Crash Bandicoot در لیست بازی های PS4 در خرده فروشی سویسی

Cloud Strife

Loyal Member
یک Crash Bandicoot جدید به سبک و سیاق عناوین کلاسیک این مجموعه (بر روی کنسول PS) میتواند به راحتی در صف اول آروزهای بسیاری از گیمرها قرار گیرد. و کسانی که در این رویا به سر میبرند امیدوارانه در پی یافتن کوچکترین نشانه ای مبنی بر بازگشت این بازی محبوب هستند.

Crash-Bandicoot.jpg

به هر صورت شاید برای این اشخاص بسیار جالب باشد که بدانند یک خرده فروش سوییسی Crash Bandicoot را به عنوان یکی از عناوین کنسول PS4 لیست کرده است! معنی این خبر بسیار واضح است. یکی از قطعی و محکم ترین دلایلی که اثبات میکند به احتمال فراوان چنین عنوانی وجود خارجی داشته و در آینده نزدیک معرفی خواهد شد.

با توجه به مالکیت IP که کماکان در اختیار Activision است، مشخص نیست سونی چه ترفندی را برای بازگرداندن این بازی به کار گرفته است اما خوشبختانه در روزهای آینده و کفرانس سونی در E3 همه چیز مشخص خواهد شد!

^^^^^
ساکرپانچ بازیه خودش زنده ست(آخریش 2013 اومد و انیمیشنش در راهه) بعد همون رو نمیسازن! بیان سراغ بازیه ملت چیکار:-"
---
ماکان باشد که به راه راست هدایت بشی و ND و Sumo رو برای ساخت پلتفرمر، کراش و LBP و خیلی موارد دیگه رو کنار هم نزاری! :دی

@Akiba

امیر من نمیگم اگه سومو بسازه عالی میشه. میگم سومو یه LBP ساخت و منی که فکر میکردم بدون MM اصلا این سری معنی نداره، با بازیشون حال کردم. و واقعا هم گیم خوبی ساختن. مشکلات فنی نداشت متاش +90 بود. شک نکن. و به همین ترتیب ممکنه استدیویی هم باشه که بتونه به راحتی یه Crash عالی بسازه. درسته ما Crash‌ رو خیلی دوست داریم اما من شخصا نکته فوق عجیبی در دیزاین Crash نمیبینم که بگم هیچ استدیویی قادر به تکرار اون نیست.

و تو سوال من رو جواب نمیدی، میگم رو چه حساب Crash‌ رو احدی جز ND نمیتونه بسازه و خوب در بیاد؟ یعنی هیچ آدم خلاق و خفنی در این صنعت وجود نداره؟

• Like
Reactions: xbla69 and SepehrR
گفتم که! نه نداره!!! :دی
اگر داشت الان ما یه پلتفرمر مثل کراش،نزدیک به کراش؛ یا اون حدودا تو این سبک میدیدیم! که نیست!!!
بین پلتفرمرهای اخیرم فقط Puppeteer رو یه بازیه خفن و کامل میدونم، ولی اونم سبک کارش با کراش خیلی فرق داره، و باز هم به همون کاملی نیست!

اگر کراش خفن نبود، خاص نبود! الان نمیخواستن هرجوری شده نک رو جای اون غالب کنند! بازیی که از همون اول داد میزد اصلا پتانسیلی نداره برا این سبک!(هی ازش طرفداری میکردی:| وقتی از اون طرفداری کنی، معلومه کراش هم میگی خاص نیست:p )

آماره فروش psn در ماه may اومده و همچنان در بخش ps1 and ps2 classics کرش 4 تای اوله !

oedj9xvu9pvgi3hm1bvs.png

خیلی جالبه که چندین سال لیست psn این 4 تا بازی تو تاپ 10 کلاسیک ها باشه و اکثرا هم 1 تا 4 ! اونوقت بعضی اساتید از عدم موفقیت کرش در صورت معرفی میگن و تضمین نبودن فروشش :-j

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or