Multi Platform Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

crash-nsane-trilogy-logo-600x337.jpg

Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy

پلتفرم: PlayStation 4، Xbox One، Switch و PC

تاریخ انتشار: 9 تیرماه

قیمت: 39$

Crash N.Sane Trilogy نسخه ریمستر شده یا دوباره سازی شده سه نسخه اول سری Crash Bandicoot، یعنی Crash Bandicoot و Crash Bandicoot 2:Cortex Strikes Back و Crash Bandicoot:Warped است که توسط استدیو Vicarious Vision در دست ساخت بوده و سال آینده توسط Activison به صورت انحصاری برای کنسول PS4 منتشر خواهد شد.

N.Sane طبق وعده سونی یک ریمستر ساده نبوده و تنها به رزولوشن و فریم ریت بالاتر بسنده نمی‌کند و همانند یک Remake‌ واقعای همه چیز مجدد و از نو طراحی شده است. با این حال به گفته سازندگان N.Sane Trilogy یک دوباره سازی نیست و برای توصیف بازی خود از عبارت Remaster Plus استفاده می‌کنند. Dan Tanguay کارگردان بازی می‌گوید:

"اولین گام برای بازسازی Crash اینه که تشخیص بدیم چه چیزی این بازی رو اینقدر خاص کرده و باعث شده فن‌ها بعد از گذشت این همه سال هنوز اون رو دوست داشته باشن. و بهترین راه برای این کار بازی کردن مجدد Crash های قدیمیه! ما انقدر سه شماره اول رو بازی کردیم که دکمه‌های دسته‌هامون از دم خراب شدن!! علاوه‌بر این ما مجدد همه کانسپت آرت‌های کرش‌های اورجینال و تبلیغاتشون رو بررسی کردیم. حتی برای بهتر شدن کار منابع الهام Naughty Dog زمان ساخت بازی (Who Framed Roger Rabbit و Looney Tunes) رو نگاه کردیم تا ببینیم این ایده‌ها از کجا امدن."

V2 برای رسیدن به یک بازسازی بی‌نقص کار خود را بر پایه سه اصل بزرگ بنا نهاده است:

طراحی مجدد همه مراحل و مدل سازی دوباره آبجکت‌ها، بر اساس طراحی اصلی

31280965751_d6a2c965b2_o-670x377.jpg

طراحی مجدد همه شخصیت‌ها، بدون دخل و تصرف در ظاهر (تا مدل‌ها بجای شماره‌های اخیر به بازی‌های اصلی وفادار باشن)

30574389754_136c81aa5b_o-670x377.png

طراحی و ساخت مجدد همه صحنه‌های نمایشی مطابق با نسخه‌های اصلی

31280965251_d3a36f6de5_o-670x376.png

اما با این حال V2 برای مدرن شدن گیم‌پلی تغییراتی را نیز در همه نسخه‌ها اعمال کرده است:

اضافه شدن سیستم دخیره سازی اتوماتیک و دستی (خداحافظ مموری کارت!)

طراحی منو‌‌های جدید که کلیه اطلاعات را یکجا و کنار هم در اختیار گیمرها قرار می‌دهد.

31280965101_bc1824597f_o-670x376.png

اضافه شدن مراحل زمانی به هر سه شماره بازی

31280964961_6507238d5f_o-670x376.png

آخرین ویرایش:
آقا من که هنوز قانع نشدم که کراش در دستان اکتیویژن باشه به چند دلیل:
1.توی اون تریلر لانچ PS4 که تابلوها رو نشون داده رمز گشایی شده بود گفته شده بود اون فلش به سمت لوگوی SCE سونی اشاره کرده که این یعنی بازگشت به سونی و نه تنها PS4

2.تا پیش از شروع نسل هشتم من به فهرست عناوین اکتیویژن در سایتش نگاه انداخته بود تمام آی پی هایی که حقوقشون یا امتیازشون در دستان اکتیویژن بود به اضافه کراش تو لیست Games سایتش بود ولی با شروع نسل هشت و قوت گرفتن شایعات به یک باره امتیاز نشر کراش از روی سایتش ناپدید شد

3.تمام شایعات گفته شده بود IP کراش به سونی بازگردانده شده و سونی اون رو خریده که آدام بویز اومد رد کرد گفت تمام این سوالات رو برید از اکتیویژن بپرسید چون هنوز اونها هستن که برای این سری تصمیم می گیرن!

4.اینم قبول دارید که تا نباشد چیزکی خبری ازش بیرون نمیاد!؟

5.تمام تصاویری که از کراش تو صفهات رسمی شعب پلی استیشن در دانمارک یا برزیل اون روزا گذاشته شده بود یا کراش رو نشون داده بود در حال بغل کردن لوگوی سونی و یا در حال پریدن به سمت سونی و فکر نکنم اگر تنها یه ریمستر از طرف اکتی باشه این همه بزرگ نمایی بشه اونم وقتی سونی میدونه این اکتی بود که به کراش گند زد و تمام طرفداران قدیمی از وقتی از این سری ناامید شدن که بازی توسط اکتیویژن ساخته می شد پس خر نباید باشه اینطور بزرگ نمایی کنه مگر همون چیزک ها پشت پرده باشه

6.چرا ناتی داگ از کراش در تبریک سال 2016 استفاده کرد؟ اون هم با لوگوی ناتی داگ!؟ یا چرا یکی از Easter Egg های آنچارتد کراش بندیکوت بود؟؟

7. به حرفهای سونی در مواقع خیلی حساس زیاد توجه نکنید، همین یوشیدا نبود نسخه واقعیت مجازی Until Dawn رو رد کرد و دو سه روز بعدش معرفی شد؟؟ شاید سونی تو کنفرانس اسم اکتی ویژن رو آورده که خیالها راحت بشه تا توی مراسم بعدی که احتمال میتینگ پلی استیشن باشه یا رویداد پاریس همه رو شوکه کنه و بگه سورپرایز! سرکارتون گذاشتیم کراش توسط تیمی کوچک از ناتی داگ داره ساخته می شه و IP دیگه دست اکتیویژن نیست!!

8.همه میدونیم که اگر ای پی دست اکتیویژن باشه حتی به موبایلها هم رحم نمی کنه و براشون عرضه می کنه پس چی شده که سه نسخه رو از پایه قراره بازسازی کنه اون هم به صورت انحصاری برای PS4 !!؟

9.حتی اگر این ها توسط اکتیویژن منتشر بشه یه پیش فروشی تو آمازون فرانسه بود نمیدونم یا آلمان که تک نسخه ای از کراش بندیکوت رو برای PS4 به صورت انحصاری قرار دادن که به سرعت برداشته شد! حتی اگر اون پیش فروش منظور همین کالکشن بوده باشه پس صد در صد یه نسخه جدید از کراش هم در پشت پرده در دست ساخت هست که پس از انتشار کالکشن معرفی می شه صد در صد اکتیویژن دیگه از سود اون نمیگذره و در انحصار PS4 قرارش نمیده مگر سری به دست سونی اوفتاده باشه!

10.همین:D خواستم رندش کنم:D

اینم برای اینکه خستگیتون در بره ببینید:D

latest

آخرین ویرایش:
فکر کنم استودیویی که اسکایلندر رو میسازه قراره ریمستر رو بسازه که ماله اکتیویژنه!تا این حد کع دروغ نمیگن؟؟بعدشم خودشون گفتن اگر این ریمستر خوب بفروشه بازی جدید هم ساخته میشه.
من فکر کنم سونی فقط کرش رو برای خودش انحصاری کرده ولی آیپی در اختیار اکتی باقی میمونه.کلا سونی گند زد تو دهه 90 بابت انتخاب کرکتری که ماله خودش نبود به عنوان قهرمان اصلیش جلوی امثال ماریو و سونیک.باید همون موقع آیپی رو تصاحب میکرد یا سرمایشو میزاشت رو یک بازی دیگه.این چه کاری بوده خدایی؟

من ترجیح میدم ریمسترشون در حد گرافیک باشه فقط و اضافه کردن ثبت رکورد آنلاین و ... .قیافه کرش و حرکاتش رو عوض نکنن که خراب میشه.

فکر کنم استودیویی که اسکایلندر رو میسازه قراره ریمستر رو بسازه که ماله اکتیویژنه!تا این حد کع دروغ نمیگن؟؟بعدشم خودشون گفتن اگر این ریمستر خوب بفروشه بازی جدید هم ساخته میشه.
من فکر کنم سونی فقط کرش رو برای خودش انحصاری کرده ولی آیپی در اختیار اکتی باقی میمونه.کلا سونی گند زد تو دهه 90 بابت انتخاب کرکتری که ماله خودش نبود به عنوان قهرمان اصلیش جلوی امثال ماریو و سونیک.باید همون موقع آیپی رو تصاحب میکرد یا سرمایشو میزاشت رو یک بازی دیگه.این چه کاری بوده خدایی؟

من ترجیح میدم ریمسترشون در حد گرافیک باشه فقط و اضافه کردن ثبت رکورد آنلاین و ... .قیافه کرش و حرکاتش رو عوض نکنن که خراب میشه.
منظورتون از استودیوی اسکای لندرز تویز فور باب یا ویرچوال ویژن اگه دومی باشه که خدا به کراش رحم کنه چون هر بار کراش ساخته گند زده حتی نسخه gba

منظورتون از استودیوی اسکای لندرز تویز فور باب یا ویرچوال ویژن اگه دومی باشه که خدا به کراش رحم کنه چون هر بار کراش ساخته گند زده حتی نسخه gba
ویکیپدیا زده Vicarious Visions.

کلا اسکایلندرز چجور بازی ایه؟من بازی نکردم.یکی یک توضیح بده بد نیست

ویکیپدیا زده Vicarious Visions.

کلا اسکایلندرز چجور بازی ایه؟من بازی نکردم.یکی یک توضیح بده بد نیست

منم بازی نکردم ولی در موردش خوندم فهمیدیم ترکیبی از دو سبک پلتفرمر و استراتژیک هست و شباهتی هم به بازی Diablo داره تو این بازی میتونید مراحل و شخصیت مخصوصی برای خودتون طراحی کنید

بازی جالبیه ولی انیمیشناش ضعیفه (اسکای لندرز) تو ماهی که ارزه میشه هم ارزش خرید نداره اون ماه مول ادم میره واسه بازیای دیگه
ولی سه گانه ریمستر واقعا ارزشمند البته اگه به لطف اکتی خراب نشه کاش سونی پنهانی خریده باشتش یعنی من دل خوشیم به همینه

• Like
Reactions: Radiance
بنظرم اینا هر جوری بخوان ریمسترها رو تحویل بدن بازم یه عده ناامید میشن. امیدوارم جزو اونایی نباشم که ناامید میشن :D
یکی دوست داره که اینا بیان به بازیا تکون اساسی بدن و مکانیک هایی از گیمپلی که دیگه منسوخ شدن رو عوض کنن تا طرفدارهای جدید هم جذب بازی بشن .
یکی هم مثل خودم دوست داره که اصلا گیم پلی بازی تغییر نکنه و فقط گرافیک و طراحیا رو به روز کنن (البته Art Styleاش باید حفظ بشه :D ) + به صداگذاری و موزیک بازی دست نزنن که بدجوری روی این مورد حساسم :D
کلا اینکه احتمالا فشار زیادی روی افرادی که دارن بازیو ریمستر میکنن هست و باید به همه رو راضی کنن که به نظرم شدنی نیست :D
قبل از عرضه یه دمو از این ریمسترها (یا ریمیک ها!) بدن که فیدبک طرفدارای قدیمی رو ببینن هم بد نیست...

بنظرم اینا هر جوری بخوان ریمسترها رو تحویل بدن بازم یه عده ناامید میشن. امیدوارم جزو اونایی نباشم که ناامید میشن :D
یکی دوست داره که اینا بیان به بازیا تکون اساسی بدن و مکانیک هایی از گیمپلی که دیگه منسوخ شدن رو عوض کنن تا طرفدارهای جدید هم جذب بازی بشن .
یکی هم مثل خودم دوست داره که اصلا گیم پلی بازی تغییر نکنه و فقط گرافیک و طراحیا رو به روز کنن (البته Art Styleاش باید حفظ بشه :D ) + به صداگذاری و موزیک بازی دست نزنن که بدجوری روی این مورد حساسم :D
کلا اینکه احتمالا فشار زیادی روی افرادی که دارن بازیو ریمستر میکنن هست و باید به همه رو راضی کنن که به نظرم شدنی نیست :D
قبل از عرضه یه دمو از این ریمسترها (یا ریمیک ها!) بدن که فیدبک طرفدارای قدیمی رو ببینن هم بد نیست...
کلا بهترین کار اینه بیان نسخه های کلاسیک رو با تروفی عرضه کنند:)) هیچکی هم اعتراض نمیکنه:))
اون حالت اول اگر بخواد اتفاق بیفته که خاک بر سرشون:| چون به نظرم همین الانم اون کراش های اصلی گیم پلی خیلی خوبی دارن! :دی هیچ جاییش رو نمیتونم فکر کنم که قدیمی شده باشن:))
حالت دوم اگر باشه که خیلی خوبه! منم امیدوارم همین باشه! :دی ... گرچه تو همون طراحی ها کارشون سخته! و به نظرم احتمال ترکوندن کاراکترها زیاده:|

کلا بهترین کار اینه بیان نسخه های کلاسیک رو با تروفی عرضه کنند:)) هیچکی هم اعتراض نمیکنه:))
اون حالت اول اگر بخواد اتفاق بیفته که خاک بر سرشون:| چون به نظرم همین الانم اون کراش های اصلی گیم پلی خیلی خوبی دارن! :D هیچ جاییش رو نمیتونم فکر کنم که قدیمی شده باشن:))
حالت دوم اگر باشه که خیلی خوبه! منم امیدوارم همین باشه! :D ... گرچه تو همون طراحی ها کارشون سخته! و به نظرم احتمال ترکوندن کاراکترها زیاده:|
واسه من و تو که قبلا روی PS1 بازیارو شخم زدیم اینطوریه :D الان ملت به همه چی ایرادای الکی میگیرن :D همون یه تیکه ای که توی U4 بود رو خیلیا که قبلا بازیش نکرده بودن ایراد میگرفتن که کنترلش چرا اینطوریه و دوربینش چرا اونطوریه یا چرا مثل آدم نمیپره و ... :))

• Like
Reactions: 235matin235
واسه من و تو که قبلا روی PS1 بازیارو شخم زدیم اینطوریه :D الان ملت به همه چی ایرادای الکی میگیرن :D همون یه تیکه ای که توی U4 بود رو خیلیا که قبلا بازیش نکرده بودن ایراد میگرفتن که کنترلش چرا اینطوریه و دوربینش چرا اونطوریه یا چرا مثل آدم نمیپره و ... :))
اون مرحله که کلا خیلی خلاصه و جمع و جور بود:-" ، حتی احساس میکنم یه Auto Landed فعال کرده بودن که دقیقا موقع پریدن روی سکوها فرود بیای:-" (تقریبا غیر ممکن بود سقوط کنی! مگر اینکه خیلی زود میپریدی،یعنی از چاپ و راست سکوهای نمیفتادی:-" )
یه مورد دیگه ی اون مرحله به خاطر کنترل با D-Pad بود! الان دو نسل و نصفیه که دیگه کنترل کاراکتر با D-Pad نیست:-" یعنی سختیه اون مرحله به خاطر این مورد بود:دی (گرچه من میگم باید یه Classic Mode بزارن که مراحل رو با D-Pad بریم:)) یعنی برای هر مرحله یه الماس جدید طراحی کنند:)) حتی ما که قبلا بازی کردیم هم نابود میشیم! :)) )
در کل هرکی گیر میده...:-".......گیر الکی میده:-"

• Like
گرچه من میگم باید یه Classic Mode بزارن که مراحل رو با D-Pad بریم:)) یعنی برای هر مرحله یه الماس جدید طراحی کنند:)) حتی ما که قبلا بازی کردیم هم نابود میشیم! :))
یه تروفی هم بهش اختصاص بدن که هر کی بازیو با D-Pad تموم نکنه نتونه Platinum رو بگیره :))
همین اتفاق یه جورایی با ریمستر Grim Fandango اتفاق افتاده... حتما بازیو باید با Tank Controls تموم میکردی تا پلات رو میگرفتی :D البته سر همین ملت حسابی توی Twitter از خجالت Tim Schafer در اومدن :D

یه تروفی هم بهش اختصاص بدن که هر کی بازیو با D-Pad تموم نکنه نتونه Platinum رو بگیره :))
همین اتفاق یه جورایی با ریمستر Grim Fandango اتفاق افتاده... حتما بازیو باید با Tank Controls تموم میکردی تا پلات رو میگرفتی :D البته سر همین ملت حسابی توی Twitter از خجالت Tim Schafer در اومدن :D
آره دیگه...الماس بیخود که نزارن:-" یه تروفی هم باید بزنند تنگش که دیگه واقعا ارزش رفتن رو داشته باشه:D
ولی به اون Time Trailـهای کراش3 که فکر میکنم...مخصوصا کلید طلایی،تن و بدنم میلرزه! خیلی سختن:|

پ.ن:پاشو برو تاپیک Vampyr :-"

• Like
هر کاری میخوان بکنن فقط به اون قیافه عجیب غریب دوست داشتنی کراش دست نزنن موزیکشم همین طور خاک توی سرشون اگه کراش اسکای لندرز رو بردارن بذارن تو ریمستر
انیمیشناشم نباید مثل اسکای لندرز باشه چون واقعا ضعیف بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or