Counter-Strike:Global Offensive | PS3

واقعا نمی فهمم کیبورد موس های صرفا آشغال چز مزیتی نسبت به دسته های فوق العاده کنسول ها داره .
یک سری عادت ها برای خودمون تعریف می کنیم فقط به این خاطر روش اصرار می ورزیم که به گفتنش عادت کردیم .بحث مزخرفی که باز های FPS با کیبورد موس چیزی دیگریس همین عادت مضحک خنده دار هست! کافی بگیم عروس بلد نیست برقصه می گه زمین کجه!
این همه ترجیح بیش از حد موس کیبورد واقعا نادرست هست چه بسا آدم فکر می کنه این دسته ها قابلامه ای بیش نیستند و اصلا نمی شه باهاشون FPS حرفه ای بازی کرد .کیبورد موس چیزی فراتر اراعه نمی ده و نخواهد داد .
COUNTER S هم به اندازه کافی از خشکی گیم پلی رنج می بره که دوای دردش این حرف ها نباشه .

كلان تو BC مد شده تا يكي اومد يه حرفي زد كه به مزاج اقايون خوش نيومد طرف رو به باد GIF بگيرن . منم يه جورايي با نظر اين دوستمون موافقم . اخه خودم قبل اين كه كنسول بگيريم اصلا برام قابل درك نبود
ملت چه جوري FPS با دسته بازي مكنن . از وقتي كنسول گرفتم مخصوصا ps3 كه ديگه سيستم رو ارتقا ندادم و اكثر بازي هم رو با كنسول بازي ميكردم ديگه اصلان نميتونستم با موس كيبيورد بازي كنم
مني كه pc فن بودم اونم از نوع بي مخ :d به اين روز افتادم كه حتي دسته ps3 به pc وصل ميكنم با اون بازي ميكنم .
البته بحث CS جداس سر اين بازي من كلي پول mouse دادم

يادمه چند سال پيش بود يه دوستي تو bc گفت هيچي گيم پد يا دسته نميشه منم توپيدم بش . الان دركش ميكنم شرمنده دادا

آخرین ویرایش:
اصلان نگو که تویه کانتر مثل بتل بازی می کنی

مگر نه من دیگه پام رو تو کانتر نمی ذارم ( فقط هدشات میشیم به دست تو ) :|

قابلیت Customize یا Stats چیزی داره ؟!

نه حذف شده !
دوستان کسی میدونه روی دسیک میاد یا نه ؟!
http://i.imgur.com/A6SSZ.jpg
این فیکه ؟!

اولاً بازی حجمش 2 گیگ ـه و اگه دانلودی بدن خیلی بهتر از رو دیسکه ! دوماً اینکه روی کاور اون پایین نه آرم کمپانی رو زده و نه درجه سنی ! :d کاملاً معلومه فیکه

اولاً بازی حجمش 2 گیگ ـه و اگه دانلودی بدن خیلی بهتر از رو دیسکه ! دوماً اینکه روی کاور اون پایین نه آرم کمپانی رو زده و نه درجه سنی ! :d کاملاً معلومه فیکه
خب ریجن 1 اینطوریه درجه سنی نمیزنه ! ولی خب منم میدونستم فیکه ! :دی
بازی رو پلات کردی !؟ :دی

خب ریجن 1 اینطوریه درجه سنی نمیزنه ! ولی خب منم میدونستم فیکه ! :دی
بازی رو پلات کردی !؟ :دی

خب بازی های ریجن 1 باز اون پایین یه علامتی شکلکی چیزی هست اما این خالیه ! :d

آره بابا آسون بود تنها تروفی سخت Rampage ـه که شاید 1 ساعت وقت بگیره :d

آقا ما بازی را دیروز از روی پلی استیشن استور خریدیم و هنوز دارم بازی می کنم!
از قابلیت جالب بازی که هنوز وقت نکردم تست کنم اینه که میشه با پلی استیشن موو هم بازیش کرد!
هنوز هیچی نشه یه ملتی هم شاخ شدن توش و اگه بازی بلد نبشی کیک میشی و از این جور حرف ها! من خریدمش ۱۱ دلار چون اکانت پلاس دارم! اگه کسی اینجا داره ادد کنه با هم بزنیم.
نکته جالب دیگه واسه تروفی بازها هم اینکه پلات هم داره :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or