Counter Strike 2

درود.
کانتر استریک جدید اینبار با عنوان Global Offensive وارد عرصه جهان بازی های اکشن آنلاین شده.
کانتر استریک یکی از قدیمیترین بازیهای اکشن آنلاین است که از سال 2000 یعنی قریب به 12 سال پیش جای خود را در بین گیمرهای جهان به خوبی باز کرد.
در این تاپیک به بحث در مورد این بازی مهیج و قدیمی خواهیم پرداخت، بازی که به زودی رلیز خواهد شد.

attachment.php

در این سری ما شاهده مپ های قدیمی و پرطرفدار که بار دیگر باز سازی شدن به علاوه مپ های جدیدی خواهیم بود.
هم اکنون نسخه بتای این بازی آماده برای تست است.

Attachments

• 277326_counter-strike-global-offensive.jpg
    277326_counter-strike-global-offensive.jpg
    47.5 KB · مشاهده: 2,077
این پیام میده
همون Competitive بزن، سه چهار تا دیگه وین بیاری اوکیه میشه فکر کنم.

پ.ن: خودم زمانی که قفل بود سعی میکردم اون 2 Win needed هارو انجام بدم.

پ.ن2: واسه پریمیر زدن عجله نکن، اول سعی کن همین حالت عادی رو خوب یاد بگیری، همزمان با تمرین Aim و شوتینگ، باید Callout های مپ هارو یاد بگیری. Inferno, Mirage, Dust2, و بعد هم Ancient و Nuke در آخر هم حرفه ای تر شدی، Train و Overpass
به این ترتیب مپ هارو یاد بگیر.

داخل پریمیر شما باید 10 تا مچ وین کنی تا رنک بهت بده، نحوه ی بازیت، برد و باخت و ... تو اون رنکت خیلی تاثیر داره.

سرور های بازی پایدار نیست بعضی روزا هم هست اما در کل نمیشه روش حساب کرد من پکت لاس و نت جیتر دارم بعضی روزا رو سرور دوبی بعضی روزا هم رو سرور سوئد اکثرا این دوتا میفیتم با اینترنت فیبر مخابرات
--
برای بازی خوب هم بنظرم جدا از تجربه و تمرین باید حال خوب و انرژی داشت

سرور های بازی پایدار نیست بعضی روزا هم هست اما در کل نمیشه روش حساب کرد من پکت لاس و نت جیتر دارم بعضی روزا رو سرور دوبی بعضی روزا هم رو سرور سوئد اکثرا این دوتا میفیتم با اینترنت فیبر مخابرات
--

مشکل از اینترنت شماست قطعا

برای تجربه بهتر بازی باید هر راند براتون حکم مرگ و زندگی داشته باشه
البته اگر بازی روست دارید کوچ کنید به faceit چون MM یعنی سروهای خود بازی پر از چیتر هست و جایی بین حرفه ای ها نداره

مشکل از اینترنت شماست قطعا

برای تجربه بهتر بازی باید هر راند براتون حکم مرگ و زندگی داشته باشه
البته اگر بازی روست دارید کوچ کنید به faceit چون MM یعنی سروهای خود بازی پر از چیتر هست و جایی بین حرفه ای ها نداره
واسه faceit فکر نکنم با fps 75 بتونم کار خاصی انجام بدم

--
مشکل از فیبر مخابراته.
منم دوستهام باهاش روی CS2 مشکل دارن.

انصافا CS یک تعهد میخواد.
یه روتین روزانه تمرین ، یادگیری ، گرم کردن ، مچ دادن و... که زمانبره.
البته حتما روزهایی پیش میاد که روز آدم نباشه ولی خب در کل خود شخص تو خودش میبینه که داره پیشرفت میکنه.

جدای از اون از یه جایی به بعد خیلی مهمه که تیمی بازی کنیم.
این یه بازی تیمیه و بهترین شکل تجربش هم اینه که حداقل با دو-سه نفر دیگه تیم بشیم.
سولو خیلی وقتها شاید آدم راحت تر هم باشه ولی خب به همون نسبت مشکلات خودش رو هم داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or