Crash Bandicoot در لیست بازی های PS4 در خرده فروشی سویسی

Cloud Strife

Loyal Member
یک Crash Bandicoot جدید به سبک و سیاق عناوین کلاسیک این مجموعه (بر روی کنسول PS) میتواند به راحتی در صف اول آروزهای بسیاری از گیمرها قرار گیرد. و کسانی که در این رویا به سر میبرند امیدوارانه در پی یافتن کوچکترین نشانه ای مبنی بر بازگشت این بازی محبوب هستند.

Crash-Bandicoot.jpg

به هر صورت شاید برای این اشخاص بسیار جالب باشد که بدانند یک خرده فروش سوییسی Crash Bandicoot را به عنوان یکی از عناوین کنسول PS4 لیست کرده است! معنی این خبر بسیار واضح است. یکی از قطعی و محکم ترین دلایلی که اثبات میکند به احتمال فراوان چنین عنوانی وجود خارجی داشته و در آینده نزدیک معرفی خواهد شد.

با توجه به مالکیت IP که کماکان در اختیار Activision است، مشخص نیست سونی چه ترفندی را برای بازگرداندن این بازی به کار گرفته است اما خوشبختانه در روزهای آینده و کفرانس سونی در E3 همه چیز مشخص خواهد شد!

با توجه به مالکیت IP که کماکان در اختیار Activision است، مشخص نیست سونی چه ترفندی را برای بازگرداندن این بازی به کار گرفته است اما خوشبختانه در روزهای آینده و کفرانس سونی در E3 همه چیز مشخص خواهد شد!

رابطه اکتی ویژن و سونی الان توی اوج خودش قرار داره و نیاز به ترفند نداره و همین که سود داشته باشه واسه اکتیویژن کافیه تا رضایت بده!

من طرفدار سری کراش نیستم ولی امیدوارم اگه قراره معرفی بشه زیر نظر سونی ساخته شده باشه و اکتیویژن گند میزنه به بازی میره

اکتیویژن یعنی = :-&:-&:-&

اکتیوژن می خواد برای سونی بسازه!؟
این همه سال صبر کردیم که آخرش بشه این؟؟ :|
خودِ سونی باید تمام روند ساخت رو تو دستش بگیره! از داستان نویسی گرفته تا طراحی بازی!!! غیر این اصلا ارزششو نداره!!! :|

• Like
Reactions: sadegh93
قبلا هم گفتم باز هم میگم، Crash که ND نسازه مثل بقیه عنوانهای این سری که ND نساخت مفت نمیارزه . هایپت تنها در صورتی امکان داره که ND بازی رو بسازه یا حداقل نظارت داشته باشه که اون هم بعید میدونم

قبلا هم گفتم باز هم میگم، Crash که ND نسازه مثل بقیه عنوانهای این سری که ND نساخت مفت نمیارزه . هایپت تنها در صورتی امکان داره که ND بازی رو بسازه یا حداقل نظارت داشته باشه که اون هم بعید میدونم
دقیقا با این نظر موافقم کراش فقط با naughty dog کراش میشه در غیر اینصورت هیچ جزابیتی نخواهد داشت.

• Like
Reactions: Democracy
Crash اگه ساخته بشه و انحصاری باشه قطعا با نظارت سونی هست. و اگه سونی نفوذی تو پروسه ساخت داشته باشه باز میرن سمت ND، حداقل محض هایپ و تبلیغ و نظارت ND روی ساخت وجود خواهد داشت. وگرنه من که هیچ رقمه نمیتونم باور کنم اکتی بیاد یه کرش بسازه و ....

البته همه اینها در صورتی هست که این شایعات راست باشه....

Crash اگه ساخته بشه و انحصاری باشه قطعا با نظارت سونی هست. و اگه سونی نفوذی تو پروسه ساخت داشته باشه باز میرن سمت ND، حداقل محض هایپ و تبلیغ و نظارت ND روی ساخت وجود خواهد داشت. وگرنه من که هیچ رقمه نمیتونم باور کنم اکتی بیاد یه کرش بسازه و ....

البته همه اینها در صورتی هست که این شایعات راست باشه....

همه اینا فرض محاله. همون crash هایی که بعد از سری اصلی زرت و زرت برای سونی و شرکا منتشر شدن همه این شایعات رو منتفی میکنه. پس باور کن که اکتی بیاد یه Crash بسازه و سونی هم ازش استفاده لازم رو ببره. من که از خدامه دوباره ND این بازی رو بسازه ولی بعید میدونم این آرزو تحقق پیدا کنه

از این تفکر که ND بیاد کراش بسازه بیاین بیرون که بد جوری ضد حال خواهید خورد!B-)

دیگه اوج هایپ اینه که یه عنوان کراش تو E3 معرفی بشه و انتظار ساخت یا نظارت ND روی اون دیگه زیاده رویه![-(

ND بیکار نیست که:D

فكر كنين يك درصد ناتي حاضر شده باشه بزرگترين سورپرايزِ بزرگترين بازي سال رو به بازيِ يك استديو و شركت ديگه اختصاص بده

IP بازي دستِ سونيه و ساختس هم دست ناتي داگ ه

همه اینا فرض محاله. همون crash هایی که بعد از سری اصلی زرت و زرت برای سونی و شرکا منتشر شدن همه این شایعات رو منتفی میکنه. پس باور کن که اکتی بیاد یه Crash بسازه و سونی هم ازش استفاده لازم رو ببره. من که از خدامه دوباره ND این بازی رو بسازه ولی بعید میدونم این آرزو تحقق پیدا کنه

نه ببین اکتی که صد سال سیاه نمیاد Crash بسازه. کلا مدت هاست ساخت همه بازی ها غیر از CoD رو کنکل کرده بودن، الان دستنی و این GH اینا اضافه شده اما کماکان بحث اصلی سرجاشه. یعنی بیخیال شدن IP های قدیم. اونم Crash! اگه قرار باشه به فرض نیمه محال Crash جدید ساخته بشه یا IP رو به سونی فروختن یا اجازه دادن سونی بسازه یا یه چیز تو این مایه ها. و اگه سونی قرار باشه Crash رو بسازه اصلا شک نکن دوباره میرن سراغ ND. نمیگم بازی رو خود ND میسازه، اما حداقل روی ساخت نظارت میکنه. بعد شاید اصلا ریمیک نسخه های کلاسیک باشه!

ضمن اینکه یکی از اولین شایعاتی که تو این نسل راه افتاد میگفت Crash توسط ND و SM در حال ساخته:دی یه تیم کوچیک از ND کارو دست گرفته و قسمت های فنی هم به عهده SM هست. حالا قبول این تئوری دوز بالایی از LSD رو میطلبه اا بیا فرض کنیم درست باشه:دی

کرش زمان ps one ایپیش مال سونی نبوده. ولی توسط یک قرار داد انحصارا برای سونی ساخته شده. توسط استودیویی که برای سونی بازی می ساخته. اگر تاریخ بخواد تکرار بشه که با توجه به این حجم شایعات ظاهرا داره میشه تنها یک تفاوت با دوران ps one داره. اون موقع ناتی داگ عضو سونی نبوده ولی الان هست. فکر کنم الان کرش های بهتری بسازه.:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or