Crash Bandicoot N.Sane Trilogy توسط یک خرده فروشی مجارستانی برای Xbox One لیست شد

Hamid Payne

کاربر سایت
jpg

خرده فروشی مجارستانی SuperGamer به تازگی نسخه Xbox One عنوان Crash Bandicoot N.Sane Trilogy را برای عرضه در هشتم دسامبر سال جاری لیست کرده است.
در صورت رسمی بودن اقدام خرده فروشی SuperGamer، این اولین حضور سری Crash Bandicoot در قلمرو ناشناخته Xbox One خواهد بود.
سری Crash Bandicoot بعنوان یک عنوان انحصاری برای کنسول پلی استیشن متولد شد. چهار نسخه ابتدایی این سری توسط Naughty Dog ساخته شدند. عنوان N.Sane Trilogy همه عناوین ساخته استدیو خالق Uncharted بجز عنوان فرعی Crash Team Racing را شامل می شود.
لازم به ذکر است که پیش از این جزئیاتی در مورد عرضه Crash Bandicoot N.Sane Trilogy بر روی PC نیز منتشر شده بود. همچنین تاریخ 8 دسامبر که برای عرضه بازی بر روی Xbox One انتخاب شده نیز ممکن است یک بازه باشد و تاریخ عرضه دقیق در آینده اعلام شود.

خودم اصلا دوست ندارم کرش را روی پلتفرم دیگه ای ببینم ولی متاسفانه احتمالش بالاست:(
بزرگترین مشکلمم اینه که بازی ساخت خوده ناتی داگه و در ضمن کاراکتر کرش یکی از نماد های سونیه:|
ولی اینکه دوستان میگن خداکنه فروش کنه تا ادامه ش رو بسازن به نظر من که فروش بازی صد در صد تضمین شده است حالا چه انحصاری باشه چه نباشه... ولی حالا ادامه ش هم بخوان بدن مگه قراره ناتی داگ بسازه؟ دوباره میخواد بیوفته دست اکتیویژن که اونم گند های قبلی رو تکرار میکنه... پس همون پرونده ی بازی رو ببندن خیلی بهتره:|

• Like
Reactions: Arima Kishou
خودم اصلا دوست ندارم کرش را روی پلتفرم دیگه ای ببینم ولی متاسفانه احتمالش بالاست:(
بزرگترین مشکلمم اینه که بازی ساخت خوده ناتی داگه و در ضمن کاراکتر کرش یکی از نماد های سونیه:|
ولی اینکه دوستان میگن خداکنه فروش کنه تا ادامه ش رو بسازن به نظر من که فروش بازی صد در صد تضمین شده است حالا چه انحصاری باشه چه نباشه... ولی حالا ادامه ش هم بخوان بدن مگه قراره ناتی داگ بسازه؟ دوباره میخواد بیوفته دست اکتیویژن که اونم گند های قبلی رو تکرار میکنه... پس همون پرونده ی بازی رو ببندن خیلی بهتره:|
دست ND که نمیفته متأسفانه اما اگه فروش کنه شاید CTR رو هم بازسازی کنن

من خودم شخصا خیلی دوست دارم حداقل واسه پی‌سی بیاد اما دوستانی که میگن کاش انحصاری بمونه هم کاملا درک می‌کنم. البته من خودم از مولتی‌پلتفرم شدن امثال Persona و Yakuza استقبال می‌کنم و به نظرم دلیلی نداره انحصاری باشند اما قضیه‌ی کرش فرق میکنه. کرش زمان PS1 نماد PS بود و حالا اگه بخواد نسخه‌ی ریمستر همون نسخه‌های PS1 مولتی‌پلتفرم یا حتی انحصاری کنسولی باشه درست نیست به نظرم:دی مخصوصا اگه این رو هم در نظر بگیریم که این سه نسخه (به علاوه‌ی CTR که احتمالا اون هم ریمستر شه) رو استودیویی ساخته که الان بهترین استودیوی سونیه. اونوقت بازی این استودیو هر چقدرم که قدیمی باشه رو کنسول رقیب منتشر شه به نظرم اصلا جالب نیست:دی

مسکات سونی برای پلتفرم مایکروسافت هم عرضه میشه:| اونم ریمستر سه گانه ناتی داگ:| من دیگه حرفی ندارم:|

اتفاق جدیدی نیست. کرش قبلا هم برای Xbox امده! الان تازه داری تعجب میکنی؟:دی

به هر صورت کرش هم مثل خیلی بازی های دیگه مولتی شده و برای Xbox امده. باید همه این مساله مولتی شدن بازی های انحصاری قدیمی رو بپذیرن!

اتفاق جدیدی نیست. کرش قبلا هم برای Xbox امده! الان تازه داری تعجب میکنی؟:D

به هر صورت کرش هم مثل خیلی بازی های دیگه مولتی شده و برای Xbox امده. باید همه این مساله مولتی شدن بازی های انحصاری قدیمی رو بپذیرن!
اون کرشا را کسی کرش حساب نمی کنه اخه:دی اینا بازیای ناتی داگن:| اومدشون برای پلتفرمای دیگه خیلی زوره:|

دست ND که نمیفته متأسفانه اما اگه فروش کنه شاید CTR رو هم بازسازی کنن
بازسازی CRT احتمالش خیلی خیلی بالاست خودشون هم تمایل به ساختش دارن ما هم مشکلی با اومدن ریمستر CRT و بش نداریم ولی مولتی پلتفرم شدن بازی تنها احتمال اومدن نسخه های جدید توسط اکتیویژن ملعون رو بیشتر میکنه8->
البته من خودم از مولتی‌پلتفرم شدن امثال Persona و Yakuza استقبال می‌کنم و به نظرم دلیلی نداره انحصاری باشند
ترجیح میدم پرسونا و یاکوزا و کلا اینجور بازی ها انحصاری یا انحصاری کنسولی بمونن چون واقعا بازی ها اصلا چقدر متقاضی و خریدار روی کنسولی مثل ایکس باکس دارن که بخوان برای اونا بیان... پی سی و استیم گیمرهای زیادی داره که از اینجوری بازی ها خوششون میاد ولی ایکس باکس و بازی ژاپنی اصلا به هم نمیخورن خداییش:D

آخرین ویرایش:
كراش كه هيچي ! tlou پارت ٢ هم انقدري داغ رو دل من نميزاره كه مولتي شدن پرسونا ميزاره !
..........
در مورد ريمستر كراش هم بازي احتمالا براي pc مياد ولي بزاي xbox چيزي فراتر از شوخيه! عمرا سوني ديگه همچين توافق تركمن چاي گونه اي با اكتي كرده باشه
اين اخبارم تو رده شايعه بيشتر به حساب نميان

آخرین ویرایش:
چتونه خدایی آقا
اینکه بازیا مولتی پلتفرم بشن بیشتر به نفع گیمراست واقعا عجیب غریبه میبینم اینقدر از سیاست انحصاری استقبال می کنید.
حالا مثلا 4 نفر دیگه ام پرسونا و یاکوزا بیشتر بازی کنن چیزی ازتون مگه کم میشه!

Last edited by a moderator:
كراش كه هيچي ! tlou پارت ٢ هم انقدري داغ رو دل من نميزاره كه مولتي شدن پرسونا ميزاره !
..........
در مورد ريمستر كراش هم بازي احتمالا براي pc مياد ولي بزاي xbox چيزي فراتر از شوخيه! عمرا سوني ديگه همچين توافق تركمن چاي گونه اي با اكتي كرده باشه
اين اخبارم تو رده شايعه بيشتر به حساب نميان

توافق ترکمن چای؟:)) اکتی مالکه ip هرکاری دلش بخواد میکنه سونی هیچ کارست

توافق ترکمن چای؟:)) اکتی مالکه ip هرکاری دلش بخواد میکنه سونی هیچ کارست
انصافا تو bc بايد يه چيز رو هزار بار توضيح بدي !
الان اين بازي به درد نخوري كه ارزشم نداره ولي شايعاتش براي عرضه روي نمايشگر يخچال هم تاپيك ميشه !!!! رو سوني ساخته !!بعد سوني هيچ كاره است !؟؟؟؟
واقعا اين سطح از اطلاعات حيرت انگيزه

• Like
Reactions: jhoobin
انصافا تو bc بايد يه چيز رو هزار بار توضيح بدي !
الان اين بازي به درد نخوري كه ارزشم نداره ولي شايعاتش براي عرضه روي نمايشگر يخچال هم تاپيك ميشه !!!! رو سوني ساخته !!بعد سوني هيچ كاره است !؟؟؟؟
واقعا اين سطح از اطلاعات حيرت انگيزه

چه ربطی داره ؟مثل اینکه تو باغ نیستی اکتیوژن اراده کنه بازی رو کنسول سونی هم منتشر نمیشه اون زمان سونی قرارداد داشت که انحصاری بود
درجریان نیستی عقل کل

آقا الان یه سوالی
تیکه ای از بازی که توی آنچارتد 4 استفاده کردن هنوز واسه اکتیویژن محسوب میشه دیگه با اینکه سازنده اش ناتی داگه.گیری چیزی به ناتی داگ نداد اکتیویژن که چرا استفاده کردید و اینا؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or