Counter Strike 2

درود.
کانتر استریک جدید اینبار با عنوان Global Offensive وارد عرصه جهان بازی های اکشن آنلاین شده.
کانتر استریک یکی از قدیمیترین بازیهای اکشن آنلاین است که از سال 2000 یعنی قریب به 12 سال پیش جای خود را در بین گیمرهای جهان به خوبی باز کرد.
در این تاپیک به بحث در مورد این بازی مهیج و قدیمی خواهیم پرداخت، بازی که به زودی رلیز خواهد شد.

attachment.php

در این سری ما شاهده مپ های قدیمی و پرطرفدار که بار دیگر باز سازی شدن به علاوه مپ های جدیدی خواهیم بود.
هم اکنون نسخه بتای این بازی آماده برای تست است.

Attachments

• 277326_counter-strike-global-offensive.jpg
    277326_counter-strike-global-offensive.jpg
    47.5 KB · مشاهده: 2,076
من فکر نکنم رولبک الان روی CSGO باشه ، اونچیزی که من ازش میدونم اینه که AI حرکات بازیکن رو جلوتر حدس میزنه و روی سیستم تو شبیه سازی میکنه و در آخر اگه مغایرت داشته باشه طرف برمیگردونه سرجاش و این همینطور ادامه داره.
انجین سورس خیلی راحت این کار رو داره انجام میده الان، این کامند های cl_interp و cl_predict و فلان که یوتیوبر ها هی میگن بذار تو کانفیگت همین چیزا رو دستکاری میکنه

اگه با مثال اتوبوس ماریو ( =)) ) که تو speedrunning معروفه آشنا هستی میتونم بهت اینجوری توضیح بدم که این دقیقا همونه. Valve صرفا میخواد کاری کنه که دقیق تر معلوم بشه کی زودتر رسیده ایستگاه و اون رو اول سوار اتوبوس بکنه :D

فقط منم که حس میکنم گرافیک بازی بهبود آنچنانی نداشته یا بازم کسی هست که همچین فکری کنه؟ به اونایی که فکرمیکنن فلان بخش بازی بهبود گرافیکی خفنی داشته کاری ندارم لطفا نقل قول نکنید سپاسگزارم

تغییری که 1.6 مثلا به csgo داشت رو توی ذهنتون بیارید تا متوجه منظورم بشید چی میگم! توقع ندارم همه بفهمن چی میگم پس بازم خواهش میکنم اگه دیدگاه مخالفی دارید نقل قول نکنید وقت همدیگه رو نگیریم

از بازی شوتری اول شخص که از قدیم خفن ترین مسابقات دنیای گیم رو داشته توقع ندارم گرافیکی در حد RDR2 داشته باشه اما وقتی اسمشو به CS2 تغییر میده باید یه تغییر خفنی داشته باشه
تغییراتی که داشت بیشتر شبیه یه آپدیت ماژور واسه گیم فعلی بود

فقط منم که حس میکنم گرافیک بازی بهبود آنچنانی نداشته یا بازم کسی هست که همچین فکری کنه؟ به اونایی که فکرمیکنن فلان بخش بازی بهبود گرافیکی خفنی داشته کاری ندارم لطفا نقل قول نکنید سپاسگزارم

تغییری که 1.6 مثلا به csgo داشت رو توی ذهنتون بیارید تا متوجه منظورم بشید چی میگم! توقع ندارم همه بفهمن چی میگم پس بازم خواهش میکنم اگه دیدگاه مخالفی دارید نقل قول نکنید وقت همدیگه رو نگیریم

از بازی شوتری اول شخص که از قدیم خفن ترین مسابقات دنیای گیم رو داشته توقع ندارم گرافیکی در حد RDR2 داشته باشه اما وقتی اسمشو به CS2 تغییر میده باید یه تغییر خفنی داشته باشه
خب چون این واقعا یه آپدیت هست و بازی جدا نیست، اپدیتی که به صورت رایگان قراره منتشر بشه
و مهمترین چیزی که تغییر داده تیک ریت سرور و اسموک داینامیک هست

نمیدونم الان میتونم نقل قول کنم یا نه :))

چیزی که میگی درسته.
پیشرفت گرافیکی بیشترین حجم تغییر رو تو قسمت نورپردازی داشته.
با توجه به ویدئوها چرا ، تو بعضی مپ ها واقعا تفاوت کرده و تو بعضی از مپ ها هم خیلی نه.

دلیلش هم اینه که فقط انجین بازی آپدیت شده و بازی پورت شده به ورژن دوم سورس.
همونطور که خودت گفتی این یک بازی جدید نیست در صورتی که CSGO نسبت به 1.6 بود.

مثلا Dota 2 ، قبل آپدیت به سورس 2 هم گرافیک خیلی خوبی داشت.

بنظر من valve تو این زمینه خیلی جای بازی نداره ، همونطور که رقیبش Riot نداشت سر ولورنت.
پلیرهای این دو بازی گاهاً سیستم های خیلی قدیمی دارن و این شرکتها کار خیلی سختی دارن تو ارائه یک بازی پرجزئیات و گرافیک بالا که در عین حال وضوح تصویر و دید تر و تمیزی داشته باشه.
مثل Cod و BF شلوغ نباشه.

سورس 2 خیلی خروجی زیبایی میتونه داشته باشه ، دیگه همه دیدیم.
کار سختی نیست که مثل دموهای یوتوب که مپهای بازی رو به آنریل انجین پورت میکنن اینجا هم Valve همین کار رو میکرد.
خروجی این انجین رو تو Alyx و... تا حدودی دیدیم.
کار سخت تر اینه که تا چه حد آپدیت گرافیکی و نورپردازی انجام بدی که سیستم های 15-10 سال پیش که درصد بالایی از پلیرها رو تشکیل میدن هم بتونن همچنان بازی رو اجرا کنن.

من امروز داشتم با یکی از بچه ها صحبت میکردم ، از چندماه پیش که شایعه آپدیت قویتر شده بود ، نگرانی ایشون هم بیشتر میشد که آیا سیستمم میکشه بازی کنم یا خیر.
حالا ایشون بازی رو حول و حوش 140-130 فریم میگیره ولی فکر کن چند صد هزار یا میلیون پلیرِ CSGO سیستم های مدرنی دارن که بتونن بازی رو با گرافیک خیلی بالاتری اجرا کنن؟
همین الان خیلی ها با زیر 100 فریم و خیلی پایینتر بازی میکنن.

در مقابل این یک بازی رقابتیه ، ما همین الانش گرافیک و رزولوشن تا خرخره میاریم پایین که فریم بالاتری بگیریم.

خب من این مسئله نت کد جدید و تیک ریت رو متوجه شدم.
اصلا و ابدا ربطی به Rollback نداشت.

توضیح زیادی در موردش داده نشده ولی همون ویدئویی که دادن بهترین توضیح بود.

میدونیم که تو تیک ریت 64 سرور هر 16 میلی ثانیه یک بار و برای تیک ریت 128 سرور هر 9-8 میلی ثانیه یک بار بروز میشه.

تو حالت قبلی (فعلی) که تیک ریت مچمیکینگ 64 بود اگه شما دشمن رو میدیدین (لحظه صفر) تا کلیک کنین و تیر شما تو سیستم خودتون بهش بخوره و این اتفاق زیر 16 میلی ثانیه اتفاق می افتاد (تو حالت رویایی دیگه :)) )، سرور اون تیر رو رجیستر نمیکرد.
اصلا نمیدید که بخواد رجیستر بشه.
این مسائل تو پریفایرها یا حالات تصادفی خیلی بیشتر خودش رو نشون میداد.

اما الان اینطوری شده که اگه شما تو بازه بین تیک ها کلیک کنید و تو سیستم خودتون تیر اصابت کنه سرور هم اون رو قبول میکنه.
برای همین بهش میگن Sub-tick rate جون سرور بازه بین تیکهارو هر اتفاقی بیفته محاسبه میکنه.

اینطوری روی کاغذ دیگه نباید کسی که اول پیک میکنه اولویت داشته باشه تو بازی (Peekers Advantage).
طرف مقابل هم نمیگه فلانی راه رفت منو هدشات کرد ، چیت زده و فلان.

اما خب باید ببینیم تو عمل چطور میشه.

آخرین ویرایش:
اما خب باید ببینیم تو عمل چطور میشه.
دقیقا، باید تو عمل دید. چون مشکلی نیست که تاحالا کسی تلاش برای حل کردنش نکرده باشه، دولوپرهای BF4 و R6 از پیشروهای حل این مشکل بودن.
اما من اطمینان دارم valve یه استاندارد جدید توی این قضیه وارد دنیای شوترهای آنلاین میکنه.

من اصلا متوجه نشدم چرا اسم جدید گذاشتن روش صرفا بازیو بردن رو انجین جدید کاری که اپیک با فورتنایت کرد که البته اونور گرافیک کلا زیر و رو شد
اینجا هم میشه امیدوار بود تو اپدیت های بعدی گرافیک بهبود پیدا کنه فورتنایت هم اگر اشتباه نکنم یه مدت رو UE5 بود ولی از قابلیت های انجین تا سیزن قبل استفاده نمیکرد
درکل منم انتظار تغییر خیلی بزرگ تر و برگ ریزون تری داشتم ولی شاید بعد انتشارش بهونه ای بشه دوباره برگردم به cs

• Like
Reactions: Adroit
عذرخواهم از دوستان اما CS یک بازی به شدت حرفه ای هست توی دنیای آنلاین
اصلا cs زیر 200 فریم قابل بازی نیست (برای رقابت )
و بیشتر دارمدی که برای استیم داره از مسابقات و پارتنر های cs هست
و اونایی که واقعا cs باز باشن90% معمولا دیگه بازی رو ول نکردن و همچنان در حال بازی هستن چون اصلا رقیبی نداره
و هر روز آمار قبلی خودش رو هم میبینیم که داره بعد از 11 سال همچنان میشکنه

کلا همین 3-4 تا تغییر کوچولو به ظاهر هسته گیم پلی رو یه جورایی به کل عوض میکنه

نمیشه که یهو بیان بکوبن از نو بسازن ! اتفاقا همه پلیر ها دوس دارن بازی با آپدیت فقط بهبود پیدا کنه و اصلا عوض نشه !
به نظرم این بازی 3-4 سال دیگه جا داره هنوز راحت

• Like
Reactions: amir7
r/GlobalOffensive - ropz: "Sub-tick feels more like 64 tick than 128 tick"

" Sub tick-rate doesn't feel as good as described, there's obviously a difference between 64 & 128. It is the only thing which feels bad, mby it can be tweaked, it's more like 64 than 128. Rest of the update is awesome"

"It feels bad to criticise that, cos seems Valve are really trying to fix the tick-rate problem, but I think pushing 128 as the norm would be the answer. But who knows maybe years from now "

• Like
Reactions: m.d.makan
دوستان prime status upgrade بازی رو برنامه دارم بخرم تو این ماه های پیش رو بخاطر cs2
بعد اینه cs2 منتشر شد با این اپگرید کامل به اون دسترسی دارم ؟؟
و اینکه مانیتورم ۷۵ هرتزه با این fps میشه حرفه ای بازیش کرد ؟ منظور از حرفه ای رسیدن به رنک های اخر

دوستان prime status upgrade بازی رو برنامه دارم بخرم تو این ماه های پیش رو بخاطر cs2
بعد اینه cs2 منتشر شد با این اپگرید کامل به اون دسترسی دارم ؟؟
و اینکه مانیتورم ۷۵ هرتزه با این fps میشه حرفه ای بازیش کرد ؟ منظور از حرفه ای رسیدن به رنک های اخر
پرایم بخری دیگه داریش ، حالا هر آپدیتی بخواد برای CS بیاد مهم نیست.

من اکثر دوستهام که پلیر حرفه این و بازیشون خیلی خیلی بهتر از منه اکثرا 60 هرتز دارن ، 75 که حتما بهتره.
یکیشون سیستمش خودم 2011 یا 12 براش جمع کردم (اونموقع های اند بود ولی الان از کلنگ هم اونورتره) ، همه چی آورده پایین که بتونه 100 و خورده ای فریم بگیره.
با یک مانیتور LCD 60 هرتز یکجوری awp میزنه که لول 9-10 ها تو FaCEIT همه بهش میگن اسمورف یا چیتر و...

اگه سیستمی داشته باشی که باهاش بتونی FPS معقول و خوب بگیری که افت فریم ناجوری نداشته باشه دیگه باقیش اونقدری مهم نیست که نسبت به مهارت خودت مهمتر باشه.

درجه اول تمرین و یادگیری اسلحه ، مپ ، یوتیلیتی ، دیدن مسابقات و... مهمه.
به اون سطح بالا که رسیدی خب مواردی مثل مانیتور هرتز بالا و... کمک میکنه ولی این موارد به تنهایی بازیکن خوب نمیسازه.

• Like
Reactions: milad.ps4
پرایم بخری دیگه داریش ، حالا هر آپدیتی بخواد برای CS بیاد مهم نیست.

من اکثر دوستهام که پلیر حرفه این و بازیشون خیلی خیلی بهتر از منه اکثرا 60 هرتز دارن ، 75 که حتما بهتره.
یکیشون سیستمش خودم 2011 یا 12 براش جمع کردم (اونموقع های اند بود ولی الان از کلنگ هم اونورتره) ، همه چی آورده پایین که بتونه 100 و خورده ای فریم بگیره.
با یک مانیتور LCD 60 هرتز یکجوری awp میزنه که لول 9-10 ها تو FaCEIT همه بهش میگن اسمورف یا چیتر و...

اگه سیستمی داشته باشی که باهاش بتونی FPS معقول و خوب بگیری که افت فریم ناجوری نداشته باشه دیگه باقیش اونقدری مهم نیست که نسبت به مهارت خودت مهمتر باشه.

درجه اول تمرین و یادگیری اسلحه ، مپ ، یوتیلیتی ، دیدن مسابقات و... مهمه.
به اون سطح بالا که رسیدی خب مواردی مثل مانیتور هرتز بالا و... کمک میکنه ولی این موارد به تنهایی بازیکن خوب نمیسازه.
ممنون ماکان جان سیستمم تو تنظیمات max نسخه global رو بالای 350 فریم میده نسخه 2 هم که داره میاد فکر نکنم اختلاف زیادی داشته باشه از لحاظ سیستم مورد نیاز
فعلا با همین ۷۵ هرتز بازی می کنم تا وقتی که بتونم یه مانیتور ۱۶۰ هرتز بخرم اما هدفم فقط رسوندن رنک به اخرین درجه و نهایتا لذت بردن از بازیه با مانیتور ۶۰ هرتز هم بشه اینکارو کرد دیگه چه بهتر و شاید دیگه مانیتور هم نخرم
در مورد faceit چطور میتونم ازش استفاده کنم چند بار شنیدم اما پیگیرش نشدم البته اگه خیلی حرفه ای باشه اول باید بازیمو بهتر کنم
همچنین موس و کیبورد هم تاثیر داره ؟؟ کیبورد مکانیکال و موس با دقت بالا سر این ماه میخوام بخرم البته هر کدوم در حد ۱.۵ تومن دیگه نتونستم بیشتر از این بودجه بزارم واسشون
و در نهایت پینگ هم فکر کنم دیگه تهش واسم ۸۵ باشه تو بازی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or