیل و بیان تجربت یه بار بیا توضیح بده تا همه بفهمن تجربه و نظر شخصی شما در مورد اون اثر چیه.اگر هم بدت اومده بیا توضیح بده و علت ضعف بازی رو صرفا از نظر شخصیه خودت بیان کن تا همه استفاده ببرن.

ولی اینکه یکی بیاد طی 40 تا پست هی بگه بازی ارزش نداره بازی فلانه بدون اینکه اصا معلوم باشه بازیش کرده یا نه و هیچ توضیحی از نقاط ضعفش نذاره و 40 بار هم تکرار کنه اسمش میشه " ترول " ! این دیگه نظر شخصی نیس! نه سایت ارث بابامه نه تاپیک نه بازی! اما ترول با نظر شخصی یکی نیس.اگه از بازی خوشت نیومد یه بار بیا نقدش کن نظرتو بگو و دیگه بکش بیرون :D چون دیگه 40 بار تکرار کردنش میشه ترول.

یا علی
در مورد یا علی آخرت که عزیزم علی یارت.
در مورد کسی که گفتی 40 بار گفته بازی ارزش نداره باس بگم 400 بارم که بگه بازم دخلی به من و شما و هیچکس نداره به خاطر اینکه من و شما آدم های عاقلی هستیم و قطعا مغزم قادر به تشخیص این هست کی داره بر اساس بازی کردن و نقد منصفانه صحبت میکنه و کی داره بر اساس دشمنی یا دیدن تریلر یا هرچیز دیگه ای نظر میده.ما همه ادم های معقولی هستیم و میتونیم حرف درست از مزخرف رو تشخیص بدیم.
هیچکس قادر نیست کسی رو به زور مجاب به تفکر غلطی کنه که این بازی رو بخره یا نخره یا اینکه بازیش با ارزشه یا نه.
در واقع پست قبلیه من به مضمون اینه هرکس هرجوری میخواد پست بده حقش هست که بده و هرکسم که مخالف پست اون شخص هست میتونه ازش نقل بگیره و بهش بگه داری اشتباه میکنی و دلایلت رو بگو که منم شاید قانع شدم.نه اینکه چند نفر بلند شن به صورت غیر مستقیم کامنت بدن بعضی ها ترولن چقدر یا چقدر یا اینکه مگر مجبوری بازی رو بخری برو یه چیز دیگه بخر یا اینکه بگن صلوات بفرستید یا هر عبارتی که بخواد طرف مقابل رو ادم احمق نشون بده و بگه فقط منم که درست میگم.قشنگ رو در رو نه اینکه فرار کنه یا از ترس قدرت ادبیاتی طرف مقابل از پشت طعنه زدن !

در مورد یا علی آخرت که عزیزم علی یارت.
در مورد کسی که گفتی 40 بار گفته بازی ارزش نداره باس بگم 400 بارم که بگه بازم دخلی به من و شما و هیچکس نداره به خاطر اینکه من و شما آدم های عاقلی هستیم و قطعا مغزم قادر به تشخیص این هست کی داره بر اساس بازی کردن و نقد منصفانه صحبت میکنه و کی داره بر اساس دشمنی یا دیدن تریلر یا هرچیز دیگه ای نظر میده.ما همه ادم های معقولی هستیم و میتونیم حرف درست از مزخرف رو تشخیص بدیم.
هیچکس قادر نیست کسی رو به زور مجاب به تفکر غلطی کنه که این بازی رو بخره یا نخره یا اینکه بازیش با ارزشه یا نه.
در واقع پست قبلیه من به مضمون اینه هرکس هرجوری میخواد پست بده حقش هست که بده و هرکسم که مخالف پست اون شخص هست میتونه ازش نقل بگیره و بهش بگه داری اشتباه میکنی و دلایلت رو بگو که منم شاید قانع شدم.نه اینکه چند نفر بلند شن به صورت غیر مستقیم کامنت بدن بعضی ها ترولن چقدر یا چقدر یا اینکه مگر مجبوری بازی رو بخری برو یه چیز دیگه بخر یا اینکه بگن صلوات بفرستید یا هر عبارتی که بخواد طرف مقابل رو ادم احمق نشون بده و بگه فقط منم که درست میگم.قشنگ رو در رو نه اینکه فرار کنه یا از ترس قدرت ادبیاتی طرف مقابل از پشت طعنه زدن !

:D باشه.به کارتون ادامه بدید.نخواستید هم ندید :D
علی یارت

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or