Counter-Strike:Global Offensive | PS3

بازی یه هفته دیگه میاد جالبه هیچ باکسشاتی ازش منتشر نشده ! من فک کنم فروشش فقط آنلاین باشه ! امیدوارم اینطور نباشه :( فقطم مثکه تو Storeـه US اومده ! من که فعلا برای PCـش رو Pre-Order کردم ! فعلا دارم بتاش رو بازی میکنم واقعا معرکس ! ---------- نوشته در 03:55 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:53 AM ارسال شده بود ---------- خب اون کسی که میخواد کانترو تو PS3 بازی کنه قطعا موس و کیبور براش میگیره ! یه بدی که CSGO نسبت به نسخه ی PCـش داره اینه که آنلاینش 10 نفر بیشتر نمیشه ! :(
با این وضع ارز ما به زور پول PSN Card جور کردیم کیبورد و موس پیشکش من با یکی از بچه ها بازی رو Share کردیم ! میخواییم فردا Pre-Order کنیم ! امیدوارم خوب باشه ! فقط کسی میدونه حجم نهایی چقدر میشه ؟ در مورد تعداد پلیر هر تیم 5 نفر واقعاً کمه ! انتظار داشتم بیشتر باشه

با این وضع ارز ما به زور پول PSN Card جور کردیم کیبورد و موس پیشکش من با یکی از بچه ها بازی رو Share کردیم ! میخواییم فردا Pre-Order کنیم ! امیدوارم خوب باشه ! فقط کسی میدونه حجم نهایی چقدر میشه ؟ در مورد تعداد پلیر هر تیم 5 نفر واقعاً کمه ! انتظار داشتم بیشتر باشه
برا من که 30 تومن تموم شد فعلا PCـش ! حالا PS3ـش بماند ! خب من موس USB دار که دارم این لپتاپ ـه وایو هم ریموت کیبورد میشه به PS3 از همون استفاده میکنم ! :دی

برا من که 30 تومن تموم شد فعلا PCـش ! حالا PS3ـش بماند ! خب من موس USB دار که دارم این لپتاپ ـه وایو هم ریموت کیبورد میشه به PS3 از همون استفاده میکنم ! :دی
من خودم VAIO دارم اصلاً یادم نبود با اون نرم افزار میشه کیبورد رو استفاده کرد ! خیلی وقت پیش یه 5 دقیقه باهاش کار کردم دیگه دنبال استعدادش نرفتم !D: (شکلک ها کار نمیکنن )

قیمتش چنده تو استور؟ من نت خوب ندارم دان کن:دی کی میتونه برام دان کنه بهش شیرنی بدم:دی
..........
موس .و کیبیورد usbوصل کنم به ps3میشه بازی کرد؟:دی
......................

قیمتش چنده تو استور؟ من نت خوب ندارم دان کن:دی کی میتونه برام دان کنه بهش شیرنی بدم:دی
..........
موس .و کیبیورد usbوصل کنم به ps3میشه بازی کرد؟:دی
......................

اعضای معمولی 15 دلار

اعضای پلاس 12 دلار ..

جهت دانلود بهم پ.خ بده ...

موسی کیبورد مخصوص خودش رو می خواد که درست کار کنه ( مخصوص خود Ps3 ) که کسی این کارو نمی کنه ! ...

اعضای معمولی 15 دلار

اعضای پلاس 12 دلار ..

جهت دانلود بهم پ.خ بده ...

موسی کیبورد مخصوص خودش رو می خواد که درست کار کنه ( مخصوص خود Ps3 ) که کسی این کارو نمی کنه ! ...
چرا کسی نمینه ؟! من خودم میخوام همین کارو بکنم ! موس و کیبورد مخصوص هم نمیخواد تمام لپتاپای جدید وایو ریموت میشن به PS3 این از کیبور ، موس هم دیگه تو هر خونه ای یه موس USBدار پیدا میشه دیگه ! :دی

چرا کسی نمینه ؟! من خودم میخوام همین کارو بکنم ! موس و کیبورد مخصوص هم نمیخواد تمام لپتاپای جدید وایو ریموت میشن به PS3 این از کیبور ، موس هم دیگه تو هر خونه ای یه موس USBدار پیدا میشه دیگه ! :دی

خب اگر اینطوریه COD و BF هم همینطوری بزنیم :|

حالش به دستست ! ..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or