Counter Strike 2

درود.
کانتر استریک جدید اینبار با عنوان Global Offensive وارد عرصه جهان بازی های اکشن آنلاین شده.
کانتر استریک یکی از قدیمیترین بازیهای اکشن آنلاین است که از سال 2000 یعنی قریب به 12 سال پیش جای خود را در بین گیمرهای جهان به خوبی باز کرد.
در این تاپیک به بحث در مورد این بازی مهیج و قدیمی خواهیم پرداخت، بازی که به زودی رلیز خواهد شد.

attachment.php

در این سری ما شاهده مپ های قدیمی و پرطرفدار که بار دیگر باز سازی شدن به علاوه مپ های جدیدی خواهیم بود.
هم اکنون نسخه بتای این بازی آماده برای تست است.

Attachments

• 277326_counter-strike-global-offensive.jpg
    277326_counter-strike-global-offensive.jpg
    47.5 KB · مشاهده: 2,076
وقتی تعداد برد هات از 150 بگذره برا این گزینه رو میاره که مظنونین که ریپورت شدن رو OverWatch کنی و تایید کنی که آیا هک زدن و یا Grif انجام دادن یا نه
دادا دقیقا منظور از گریف کردن یعنی چی
یعنی برای چه چیزایی میتونیم گریف ریپورت کنیم

بعد اورواچ چه سودی برامون داره
چطوری میتونیم اورواچ کنیم

دادا دقیقا منظور از گریف کردن یعنی چی
یعنی برای چه چیزایی میتونیم گریف ریپورت کنیم

بعد اورواچ چه سودی برامون داره
چطوری میتونیم اورواچ کنیم
گریف کردن مثه تیر زدن به یار خودی یا هرگونه مسخره بازی دیگه:d
سود اورواچ هم کمتر شدن هکراست
وقتی گزینش برات اومد یه دکمه داره که میزنی میره که برات اورواچ رو دانلود کنه و بذاره ببینی

من از سه چهار ماه پیش تا الان به عالمو ادم کلی فحش خارجی دادم هم توی چت هم توی گفتگوی تیمها
حالا بنظرتون امکان داره بن بشم
چرا تا الان بن نشدم پس
اگه بن شدم باید چکار کنم

من از سه چهار ماه پیش تا الان به عالمو ادم کلی فحش خارجی دادم هم توی چت هم توی گفتگوی تیمها
حالا بنظرتون امکان داره بن بشم
چرا تا الان بن نشدم پس
اگه بن شدم باید چکار کنم

نترس نشنیدم برای این چیزا کسی بن بشه:d

سلام بر همه

بلاخره بعد چند سال یه اسلحه جدید اضافه شد تو هفت تیر ها ابدیت کنید برید امتحان کنید من دارم میرم اسلحه جای دیزرت میاد......

6hzqy77hny03zmmfj3s7.jpg

این آپدیت جدید ترول میزنه واقعا.
-نرف شدن accuracy reset رایفل ها (به عبارتی نابود کردن one tapping)
-هفت تیر جدید که موقع دویدن از tec-9 و 5-7 دقیق تره، با یه تیر از اکثر فواصل نابود میکنه ملت رو، و دمیجش هم فقط یه کم از AWP پایین تره
-زیاد کردن تایم راند و تایمر بمب برای تورنومنت های رسمی Valve
این لینک الان تصور من از تیم بالانس CSGO ـه /watch?v=QPImdSpB_lY

تنها چیزی که میتونم درباره این پیستول جدید بگم اینه که خیلی بیش از حد وحشیه دیگه تو راند پیستول هم امنیت نداریم:)) لقب بچه awp کاملا برازندشه...
fps منم بعد آپدیت اومده پایین فکر کنم به خاطر افکت برف و یخه...
در کل منتظر operation جدید بودیم به جای این چیزا...

کسی Insurgency رو امتحان کرده اینجا ؟ کسی بازیش می کنه ؟
ی شبیه ساز واقعیِ جنگ های خیابانیِ با سلاح های سبک و سنگین و البته بدون وسایل نقلیه درست مثل CS !
چون تاپیک نداره اینجا مطرح میکنم .

CS بهتره ؟ آیا RANK UP داره ؟
ارزش خرید داره ؟ از اون دست بازیاست که با ی تیر غیب مردی !
چون Insurgency اینطوره

و آیا سرورهاش درست حسابیه ! یعنی official server داره ؟ !
وضعیت پینگش چطوره ؟ با نت مزخرف ایران قابل بازیه ؟
گرافیکش در حد همون cs قدیمیه یا بهتر شده و آیا مودهای افزایش گرافیک یا همچین چیزی داره ؟
چه مودهایی داره و سرورهاش چند نفرست !

ممنون .

ی شبیه ساز واقعیِ جنگ های خیابانیِ با سلاح های سبک و سنگین و البته بدون وسایل نقلیه درست مثل CS !

چون Insurgency اینطوره

گرافیکش در حد همون cs قدیمیه یا بهتر شده و آیا مودهای افزایش گرافیک یا همچین چیزی داره ؟

ممنون .

سلام بر شما

من دارمش بازیشو اما کلا بزاری رو هم دو سه دست بیشتر بازی نکردم خیلی بازی پیچیده ای بود از نظر منو اینا چون اولین بارم بود نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم چیزای جدید زیادی داشت اما از نظر گیم پلی و خوده بازی من کانترو بیشتر دوست داشتم اما شاید با کسی بریم که بلد باشه بازی رو شاید بیشتر ازش خوشم بیاد نمیدونم والا......

این اسلحه جدیده رو یه نکته داره که راند اول نمیتونی بخری چون راند اول بهت 800 تا پول میده این 850 تا بود ....
باگ داره هنوز بعضی موقع ها تیر پر نمیشه بعد هر راند یا اول راند که شروع نشده بازی میتونی تیر بزنی از این موارد ولی در کل اسلحه خوبیه هر چی اضافه بکنن خوبه درسته قدرتش زیاده اما از فاصله دور سخته زدن باهاش تمرین میخواهد هنوز....
ولی از نزدیک من باهاش راش میدم از p90 بهتر عمل میکنه اگه یه تیر به یارو بزنی کارش تمومه مگر شانس بیاره مثلا 80 تا دمیجح بخوره:))

چون Insurgency اینطوره

ممنون .

Insurgency رو بازی کردم .. خیلی قشنگه ( نزدیک 100 - 150 ساعت بازی کردم ) سرور ایرانی هم داره ( سوال بیشتر داری می تونی پیام بدی ( تو استیم بهتره ))

بازیه خوبیه با Source Engine :دی ..

Cs بازیه خوبیه ولی بازی Valve یعنی اعصاب می خواد + چیتر یا هر چی شک کنی واقعا حرفه بوده یا چیت ... ( ولی خب انتظار فیزیک و .. رو نداشته باش :دی )

---

متاسفانه عکس العمل اکثر بچه های بعد آپدیت اینه

1 . فریم ریتم اومده پایین ( گند خورده توش )

2 . گان جدید خیلی زشته یا خیلی باگه یا خیلی آسونه و ...

---

دقیقا بعد هر آپدیت این قضیه ها مطرح میشه .. آدم نمی دونه چی بگه اصن بیاد به جای Update .. بازی رو Downgrade کنند .. خب آپدیته دیگه .. اولش همیشه .. مثل DOTA یه هیرو جدید میاد همه میرن تستش می کنند ولی خب بالاخره جا می افته ..

و Nerf ـش می کنند اگر ببیند باگه .. ولی خب رولور همینه دیگه .. قدرت خیلی بالایی داره

دیگه اول آخرش باید باهاش ساخت .. اونا لابد چیزی میدونند آپدیت می کنند ( پول یا هر چی .. )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or