Multi Platform Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

crash-nsane-trilogy-logo-600x337.jpg

Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy

پلتفرم: PlayStation 4، Xbox One، Switch و PC

تاریخ انتشار: 9 تیرماه

قیمت: 39$

Crash N.Sane Trilogy نسخه ریمستر شده یا دوباره سازی شده سه نسخه اول سری Crash Bandicoot، یعنی Crash Bandicoot و Crash Bandicoot 2:Cortex Strikes Back و Crash Bandicoot:Warped است که توسط استدیو Vicarious Vision در دست ساخت بوده و سال آینده توسط Activison به صورت انحصاری برای کنسول PS4 منتشر خواهد شد.

N.Sane طبق وعده سونی یک ریمستر ساده نبوده و تنها به رزولوشن و فریم ریت بالاتر بسنده نمی‌کند و همانند یک Remake‌ واقعای همه چیز مجدد و از نو طراحی شده است. با این حال به گفته سازندگان N.Sane Trilogy یک دوباره سازی نیست و برای توصیف بازی خود از عبارت Remaster Plus استفاده می‌کنند. Dan Tanguay کارگردان بازی می‌گوید:

"اولین گام برای بازسازی Crash اینه که تشخیص بدیم چه چیزی این بازی رو اینقدر خاص کرده و باعث شده فن‌ها بعد از گذشت این همه سال هنوز اون رو دوست داشته باشن. و بهترین راه برای این کار بازی کردن مجدد Crash های قدیمیه! ما انقدر سه شماره اول رو بازی کردیم که دکمه‌های دسته‌هامون از دم خراب شدن!! علاوه‌بر این ما مجدد همه کانسپت آرت‌های کرش‌های اورجینال و تبلیغاتشون رو بررسی کردیم. حتی برای بهتر شدن کار منابع الهام Naughty Dog زمان ساخت بازی (Who Framed Roger Rabbit و Looney Tunes) رو نگاه کردیم تا ببینیم این ایده‌ها از کجا امدن."

V2 برای رسیدن به یک بازسازی بی‌نقص کار خود را بر پایه سه اصل بزرگ بنا نهاده است:

طراحی مجدد همه مراحل و مدل سازی دوباره آبجکت‌ها، بر اساس طراحی اصلی

31280965751_d6a2c965b2_o-670x377.jpg

طراحی مجدد همه شخصیت‌ها، بدون دخل و تصرف در ظاهر (تا مدل‌ها بجای شماره‌های اخیر به بازی‌های اصلی وفادار باشن)

30574389754_136c81aa5b_o-670x377.png

طراحی و ساخت مجدد همه صحنه‌های نمایشی مطابق با نسخه‌های اصلی

31280965251_d3a36f6de5_o-670x376.png

اما با این حال V2 برای مدرن شدن گیم‌پلی تغییراتی را نیز در همه نسخه‌ها اعمال کرده است:

اضافه شدن سیستم دخیره سازی اتوماتیک و دستی (خداحافظ مموری کارت!)

طراحی منو‌‌های جدید که کلیه اطلاعات را یکجا و کنار هم در اختیار گیمرها قرار می‌دهد.

31280965101_bc1824597f_o-670x376.png

اضافه شدن مراحل زمانی به هر سه شماره بازی

31280964961_6507238d5f_o-670x376.png

آخرین ویرایش:
آره دیگه...الماس بیخود که نزارن:-" یه تروفی هم باید بزنند تنگش که دیگه واقعا ارزش رفتن رو داشته باشه:D
ولی به اون Time Trailـهای کراش3 که فکر میکنم...مخصوصا کلید طلایی،تن و بدنم میلرزه! خیلی سختن:|

پ.ن:پاشو برو تاپیک Vampyr :-"

کلید طلایی که خیلی سخت نیست.
حاجی کلید سفید خیلی سخته... با اینکه توی کرش خیلی حرفه ای هستم بازم بعضی مراحل رو بالای چهل یا پنجاه بار میرفتم تا بتونم کلید سفید بگیرم!
ولی ضد حالش این بود که بعد از گرفتن تموم کلید سفیدها هیچ اتفاقی نیوفتاد!
انتظار داشتم یه دمو حداقل بزارن!
کراش یک هم که گرفتن تموم جعبه ها بدون مردن سختش کرده بود!
بجز کراش دو که یه کم باید پولیش بشه اون دو تای قبلی برای من بدون دستکاری هم شاهکارن! البته شماره دوم فقط در قالب مقایسه با نسخه یک و سه و ctr ضعیف بود.
توی کرش ماشینی هم وقتی تموم مراحل رو با اوکساید مسابقه میدی خیلی سخته! اون راه مخفی میزنه و تو باید خودتو بکشی تا بهش یرسی!
.....
امیدوارم کراش اسکای لندرز اونی نباشه که قراره ببینیم!

توهین نباشه ولی خاک توی سر اکتی کردن اگه این شایعه کرش اسکای لندرز قراره توی کنسولای دیگه هم باشه حقیقت داشته باشه اخه تا چه حد تمع کار!!!!

توهین نباشه ولی خاک توی سر اکتی کردن اگه این شایعه کرش اسکای لندرز قراره توی کنسولای دیگه هم باشه حقیقت داشته باشه اخه تا چه حد تمع کار!!!!
مگه قرار بوده اسکای لندرز انحصاری باشه؟بازی خودشه دوست داره رو هر پلتفرمی منتشر کنه

یه سوال اگه سونی با اکتی سر ریمستر توافق کرده یعنی اکتی نمیتونه ریمستر رو برای پلتفرمای دیگه تولید کنه؟؟؟؟؟؟
نه دیگه توافق کردن که انحصاری باشه و اینکه ریمستر همه جا به عنوان انحصاری PS4 اعلام شده و امکانش تقریبا صفره که روی پلتفرم های دیگه هم منتشر بشه... نگران نباش!
اینا فقط مثل آدم بازیو ریمستر کنن حالا مهم نیس روی پلتفرم های دیگه میاد یا نه!
اصلا اگه ریمستر بازی درست حسابی از آب دربیاد واسه همه ی پلتفرم ها عرضش کنن :D

من مطمعنم اکتی بعد از این ریمستر بازم تمع میکنه درجا یا یه کرش جدید یا ریمستر رو برای پلتفرم های دیگه پخش میکنه مگر اینکه سونی ip رو بخره

FUTURE
قضیه صدا که مطرح کردی الان بهش فکر کردم دیدم شدیدا درست میگی:|
با توجه به پیشرفت بصری و تغییر موتور این حرف ها امیدوارم در نهایت از این نطر نا امید نکنه.
لول دیزاین و گیم پلی ناتی داگ را "تغییر" ندند فکر کنم اوکی باشه.
برای مثال مرحله هواپیما های وارپد را تصور کنید:D اینها احتمالا بهتر هم میشن.
ولی مرحله های خطی مصر شهر عربی شهر پای قلعه اینها باید دقیقا بازی ناتی داگ باشن که رو ps4 ساخته شدند نمیدونم مدل ها عوض بشند گرافیک ارتقا پیدا کنه فقط همین غیر این راه نداره. و اینکه امیدوارم اصلا تو فکر جذب فن های جدید نباشن. در واقع بهتره بگم به صورت تک بعدی به این فکر نباشند:|
پ ن : پلت کردن کرش وارپد یکی از خاطره انگیز ترین پلت ها میشه:D

من یه تیکه از گیم پلی کرش تو اسکایلندرز رو دیدم خوب بود! همین استایل رو برای ریمیک هم بکار ببرن، یکم روش کار کنن چیز خوبی میشه
اره بد نیست اگه به طراحی های هنرمند اصلی کرش نگاه کنیم خیلی به هم شباهت دارن
ولی هیچ کرشی به خوبی 3نسخه اول تواینسنتی ps2 نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or